Goan Lady Fish Curry receptas
Jokia pakrantės virtuvė neapsieina be žuvies kario. Goa žuvies karis bus gaminamas beveik kasdien pietums. Kadangi Goa yra įvairių rūšių žuvies, galima gaminti įvairių rūšių žuvies karius, o receptas skiriasi priklausomai nuo naudojamos žuvies rūšies.
Atkreipkite dėmesį, kad šiame recepte nenaudojami sičuano pipirai (teffal), bet skumbrėse, sardinėse ir žuvies kariuose jie naudojami. Panašiai ir Goa virtuvės skiriasi. Kai kurie žmonės deda česnako į žuvies karį, o kiti ne. Lady fish yra labai švari žuvis ir mes labai mėgstame ją valgyti. Tai viena skaniausių žuvų. Jis žinomas kaip „Kane” Mangalore ir „Muddoshi” Goa.
Ar žinojote – Lady Fish yra daug omega-3 riebalų rūgščių ir mažina blogojo cholesterolio kiekį bei kraujospūdį. Visada naudinga valgyti žuvį iš kario, o ne kepti giliai, kad gautumėte naudos sveikatai.
Patiekite Goan Lady Fish Curry pietums arba vakarienei su garuose virtais ryžiais, rava keptomis krevetėmis, salotomis ir marinuotais agurkais ir mėgaukitės gardžiu Goan valgiu.
Jei jums patinka šis receptas, galite išbandyti ir kitus Žuvies receptai tokie kaip
-
- Kerala stiliaus žuvies kario receptas
-
- Meen alaus receptas
-
- Goan skumbrės kario receptas