Geriausi ant grotelių kepti daržovių kabobai
Papuoškite vakarienę naudodami šį paprastą receptą Ant grotelių keptas daržovių kabobass! Pagaminta iš marinuotų vasarinių moliūgų, svogūnų, paprikų ir grybų mišinio, Daržovių kabobai yra skonio supakuotas garnyras, puikiai tinkantis vasarai.
Ieškote daugiau užkandžių, kuriuos galėtumėte išmesti ant grotelių kartu su šiais daržovių kabobais? Jie puikiai dera su ant grotelių keptų krevečių iešmelių, ananasinių vištienos kabobų ir ant grotelių keptų vištienos krūtinėlių.
Daržovių kabobai yra paprastas kvapnus vasaros garnyras
Nuo ratatouille iki troškintų vasarinių moliūgų – yra begalė būdų, kaip paruošti sezonines vasaros daržoves. Tačiau kai temperatūra pakyla, mano absoliutus mėgstamiausias daržovių ruošimo būdas yra sumesti jas ant iešmelių ir gaminti ant grotelių keptus daržovių kabobus.
Ne tik daržovių kepimas ant grotelių virtuvėje nepatektų šilumosbet grilis suteikia daržovių kabobams didžiulį skonį. Sezoninės vasaros daržovės sukuria dūminį atspalvį, o jų natūralus skonis sustiprėja. Ir būkime atviri, valgydami viską ant pagaliuko, išrankūs vaikai dar labiau nori išbandyti savo daržoves. veggie kabobs sveikas garnyras, dėl kurio gali sutikti visa šeima!
Geriausios daržovės kabobams
Asmeniškai rekomenduoju naudoti cukinijas, geltonuosius moliūgus, svogūnus, paprikas, grybus ir vyšninius pomidorus, nes jie kepa grilyje per tiek pat laiko, išlaiko formą, o susmeigus ant iešmelių spalvų įvairovė atrodo nuostabiai. Tačiau pasirinkimų, kokias daržoves naudoti daržovių kabobams, yra begalė! Tiesiog nepamirškite kelių dalykų.
- Naudokite daržoves, kurių kepimo laikas yra panašus. Pavyzdžiui, briuselio kopūstai virti užtrunka daug ilgiau nei cukinijos, o paprikos ir svogūnai iškeps taip pat greitai, kaip ir cukinijos.
- Pasirinkite daržoves, kurios išlaiko savo formąo ne daržovės, pavyzdžiui, vynmedžiais brandinti pomidorai ar brokoliai.
- Eikite į spalvą. Pagalvokite apie raudonuosius pipirus, žaliąsias cukinijas, ruduosius grybus ir geltonuosius moliūgus. Įsriegus ant iešmelių, spalvų įvairovė atrodo stulbinamai.
Marinuoti daržoves
Norėdami išryškinti neįtikėtiną daržovių skonį, paprastas marinatas, pagamintas iš citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, malto česnako ir naminės džiovintų svogūnų sriubos mišinio, suteikia šiems daržovių iešmams neįtikėtino skonio. Supjaustytas daržoves norite marinuoti bent valandą arba iki 24 valandų. Pastaba: NEGALIMA dėti grybų į marinatą, nes jie yra kaip kempinės ir apmirks. Įdėkite juos į daržovių iešmelius prieš pat kepdami ant grotelių.
Naudokite Skewers
Norint lengvai kepti daržoves ant grotelių ir nesijaudinti, kad jos neiškris pro grotelių groteles, naudojant metalinius iešmelius ar pamirkytus medinius iešmelius, daržovių kepimas ant grotelių yra itin paprastas, jau nekalbant apie gražų pateikimą.
Ant grotelių kepti daržovių kabobai
Daržoves galite kepti ant dujinių arba anglinių grilio arba ant viryklės, naudodami kepsninę. Nepriklausomai nuo pasirinkto metodo, kabobus geriausia kepti tik tol, kol daržovės taps TIESIOG suminkštės, vieną ar du kartus apversdami. Norite, kad jiems liktų šiek tiek kąsnio ir jie netaptų purūs.
Aptarnavimo pasiūlymai
Daržovių kabobai yra akivaizdus ir skanus garnyras prie bet kokio vasaros patiekalo, tačiau jie gali būti naudojami įvairiais būdais suteikti patiekalams skonį.
Daugiau mėgstamų daržovių garnyrų
Jei išbandėte šiuos Veggie Shish Kabobs, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.
Ant grotelių kepti daržovių kabobai
Pagaminta iš marinuotų vasarinių moliūgų, svogūnų, paprikų ir grybų mišinio, Vegetable Kabobs yra skoningas garnyras, puikiai tinkantis vasarai.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 8
Kalorijos: 89kcal
Neleidžia ekranui užtemti ruošiant receptą.
Instrukcijos
-
Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, džiovintų svogūnų prieskonius ir česnaką.
-
Į marinatą sudėkite paruoštas daržoves, išskyrus grybus. Grybų nereikėtų marinuoti, nes jie dirbs kaip kempinė ir įmirks. Sumaišykite marinatą ir daržoves, kol daržovės bus tolygiai padengtos.
-
Uždenkite dubenį ir šaldykite daržoves bent 1 val. Geriausia 12-24 val. Marinuokite daržoves ne ilgiau kaip 48 valandas.
-
Jei naudojate medinius iešmelius, sudėkite juos į didelę stačiakampę kepimo formą ir apliekite vandeniu. Palikite mirkti bent 1 valandą arba taip pat per naktį. Jei naudojate metalinius iešmelius, praleiskite šį veiksmą.
-
Kai daržovės pasimarinuoja, pakaitomis suverkite jas ant išmirkytų iešmelių, į mišinį suberkite nuvalytus grybus.
-
Įkaitinkite grilį arba grilio keptuvę iki vidutinės ugnies ir groteles lengvai aptepkite aliejumi. Kai įkaista, paruoštus iešmelius dėkite ant grotelių ir kepkite 5 minutes. Pasukite iešmelius ir kepkite ant grotelių dar 4–6 minutes arba kol daržovės taps TIK šakutei minkštos.
-
Išimkite iešmelius nuo grotelių ir prieš patiekdami leiskite šiek tiek atvėsti.
Pastabos
Pastaba apie grybus: Švelniai nuvalykite nešvarumus drėgnu popieriniu rankšluosčiu, kad nuvalytumėte grybus. Nesigundykite grybų dėti į marinatą. Jie sugers skystį, įmirks ir bus juokingos tekstūros.
Džiovintų svogūnų sriubos mišiniui: Naudokite 2 arbatinius šaukštelius svogūnų dribsnių, 1 arbatinį šaukštelį druskos ir ½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių, svogūnų miltelių, salierų miltelių, pipirų ir džiovintų petražolių. Arba naudokite 1 arbatinį šaukštelį košerinės druskos, 1 arbatinį šaukštelį svogūnų miltelių ir ½ arbatinio šaukštelio pipirų.
Kabobų kepimas / troškinimas: Jei neturite keptuvės ant grotelių, naudokite broilerį ir atidžiai stebėkite, kelis kartus apversdami daržoves, kad tolygiai apskrustų. Taip pat galite kepti kabobus 400 laipsnių F temperatūroje 15 minučių, apversdami iki pusės. Tik būtinai naudokite metalinius ar pamirkytus medinius iešmelius, o ne nemirkytus medinius iešmelius, nepriklausomai nuo gaminimo būdo.
Saugykla: Likusios ant grotelių keptos daržovės gali būti laikomos šaldytuve iki 4 dienų ir yra skanios salotose, makaronuose ar frittatuose.
Mityba
Kalorijos: 89kcal | Angliavandeniai: 5g | Baltymas: 2g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 1g | Natris: 161mg | Kalis: 337mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 248TV | Vitamino C: 23mg | Kalcis: 24mg | Geležis: 1mg