Putojantis limoncello aviečių aušintuvas – kūrybinė kulinarija

Putojantis limoncello aviečių aušintuvas yra paprastas ir puikus kokteilis su limoncello, šaldytomis avietėmis ir itališku putojančiu vynu.

Pirmą kartą šį įrašą paskelbiau 2010 m. Ir man tai buvo priminta, kai nuėjau patikrinti recepto, kad vakar galėčiau vakar priešpiečiams pasidaryti šiuos putojančius limoncello aviečių aušintuvus. Aš vis dar negaliu jų padaryti negalvodamas apie Bostoną. Jie yra tokie malonūs, nors ir verti vėl dalytis; Daug naujų skaitytojų per tuos penkiolika metų!
Ir nenuostabu nuolatiniams skaitytojams, aš esu OG tinklaraštininkas ir tai, ką man reiškia, yra tai, kad aš vis dar dalinuosi istorijomis. Šis tinklaraštis yra ir informacinis skaitytojams, bet ir istoriją, kurią sukūriau kaip savo vaikų palikimą. Mes visi mėgstame patikrinti mėgstamą receptą ir priminti apie nuotykius, artimuosius seniai dingo, sėkmę ir taip, kai kuriuos širdies skausmus. Aš pradėjau dėti receptus internete 1995 m. … Daresay aš greitai nekeisiu to metodo … ir aš vertinu tuos iš jūsų, kurie įstrigo su manimi, o „Google“ reikalauja, kad aš tai darau kitaip! Ačiū! ♥♥♥
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
Po to, kai mano dukra Emily baigė kolegiją, jos pirmasis mokytojo darbas buvo privačioje mokykloje mažame Milfordo miestelyje, CT.
Vasarą po pirmųjų mokymo metų aš keliavau iš Denverio į Niujorką, kur sutikau savo seserį Laura, kuri atvyko iš Viskonsino, ir iš ten važiavome į Milfordą.
Porą dienų praleidome tyrinėdami tą žavų miestelį ir valgydami toną omaro prieš eidami į Bostoną penkias dienas. Penkios dienos puošnaus oro, niekada nematydami banginio valtyje, mes išėjome tik norėdami pamatyti banginius ir susitikti su nuostabiausiais žmonėmis.
Aš pirmą kartą atrinkau „Limoncello“ ir tai tikrai buvo „meilė pirmajame gurkšnyje“.

Aš girdėjau, kad daugiau nei vienas žmogus apgailestauja dėl savo patirties Bostone, ir tai paprastai apima reikimą bendrauti su grubiais ir nekantriais žmonėmis. Mes buvome tikrai palaiminti; Visa mūsų kelionė buvo užpildyta linksmiausių žmonių įsivaizduojamais žmonėmis.
Mes apsistojome žavinguose nakvynės ir pusryčiuose šiauriniame gale, kuris pasirodė nuostabus pasirinkimas. „Continental“ pusryčiai puikiai tiko mūsų užimtam tvarkaraščiui, o lokalė buvo nuostabi. Gal jie turėjo patiekti šiuos putojančius limoncello aviečių aušintuvus?
Aš nebuvau Italijoje, bet tai jautėsi arti šiauriniame gale; Kalba, humoras ir nuostabus dvasios dosnumas, kurį patyrėme.
Visi buvo tokie draugiški ir linksmi, net augintinių omaras iš „Union Oyster House“ (rodomas su mano dukra ir SIS aukščiau).

Aišku, mes susitvarkėme su Harvardu, nusipirkome reikiamų megztinių ir bent jau padarėme vairavimo tašką Cheers (mėgo tą pasirodymą). Vis dėlto aš negalėjau laukti, kol grįšiu „namuose“ į mūsų nakvynės namus ir apsilankyti su vietiniais parduotuvių savininkais.
Vienoje ekskursijoje mes valgėme geriausius prakeiktus baklažanų marina sumuštinį, kurį įsivaizduojame mažame vietiniame delyje. Tą vakarą mes vakarieniavome, kuris greitai tapo mano mėgstamiausiu restoranu, ir po vakarienės buvome gydomi lediniu šaltu limoncello.
Puiki vakarienė, langai, atviri į gatvę, visur putoja mirksėti žibintai ir limoncello? Tai buvo beveik stebuklinga. Palaukite, streikk tai … tai buvo stebuklinga!
Nors aš niekada neturėjau „Limoncello“, kol negaliu jums to pažadėti … Aš niekada nebuvau be jo. Putojantis limoncello aviečių aušintuvas galėjo būti mano pirmasis įsipareigojimas naudoti jį kokteiliui, bet ne mano paskui; Aš netgi padariau savo limoncello!

Kadangi Emily dabar yra Šiaurės Karolinoje, o Lauren ką tik persikėlė į Vegasą, aš galiu gaminti jų ąsotį Motinos dienai. Tik man. Jie yra lengvas ir puikus kokteilis, dėl kurio perėjimas nuo priešpiečių prie popietės Apertifo be problemų.
Iš pradžių įkvėptas Giada de Laurentiis recepto, kai draugas, o ne „Prosecco“, padarė savo mėlynių vėsintoją su putojančiu vandeniu; Esu tikras, kad tai yra puikus „vėsesnis“, tačiau ant rankų neturėjau mėlynių ar putojančio vandens.
Laimei, aš turėjau putojantį vyną (be jokios staigmenos?). Aš esu didžiulis „Cavos“ (putojančio vynas iš Ispanijos) ir „Prosecco“ (tas pats iš Italijos) gerbėjas ir myliu jį sumaišytą su kitais likeriais.
Ar „Limoncello“ ir „Prosecco“ neatrodo kaip tobulas itališkas kokteilis? Putojantis limoncello aviečių aušintuvas yra labai panašus į „Mimosa“ … skirtingą stiklą ir likerį su šviežiais vaisiais, tačiau jūs galite lengvai tai patiekti šampano taurėje, kad pridėtumėte tą šventinę nuojautą.

Aušintuvas apibrėžiamas kaip gėrimas, kuris paprastai yra gaivus, atšaldytas alkoholinis gėrimas, dažnai turintis šviesų, vaisių skonį ir mažai alkoholio. Paprastai jis gaminamas maišant dvasią, vaisių sultis ir kartais gazuotą vandenį. Aušintuvai yra žinomi dėl to, kad juos lengva gerti, ypač šiltu oru ar lauke. Puikus aprašymas!
Pridėjus Aviečių, o ne mėlynių, kurias Giada naudojosi, rezultatas yra dar gražesnis ir aš matau, kad vasarą jis pasiduoda daugybei stalo, o specialiems renginiams – visus metus. Norite jį peržengti už a. Šiek tiek degtinės yra puikus priedas ir, žinoma, aš jį išbandžiau, kad įsitikinčiau … tik jums! Salut!
Padarykite tai savo mamai motinos dienai ar sau bet kurią dieną … Pažadu, kad tai tobula!
Mėgstamiausi limoncello kokteiliai
PINK! „Putojantis limoncello aviečių aušintuvas“



Putojantis limoncello aviečių aušintuvas
Lengvas ir puikus šiltas oro kokteiliai, šis putojantis limoncello aviečių aušintuvas yra skanus!
Garnyrui
- 10 Šviežios avietės Maždaug 5 kokteilis
- 2 šakelės mėta
Gaminti kokteilius
- 2 uncijos Limoncello likeris Šalta (aš laikau savo šaldiklyje; jis neužšąla dėl alkoholio kiekio)
- 4 uncijos Šaltas putojantis vynas arba citrinos skonio putojantis mineralinis vanduo
Jei įmanoma, įdėkite akinius į šaldiklį arba bent jau šaldytuvą, kad jie būtų šalti.
Įdėkite avietes į lėkštę; atskirti vienas nuo kito ir padėkite šaldiklyje bent 15 minučių prieš patiekiant laiką
Švelniai „smogia“ porą mažų mėtų lapų ir įpilkite į kiekvieną stiklą kartu su 5-6 šaldytų aviečių ledo kubelių.
Įpilkite limoncello, išmaišykite ir užbaikite putojantį vyną ar vandenį.
Šio kokteilio proporcijos naudoja mažiau limoncello nei „Giada“. Galbūt norėsite turėti didesnę dalį limoncello, bet aš maniau, kad tai buvo tobula.
Mitybos faktai
Putojantis limoncello aviečių aušintuvas
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.