Kepta vištiena su baltais grybais
Sukūriau daug receptų apie vištienos krūtinėlę. Vištienos krūtinėlės gabalėlis virtuvėje po kepimo gali turėti begalę galimybių. Galite virti bet kokiu būdu. Šiandien gaminsiu keptą vištieną su baltais grybais. Aš taip pat naudoju daug česnako, todėl šis patiekalas turi stiprų česnako skonį.
Kepta vištiena su baltais grybais yra mažai angliavandenių turintis patiekalas, kuriame gausu baltymų, vitamino A ir kalio.
Patarimai, kaip kepti vištieną su grybais
Vištienos krūtinėlę prieš gamindami padovanosime paprastu marinatu su slidžia danga. Pirmiausia įberkite druskos, baltųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Taip vištienos krūtinėlė tampa lipni, tada pilame tamsų sojų padažą ir šviesų sojų padažą, kuris suteikia vištienos krūtinėlei tamsesnę spalvą ir pikantišką skonį. Prieskonių kiekį galite nuspręsti pagal savo skonį. Galiausiai dedame krakmolą, kuris suteikia slidumo, kad mėsa išliktų minkšta ir sultinga, o vėlesniame gaminimo etape padažas sutirštėja.
Kepta vištiena su grybais
Vištienos krūtinėlės gabalėlis virtuvėje po kepimo gali turėti begalę galimybių. Šiandien naudoju baltuosius grybus ir vištienos krūtinėlę. Aš taip pat naudoju daug česnako, todėl šis patiekalas turi stiprų česnako skonį. Vištienos krūtinėlę prieš gamindami padovanosime paprastu marinatu su slidžia danga. Pirmiausia įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Dėl to vištienos krūtinėlė tampa lipni, tada pilame tamsų sojų padažą, šviesų sojų padažą, austrių padažą, kuris suteikia vištienos krūtinėlei tamsesnę spalvą ir pikantišką skonį. Prieskonių kiekį galite nuspręsti pagal savo skonį. Galiausiai įpilkite krakmolo, kuris suteikia slidumo, kad mėsa išliktų minkšta ir sultinga, o vėlesniame gaminimo etape padažas sutirštėja.
Garnyras
- 5 g žalias svogūnas 1 vidutinio dydžio žalias svogūnas
-
Paruoškite ingredientus ir gerai nuplaukite. Daržovių šepetėliu nuplaukite grybus po vėsiu tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte nuosėdas.
-
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, įberkite 2 ml druskos ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite 3 ml tamsaus sojų padažo, 5 ml šviesaus sojų padažo, 2 ml pipirų ir 7 ml krakmolo. Gerai išmaišykite. Marinuoti 15 minučių.
5 ml šviesaus sojų padažo, 3 ml tamsaus sojų padažo, 2 ml druskos, 7 ml kukurūzų krakmolo, 2 ml maltų baltųjų pipirų
-
Grybams nuimkite stiebus, o kepures supjaustykite į 4 mažas dalis. Susmulkinkite žalius svogūnus. Nulupkite česnaką.
-
Į keptuvę įpilkite 15 ml aliejaus, sudėkite vištieną ir greitai maišydami kepkite vištienos krūtinėlę ant stiprios ugnies, kol pasikeis spalva ir iškeps.
15 ml kepimo aliejaus, 160 g vištienos krūtinėlės
-
Vištieną perkelkite į lėkštę ir atidėkite. Nusausinkite aliejų ir, jei reikia, nuvalykite įstrigusias krakmolo gabalėlius nailoniniu šveitikliu.
-
Į keptuvę įpilkite 15 ml aliejaus, naudokite vidutinę-mažą ugnį ir pakepinkite česnako skilteles, kol pagels ir kvepės.
15 ml kepimo aliejaus, 1 visa česnako svogūnėlis, nuluptas
-
Tada sudėkite grybus ir 5-10 ml vandens ant vidutinės ugnies. Maišydami kepkite, kol grybai suminkštės. Įpilkite 5 ml šviesaus sojų padažo. Maišydami kepkite tolygiai.
140 g baltųjų grybų, 5-10 ml vandens, 5 ml šviesaus sojų padažo
-
Sudėkite apkeptą vištienos krūtinėlę. Maišydami kepkite, kol padažas sutirštės.
-
Pabarstykite smulkintais žaliais svogūnais ir viskas.
5 g žalio svogūno
Kalorijos: 191kcalAngliavandeniai: 7gBaltymai: 20gRiebalai: 9gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gTransriebalai: 0,04gCholesterolis: 51mgNatris: 876mgKalis: 543mgPluoštas: 1gCukrus: 3gVitaminas A: 49TVVitaminas C: 4mgKalcis: 14mgGeležis: 1mg
Panašūs vištienos krūtinėlės receptai iš „My Chinese Home Kitchen“.
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.