Lengvas juodojo Mahi Mahi receptas

0


Kalbant apie skonio įvedimą į žuvies filė, niekas neprilygsta pajuodusioms žuvims. Drąsiai pagardinta ir greitai keptuvėje iškepta, pajuodusi žuvis yra ne tik skani, bet ir vienas greičiausių vakarienės receptų, kokį tik galite pagaminti!

Ir nors bet kokią žuvies filė galima pajuodinti, nėra geresnio pasirinkimo nei Mahi Mahi. Švelnaus skonio ir tvirtos, mėsingos tekstūros Mahi Mahi puikiai atlaiko drąsius Cajun prieskonius ir greitą kepimo procesą. Juodintas Mahi mahi yra sviestinis, dribsniai ir puikiai aštrus. Tai vienas skaniausių jūros gėrybių receptų, taip pat vienas lengviausių!



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -