Geriausias saldžiųjų bulvių blynų receptas

Geriausias saldžiųjų bulvių blynų receptas


  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℉. Kai įkaista, į orkaitę įdėkite kepimo skardą su aušinimo grotelėmis. Taip reikia, kad blynai būtų šilti, kol verdate tešlą. Praleiskite šį veiksmą, jei žmonės valgys blynus ruošdami.

  • Dideliame dubenyje išsijokite 2 puodelius miltų, 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių, ½ arbatinio šaukštelio druskos, 1 arbatinį šaukštelį cinamono ir ½ arbatinio šaukštelio muskato riešuto. Išsijojus lengvai išplakti, kol viskas tolygiai susimaišys.

    Dideliame dubenyje išsijoti miltai, kepimo milteliai ir šildantys prieskoniai saldžiųjų bulvių blynų receptui.Dideliame dubenyje išsijoti miltai, kepimo milteliai ir šildantys prieskoniai saldžiųjų bulvių blynų receptui.
  • Atskirame vidutiniame dubenyje suplakite 1 puodelį saldžiųjų bulvių tyrės (arba 1 puodelį saldžiųjų bulvių košės), 1–½ puodelio pasukų, 2 kiaušinius, 1 arbatinį šaukštelį vanilės, 2 šaukštus klevų sirupo ir 2 šaukštus lydyto sviesto, kol gerai susimaišys.

  • Supilkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir maišykite, kol tik susimaišys, o miltai bus tik sudrėkinti ir neliks miltų kišenių. Nepermaišykite. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite iki ¼ puodelio pasukų po 1 valgomąjį šaukštą vienu metu.

    Saldžiųjų bulvių blynų tešla stikliniame dubenyje.Saldžiųjų bulvių blynų tešla stikliniame dubenyje.
  • Tešlą atidėkite į šalį ir įkaitinkite didelę nelipnią keptuvę arba groteles iki vidutinės ugnies ir sutepkite lydytu sviestu.

  • Kai keptuvė įkaista, blynų tešlą dėkite ant įkaitintos keptuvės, naudodami ¼ puodelio tešlos vienam blynui. Kepkite, kol blynų paviršiuje susidarys burbuliukai, o kraštai išdžius. Blynus apverskite ir kepkite 1-2 minutes, prieš išimdami iš keptuvės. Nesusigundykite nustumti blynų, kai jie baigia virti.

    Purūs saldžiųjų bulvių blynai ant keptuvės po kepimo.Purūs saldžiųjų bulvių blynai ant keptuvės po kepimo.
  • Kai blynai bus paruošti, perkelkite juos į kepimo skardą orkaitėje, kad orkaitėje būtų šilta iki patiekimo. Pakartokite procesą su likusia tešla.

  • Patiekite su sviestu, klevų sirupu ir (arba) riešutais pagal pageidavimą.

    Ant lėkštės sudėkite blynus su klevų sirupu ir smulkintais riešutais.Ant lėkštės sudėkite blynus su klevų sirupu ir smulkintais riešutais.


  • Source link

    Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -