Konkani Southe Koddel Mangalore Cucumber Coconut curry iš Archana's Kitchen

Konkani Southe Koddel Mangalore Cucumber Coconut curry iš Archana's Kitchen


  • Norėdami pradėti gaminti „Konkani Style Southe Koddel“ receptą, pirmiausia slėginiame viryklėje iškepkite mangalo agurką su žiupsneliu druskos ir 1/2 puodelio vandens greitpuodyje 1 švilpukui.

  • Natūraliai atleiskite slėgį ir palikite jį nuošalyje.

  • Dabar įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir ožragės sėklų, urad dal, chana dal, kokoso, kmynų sėklų, sausų raudonųjų čili pipirų, kario lapelių, česnako.

  • Kepkite juos apie 2 minutes, kol išsiskirs aromatas.

  • Baigę atvėsinkite ir sutrinkite iki vientisos kreminės masės, šiek tiek įpildami vandens. Susmulkinę laikykite nuošalyje.

  • Dabar įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus, supilkite maltą mišinį kartu su virtu Mangalore agurku. Gerai išmaišykite. Įpilkite druskos ir ciberžolės miltelių ir patikrinkite, ar nėra prieskonių. Palikite virti 10 minučių.

  • Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, tada susmulkinkite garstyčių sėklas ir urad dal, nedelsdami sudėkite kario lapelius ir leiskite sutraškėti, užpilkite ant kario ir patiekite.

  • Pabaigoje patiekite Konkani Style Southe Koddel receptą kartu su Mangalorean Neer Dosa receptu ir Solkadhi receptu (Konkani Style Kokum Kadhi) kaip gaivų gėrimą.



  • Source link

    Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -