Keturių pupelių salotos – drąsus gurmanas

Four-Bean-Salad-Recipe-1-edited.jpg


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Žr. mano atskleidimo politiką.

Šis klasikinis keturių pupelių salotų receptas pagamintas iš šviežių žalių ir geltonų vaško pupelių bei saldaus ir aštraus vinigreto. Jį lengva pagaminti, jį galima pagaminti gerokai iš anksto (skonis dar geresnis!) ir yra gaivus garnyras jūsų namuose, kepsninėje kieme, piknikui ar puodui!

Norėdami gauti kitą paprastą pupelių salotų receptą, peržiūrėkite mano vokiškas žaliųjų pupelių salotas, Bohnensalat!

keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretas

Keturių pupelių salotos yra klasikinis amerikietiškas garnyras, sukeliantis puodų ir kepsnių kieme vaizdus. Tai patikimas minios malonumas, suteikiantis nuostabių tekstūrų ir skonių pliūpsnį bei derantis su įvairiais pagrindiniais patiekalais. Jis gali būti patiekiamas šaltas arba kambario temperatūros, yra puikus paruošiamas patiekalas, iš kurio susidaro nuostabūs likučiai.

Keturi pupelių salotų ingredientai

Kaip rodo pavadinimas, šiose salotose yra keturios pupelių rūšys. Bet ką daryti, jei norite pridėti penktą pupelę? Pirmyn! O kas, jei po ranka turite tik tris pupelių veisles? Jokiu problemu! Nedvejodami keiskite pupeles pagal tai, ką turite po ranka, arba pagal savo asmeninius pageidavimus. Pavyzdžiui, cannellini pupelės puikiai papildo šias salotas, suteikia kreminės tekstūros ir sviestinio skonio. Taip pat galima naudoti Pinto arba juodąsias pupeles (tik būtinai gerai nusausinkite juodąsias pupeles, kad jos nepakeistų salotų spalvos), taip pat juoduosius žirnelius. Be pupelių dedame svogūnus ir paprastą, bet kvapnų saldų ir aštrų vinigretą, pagamintą iš obuolių sidro acto, alyvuogių aliejaus, cukraus, druskos ir pipirų. Ieškote mažai cukraus turinčios alternatyvos? Tu gali naudoti alternatyvus granuliuotas saldiklis.

Kol tu gali naudokite konservuotas žalias ir geltonas vaško pupeles po žiupsnelį, primygtinai rekomenduoju naudoti šviežias, kai įmanoma. Kasmet auginu pupeles mūsų sode ir jas blanširuoju bei užšaldau, kad po kelių mėnesių galėtume jomis mėgautis. (Peržiūrėkite mano mokymo programą Kaip užšaldyti žalias pupeles.) Iki šiol šią vasarą nuėmiau beveik 100 svarų visų skirtingų veislių pupelių! O šioms salotoms aš naudoju keletą dygliuočių ir geltonųjų vaško pupelių. Naudokite bet kokias veisles, kurias turite.

šviežios šparaginės pupelės ir geltonosios vaško pupelės iš Daring Gourmet sodošviežios šparaginės pupelės ir geltonosios vaško pupelės iš Daring Gourmet sodo

Ką patiekti su keturių pupelių salotomis

Man patinka šios salotos pačios su traškios raugintos duonos rieke; tai siaubingai lengvi pietūs ar vakarienė. Tačiau jis taip pat puikiai dera su įvairiais maitinimo šaltiniais, tokiais kaip:

  • Ant grotelių kepta mėsa, vištiena, žuvis ir jūros gėrybės
  • Kepta vištiena, kiauliena ir žuvis
  • Kepta avienos lentyna
  • Šiš kabobai
  • Žuvies pyragaičiai ir krabų pyragaičius ar net žuvis ir traškučiai
  • Mėsainiai ir dešrainiai
  • Vištiena savaikinas sumuštiniai arba tuno salotos sumuštiniai

Patiekite kartu su kitais vasaros garnyrais, tokiais kaip:

keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretas keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretas

Keturių pupelių salotų receptas

Pradėkime!

Nupjaukite žaliųjų ir geltonųjų vaško pupelių stiebo galus ir supjaustykite pupeles maždaug 1 colio gabalėliais.

šviežių žalių ir geltonų vaško pupelių pjaustymasšviežių žalių ir geltonų vaško pupelių pjaustymas

Didelį puodą lengvai pasūdyto vandens užvirinkite. Virkite pupeles 2 minutes, kol jos suminkštės, bet išliks šiek tiek traškios. Perkelkite pupeles į kiaurasamtį ir nedelsdami nuplaukite šaltu vandeniu, kol atvės. Arba sudėkite nusausintas pupeles į didelį dubenį vandens su ledo kubeliais. Leiskite pupelėms nuvarvėti, kol gaminsite vinigretą ir paruošite kitus ingredientus.

šviežių pupelių virimas ir nusausinimasšviežių pupelių virimas ir nusausinimas

Visas pupeles sudėkite į didelį dubenį ir suberkite plonais griežinėliais pjaustytą svogūną.

į didelį dubenį sudėkite pupeles ir svogūnusį didelį dubenį sudėkite pupeles ir svogūnus

Sumaišykite pupeles ir svogūnus, kad jie susimaišytų.

Norėdami paruošti vinigretą, sudėkite visus ingredientus į dubenį ir plakite, kol susidarys emulsija. Supilkite vinigretą ant pupelių salotų ir išmaišykite, kad gerai pasidengtų. Prieš patiekdami, keturių pupelių salotoms leiskite atvėsti bent 2–4 valandas, geriausia per naktį.

keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausios šparaginės pupelės geltonasis vaškas svogūnai inkstai garbanzo vinaigretės aliejus cukraus actasketurių pupelių salotų receptas klasikinis geriausios šparaginės pupelės geltonasis vaškas svogūnai inkstai garbanzo vinaigretės aliejus cukraus actas

Pupelių salotas laikykite uždengtame, nereaguojančiame inde (pavyzdžiui, stiklinėje) šaldytuve, kur laikys iki 5 dienų.

Mėgautis!

keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretasketurių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretas
keturių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretasketurių pupelių salotų receptas klasikinis geriausias šviežias žalias geltonas vaškas inkstų garbanzo svogūnų vinaigretas

Keturių pupelių salotos

Pagaminta iš šviežių žalių ir geltonų vaško pupelių bei saldaus ir aštraus vinigreto, tai puikus paruošiamas patiekalas jūsų lauko kepsninei, iškylai ar puodui!

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Atvėsimo laikas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 20 minučių

Kursas Garnyras

Virtuvė Amerikos

Porcijos 8

Kalorijos 196 kcal

  • 1 svaras šviežios šparaginės pupelės apipjaustyti galai (gali pakeisti 14,5 uncijos skardinę, nusausintą)
  • 1 svaras šviežios geltonos vaško pupelės apipjaustyti galai (gali pakeisti 14,5 uncijos skardinę, nusausintą)
  • 14.5 uncija gali pupeles nuplauti ir nusausinti
  • 14.5 uncija gali garbanzo pupelės nuplauti ir nusausinti
  • 1 mažas geltonas svogūnas plonais griežinėliais
  • Dėl vinaigretės:
  • 1/2 puodelis obuolių sidro actas
  • 3 šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • 1/4 puodelis cukraus
  • arba alternatyvus granuliuotas saldiklis
  • 3/4 šaukštelis košerinė arba jūros druska
  • 1/2 šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Žalias ir geltonas vaško pupeles supjaustykite maždaug 1 colio dydžio gabalėliais.Didelį puodą lengvai pasūdyto vandens užvirinkite. Virkite pupeles 2 minutes, kol jos suminkštės, bet išliks šiek tiek traškios. Perkelkite pupeles į kiaurasamtį ir nedelsdami nuplaukite šaltu vandeniu, kol atvės. Arba sudėkite nusausintas pupeles į didelį dubenį vandens su ledo kubeliais. Leiskite pupelėms nuvarvėti, kol gaminsite vinigretą ir paruošite kitus ingredientus.
  • Visas pupeles sudėkite į didelį dubenį ir suberkite plonais griežinėliais pjaustytą svogūną. Sumaišykite pupeles ir svogūnus, kad jie susimaišytų.Norėdami paruošti vinigretą, sudėkite visus ingredientus į dubenį ir plakite, kol susidarys emulsija. Supilkite vinigretą ant pupelių salotų ir išmaišykite, kad gerai pasidengtų. Prieš patiekdami, keturių pupelių salotoms leiskite atvėsti bent 2–4 valandas, geriausia per naktį.Pupelių salotas laikykite uždengtame, nereaguojančiame inde (pavyzdžiui, stiklinėje) šaldytuve, kur laikys iki 5 dienų.

Kalorijos: 196kcalAngliavandeniai: 29gBaltymas: 8gRiebalai: 7gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 4gNatris: 501mgKalis: 479mgPluoštas: 8gCukrus: 10gVitaminas A: 400TVVitamino C: 20mgKalcis: 84mgGeležis: 3mg

raktinis žodis Pupelių salotos, Keturių pupelių salotos

kimberly killebrew drąsus gurmanas

Sveiki, aš esu Kimberly Killebrew ir sveiki atvykę į „Daring Gourmet“, kur rasite skanių originalų, atgaivintos klasikos ir tiesiog tiesiog gerų užkandžių iš viso pasaulio! Kilusi iš Vokietijos, vėliau užaugusi Anglijoje, keliavusi po pasaulį, o dabar gyvenanti JAV, iš mano pasaulinės įtakos turinčios virtuvės kviečiu jus keliauti po pasaulį per savo skonio receptorius!

Skaityti daugiau apie mane…



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -