Lengvai troškintos cukinijos ir moliūgai
Ar turite po ranka daug vasarinių moliūgų? Naudokite jį pagal šį paprastą ir skanų receptą Troškintos cukinijos ir moliūgai! Jis tiekia neįtikėtiną garnyrą per mažiau nei 15 minučių.
Ieškote skanaus naujo garnyro? O gal turite per daug cukinijų ir vasarinių moliūgų iš savo vasaros sodo ir pagaminote visą cukinijų duoną ir cukinijų bandeles, kurias galite valgyti.
Leiskite supažindinti jus su vienu iš mano mėgstamiausių daržovių garnyrų, Troškintos cukinijos ir moliūgai.
Šis vasarinis moliūgų troškinys atrodo įspūdingai (dėl madingo triuko su daržovių skustuvu), tačiau paruošiamas per kelias minutes. Tai lengvas, gaivus, sviestinis ir geriausias būdas greitai panaudoti vasarinius moliūgus! Jis greitai taps jūsų paprastu garnyru visą vasarą, nes jūsų sodas (ar kaimynas) jus palaimino vasarinių moliūgų gausa!
Kaip pasigaminti troškintas cukinijas ir skvošą
Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Paruoškite cukinijas ir skvošą
Šis daržovių troškinys gaminamas iš cukinijų ir vasarinių moliūgų (ir morkų, jei taip pasirenkate!) juostelėmis Skvošo juostelės skamba sudėtingai pagaminti, bet negali būti lengviau. Tiesiog daržovių skustuvu supjaustykite plonas cukinijos ir vasarinio moliūgo juosteles. Smulkiai supjaustę daržoves, troškinti moliūgai atrodo ne tik puošniai, bet ir leidžia daržovėms itin greitai iškepti.
Pagardinkite cukinijas ir moliūgus
Pakepinkite cukinijas ir moliūgus šiek tiek lydytame svieste, kad būtų sodrus, arba alyvuogių aliejuje, kad pagal šį receptą nebūtų pieno produktų. Bet kuriuo atveju jūsų daržovės iškeps greitai ir jas reikia dažnai maišyti, kol jos taps traškios.
Palaukite sezono
Palaukite, kol nuėmę cukiniją ir moliūgą nuo ugnies pasūdykite. Vasarinių moliūgų veislės turi daug drėgmės, o jei daržoves pasūdysite jas verdant, moliūgai taps permirkę, o ne traškūs.
Sezonas tiesiog arba būk kūrybingas
Aš paprastai renkuosi tiesiog pagardinti troškintą moliūgą druska ir pipirais ir leisti sviesto bei daržovių skoniams išryškėti. Tačiau nedvejodami papuoškite šį troškinį su Cajun prieskoniais, itališkais prieskoniais arba Adobo prieskoniais.
Daugiau cukinijų receptų
Būkime atviri, jei turite nemažą sodą, greičiausiai ieškote daugiau nei vieno ar dešimties cukinijų receptų. Nors jūs turite išbandyti šį paprastą troškintų cukinijų receptą, aš turiu daugiau receptų, puikiai tinkančių tam sodo derliui.
Jei jums patiko šis lengvas daržovių troškinys, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.
Troškintos cukinijos ir moliūgai
Cukinijos, geltonieji moliūgai ir morkos kaspinėliai lengvai pakepinami svieste, kad būtų greitas ir sveikas garnyras.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 4
Kalorijos: 71kcal
Neleidžia ekranui užtemti ruošiant receptą.
Instrukcijos
-
Kruopščiai nuplaukite ir išdžiovinkite daržoves. Daržovių skustuvu padarykite ilgas juosteles
-
10–12 colių keptuvėje ant vidutinės-mažos ugnies lėtai ištirpinkite sviestą.
-
Sudėkite daržoves ir įkaitinkite iki vidutinio stiprumo. Pakepinkite 5 minutes arba tol, kol cukinijos ir moliūgai pradės vyti. Vartykite ir apverskite daržoves kepant.
-
Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Jei norite, apibarstykite kapotomis petražolėmis.
Pastabos
Šį receptą nesunku padvigubinti arba patrigubinti, tik būtinai naudokite pakankamai didelę keptuvę.
Norėdami pagaminti šį receptą draugiškas veganams ir be pienovietoj sviesto naudokite alyvuogių aliejų
Šio daržovių troškinimo pabaigoje įberkite druskos ir pipirų. Taip daržovės neįmirks, nes dėl druskos iš daržovės išsiskiria skystis.
Likęs daržovių troškinys galima laikyti hermetiškame inde iki 3 dienų šaldytuve.
Mityba
Kalorijos: 71kcal | Angliavandeniai: 10g | Baltymas: 2g | Riebalai: 3g | Sotieji riebalai: 2g | Cholesterolis: 8mg | Natris: 65mg | Kalis: 569mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 8053TV | Vitamino C: 31mg | Kalcis: 40mg | Geležis: 1mg