Geriausias naminių kopūstų salotų receptas
Šis greitas ir paprastas receptas skirtas Naminės kopūstų salotos Paruošimas užtrunka vos kelias minutes ir yra milijoną kartų geresnis nei bet kas parduotuvėje pirktas. Jis gaminamas iš šviežiai susmulkintų kopūstų ir morkų bei a paprastas naminis padažaskad būtų skanu, kreminės kopūstų salotos kuris greitai taps pagrindiniu receptu!
Kopūstų salotos, kaip ir keptos pupelės ir bekono rančo bulvių salotos, puikiai papildo bet kokį puodą ar iškylą.
Ir nors kopūstų salotos yra skanios patiektos kaip garnyras, mano kuklia nuomone, kopūstų salotos GERIAUSIAI patiekiamos kaip užpilas! Nuo klasikinių mėsainių iki kiaulienos mėsos, ant grotelių keptos vištienos mėsainių – kopūstų salotos suteikia kreminį, gaivų sumuštinių ir įvyniojimų užpilą, kuris subalansuoja mėsos sodrumą ir suteikia jūsų sumuštiniui nenugalimos tekstūros.
Ir nesigirti, bet šis greitas ir paprastas kopūstų salotų receptas yra pats geriausias! Tai klasikinis, paprastas kreminių kopūstų salotų receptas, kuris kiekvieną kartą pasirodo tobulas.
Kopūstų salotų ingredientai
Kreminės kopūstų salotos gaminamos iš dviejų komponentų:
- Susmulkinti kopūstai + morkos: Nors galite įsigyti maiše supakuotą susmulkintų kopūstų ir morkų mišinį, dažnai pažymėtą kaip kopūstų salotos sumaišyti bet kurioje bakalėjos parduotuvėje labai rekomenduoju kopūstą ir morkas susmulkinti patiems. Tai ne tik sutaupo pinigų, bet ir jūsų kopūstų salotos bus skanesnės, nes dauguma maišelių susmulkintų kopūstų yra kartaus, rūgštaus skonio.
- Kopūstų salotų padažas: Paprastas kreminis kopūstų salotų užpilas gaminamas su majonezu, druska, actu ir trupučiu cukraus arba medaus, kad būtų sukurtas saldus, aštrus klasikinis kopūstų salotų padažas.
Kaip pasigaminti kopūstų salotas
Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Kopūstą ir morkas susmulkinkite
Nors galite nusipirkti maišelį kopūstų salotų mišinio, skaniau ir pigiau pasigaminti patiems. Paprasčiausias būdas susmulkinti kopūstą ir morkas – naudoti virtuvinį kombainą su trintuvu. Arba galite sutarkuoti rankomis ant dėžės trintuvės ARBA patys plonai supjaustykite kopūstą.
Paruoškite naminį kopūstų salotų padažą
Tai taip paprasta, kaip išplakti majonezą su actu, medumi (arba granuliuotu cukrumi) ir druska, kol gerai susimaišys.
Aptepkite kopūstą kopūstų salotų padažu
Sumaišykite susmulkintus kopūstus, morkas ir kopūstų salotų padažą, kol viskas tolygiai pasidengs.
Prieš patiekdami atvėsinkite kopūstų salotas
Kopūstų salotos geriausiai patiekiamos po to, kai jos buvo atšaldytos bent vieną valandą. Tai leis kopūstams suminkštėti ir sugerti skonius.
Recepto pastabos / modifikacijos
- Pakeiskite Mayo į graikišką jogurtą: Jei norite sumažinti riebalų, kalorijų ir (arba) cholesterolio kiekį, vietoj majonezo naudokite paprastą graikišką jogurtą. Kopūstų salotos vis tiek bus kreminės ir skanios! taip pat bus be kiaušinių.
- Actas: Geriausiai tinka baltas distiliuotas actas, kuris nenustelbs kopūstų salotų skonio, tačiau obuolių actas tiks žiupsneliu.
- Patiekite per 48 valandas. Po 48 valandų kopūstų salotos taps vandeningos, nes kopūstai suyra ir išskiria natūralų skystį.
Kaip patiekti kopūstų salotas
Kopūstų salotos gali būti patiekiamos kaip garnyras kartu su beveik bet kokiu patiekalu, pavyzdžiui, greitai paruošiamų šonkaulių, ant grotelių keptų krevečių ar ant grotelių keptos vištienos. Tačiau yra kažkas apie kopūstų salotų naudojimą kaip pagardą ar užpilą, ypač kai kalbama apie BBQ, kuris yra nenumaldomai geras! Išbandykite vieną iš mano mėgstamiausių derinių žemiau.
Daugiau mėgstamų vasaros garnyrų
Jei jums patiko šis kopūstų salotų receptas, norėčiau, kad paliktumėte apžvalgą ir komentarą žemiau.
Naminės kopūstų salotos
Šis greitas ir paprastas klasikinių kreminių kopūstų salotų receptas paruošiamas vos kelias minutes ir yra milijoną kartų geresnis nei bet kas parduotuvėje pirktas.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 8
Kalorijos: 121kcal
Neleidžia ekranui užtemti ruošiant receptą.
Instrukcijos
-
Morkas nulupkite, o kopūstą supjaustykite dideliais gabalėliais. tarkuoti. Į virtuvinį kombainą sutarkuokite ir smulkiai sutarkuokite kopūstą bei morkas. Arba plonai supjaustykite kopūstą plonomis juostelėmis, o morkas sutarkuokite rankine dėžute.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite ½ puodelio majonezo su 1 šaukštu acto, 1 šaukštu medaus (arba cukraus) ir ¼ arbatinio šaukštelio druskos, kol tolygiai susimaišys.
-
Susmulkintus kopūstus ir morkas sudėkite į kopūstų salotų padažą ir maišykite, kol gerai susimaišys.
-
Prieš patiekiant uždenkite ir laikykite šaldytuve bent 1 valandą. Patiekite pagal pageidavimą.
Pastabos
pipirai: Jei norite, įpilkite ¼ arbatinio šaukštelio maltų pipirų.
Sandėliavimas: Kopūstų salotas laikykite sandariame inde šaldytuve. Nors kopūstų salotas išsisaugos 3–4 dienas, jas geriausia patiekti per 48 valandas po paruošimo, nes jos pradeda tirpti.
Mitybos faktai buvo apskaičiuoti naudojant majonezą.
Mityba
Kalorijos: 121kcal | Angliavandeniai: 6g | Baltymas: 1g | Riebalai: 11g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 6g | Mononesotieji riebalai: 2g | Trans-riebalų: 0,03g | Cholesterolis: 6mg | Natris: 105mg | Kalis: 125mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 1339 mTV | Vitamino C: 21mg | Kalcis: 27mg | Geležis: 0.3mg