Kinijos raudonoji datulė (jujube) ir imbiero arbata
Kinijos raudonųjų datulių (jujube) ir imbiero arbatos ingredientai yra raudonosios datulės, imbieras ir rudasis cukrus. Kinietė, pamačiusi šį receptą, greitai jį sužinos. Tai receptas moterims, ypač toms, kurioms yra mėnesinės. Dauguma kinų moterų, patyrusių mėnesinių skausmus, vartos gėrimą, pagamintą iš bent vieno iš šių ingredientų.
Tradicinėje kinų medicinoje visi šie ingredientai laikomi „šildančiais“ maisto produktais. Kinai teikia pirmenybę karštam ar šiltam vandeniui, o ne šaltam, o susirgus jam arba jai sakoma „gerk daugiau karšto vandens“.
Raudonųjų datulių ir imbiero arbatos nauda sveikatai
Raudonosios datulės buvo įrašytos ir išpopuliarintos Kinijoje dėl savo sveikatą tausojančio poveikio. Kinų medicinoje raudonos datulės papildo kraują, o imbieras laikomas „karštu“ ingredientu. Išgėrę puodelį karštos imbierinės arbatos po lietaus, galite pajusti, kaip kūnas pamažu šyla, išsklaido „šaltį“ kūne po lietaus. Lygiai taip pat, kai jus kamuoja mėnesinių mėšlungis, pilvo apačios pašildymas gali veiksmingai sumažinti mėšlungį ir skausmą.
Žydų ir imbiero nauda sveikatai gerai žinoma ir Vakarų medicinai, įskaitant skaidulą, antioksidantus, vitaminą C, kalį ir imunitetą stiprinančias savybes. Kiniška raudonųjų datulių ir imbiero arbata yra labai sveikas gėrimas.
Kinų medicinoje rudasis cukrus taip pat turi kraują papildantį poveikį. Paprastai, kai neturite kitų ingredientų, užtenka tik dalies rudojo cukraus ir užplikyti verdančiu vandeniu. Puodelis karštos rudojo cukraus arbatos gali greitai sušildyti jūsų mėnesines.
Kinijos raudonoji datulė (Jujube) ir imbiero arbata
Kinijos raudonųjų datulių ir imbiero arbatos ingredientai yra raudonosios datulės (jujube), imbieras ir rudasis cukrus. Kinietė, pamačiusi šį receptą, greitai jį sužinos. Tai receptas moterims, ypač toms, kurioms yra mėnesinės. Dauguma kinų moterų, patyrusių dismenorėją, vartos gėrimą, pagamintą iš bent vieno iš šių ingredientų. Tradicinėje kinų medicinoje visi šie ingredientai laikomi „šildančiu“ maistu. Kinai renkasi karštą ar šiltą vandenį, o ne šaltą, o susirgus jam arba jai sakoma „gerk daugiau karšto vandens“. Žydų ir imbiero nauda sveikatai gerai žinoma ir Vakarų medicinai, įskaitant antioksidantus, vitaminą C, kalį ir imunitetą stiprinančias savybes.
- 40 g želė dar žinomos kaip kiniškos raudonos datulės (10 vnt.)
- 10 g imbiero maždaug 5 monetos dydžio griežinėliai
- 15 g rudojo cukraus
- 300 ml vandens
-
Paruoškite Ingredientus
-
Nuimkite kauliukus iš džiuvų.
-
Į puodą įpilkite 300 ml (10 uncijų) vandens, užvirinkite ir suberkite raudonąsias datules, imbierą ir rudąjį cukrų.
40 g džiūvėsių, 10 g imbiero, 300 ml vandens, 15 g rudojo cukraus
-
Virkite ant vidutinės ugnies, kol rudasis cukrus ištirps. Išjunkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu 2 minutes.
-
Perkelkite į puodelį ir patiekite.
Kalorijos: 180kcalAngliavandeniai: 46gBaltymai: 2gRiebalai: 1gSotieji riebalai: 0,02gPolinesotieji riebalai: 0,02gMononesotieji riebalai: 0,02gNatris: 24mgKalis: 274mgPluoštas: 0.2gCukrus: 15gVitaminas C: 6mgKalcis: 55mgGeležis: 1mg
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.