Konkani Southe Koddel Mangalore Cucumber Coconut curry iš Archana's Kitchen
Norėdami pradėti gaminti „Konkani Style Southe Koddel“ receptą, pirmiausia slėginiame viryklėje iškepkite mangalo agurką su žiupsneliu druskos ir 1/2 puodelio vandens greitpuodyje 1 švilpukui.
Natūraliai atleiskite slėgį ir palikite jį nuošalyje.
Dabar įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir ožragės sėklų, urad dal, chana dal, kokoso, kmynų sėklų, sausų raudonųjų čili pipirų, kario lapelių, česnako.
Kepkite juos apie 2 minutes, kol išsiskirs aromatas.
Baigę atvėsinkite ir sutrinkite iki vientisos kreminės masės, šiek tiek įpildami vandens. Susmulkinę laikykite nuošalyje.
Dabar įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus, supilkite maltą mišinį kartu su virtu Mangalore agurku. Gerai išmaišykite. Įpilkite druskos ir ciberžolės miltelių ir patikrinkite, ar nėra prieskonių. Palikite virti 10 minučių.
Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, tada susmulkinkite garstyčių sėklas ir urad dal, nedelsdami sudėkite kario lapelius ir leiskite sutraškėti, užpilkite ant kario ir patiekite.
Pabaigoje patiekite Konkani Style Southe Koddel receptą kartu su Mangalorean Neer Dosa receptu ir Solkadhi receptu (Konkani Style Kokum Kadhi) kaip gaivų gėrimą.