Lėtos viryklės Teriyaki vištiena – drąsus gurmanas
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Žr. mano atskleidimo politiką.
Daugiau neieškokite GERIAUSIO Slow Cooker Teriyaki vištienos recepto! Vištienos krūtinėlės lėtai kepamos skaniame naminiame teriyaki padaže, tada susmulkinamos ir patiekiamos su padažu ant garuose virtų ryžių. Nuimkite rankas, nesirūpinkite, 10 minučių pasiruošimo laiko ir grįšite namo skaniai paruošę patiekalą! Be to, jei norite gauti daugiau maisto, galite lengvai pridėti mėgstamų daržovių.
Ieškote paprastesnių lėtos viryklės patiekalų? Išbandyk mano Viryklė jautienos Stroganovas, Skrudinimas lėtoje viryklėje, Lėtai kepama ananasų apelsinų BBQ vištiena, Lėtai kepama graikiška vištienao desertui mano Slow Cooker persikų traškučiai!
Kas yra Teriyaki vištiena?
Teriyaki vištiena yra japoniškas patiekalas, susidedantis iš minkštų vištienos gabalėlių saldaus, pikantiško ir lipnaus padažo, kurį sudaro sojos padažas, česnakas, imbieras, ryžių actas, mirinas ir rudasis cukrus ir (arba) medus, ir patiekiamas su ryžiais. Tai vienas populiariausių patiekalų išsinešimui. Taip pat galite išbandyti mūsų klasikinę viryklę Vištiena Teriyaki o vegetarišką variantą išbandykite mūsų Teriyaki Tofu.
Kaip pasigaminti lėtos viryklės teriyaki vištieną
Pagaminti šį teriyaki vištienos puodą yra taip paprasta, kaip sudėti visus ingredientus į lėtą viryklę, įjungti ugnį ir nueiti. Tada po kelių valandų išimsite vištieną, susmulkinkite, padažą sutirštinkite kukurūzų krakmolu, grąžinkite susmulkintą vištieną, kad ją padengtumėte, ir patiekite ant garuose virtų ryžių. Viskas! Jis netampa paprastesnis ir skanus kaip jūsų mėgstamiausias kiniškas patiekalas išsinešimui.
Teriyaki vištiena yra kažkas, ką mėgsta beveik visi. Šis pažįstamas saldaus ir pikantiško derinio skonis patiks praktiškai kiekvienam. Šis receptas yra labai paprastas paruošti tik 10 minučių. Pagaminęs tokius patiekalus, aš klausiu savęs, kodėl dažniau nenaudoju puodo, todėl atnaujinau savo įsipareigojimą tai daryti. Lėtai ruošiami patiekalai taip pat yra labai paprastas ir be rūpesčių būdas įtraukti savo vaikus į virtuvę: nėra verdančių puodų su karštais skysčiais, taškančio aliejaus ar atviros liepsnos. Tai tik sudedamųjų dalių pridėjimas į lėtą viryklę, dangčio uždarymas… ir laukimas!
Ar galiu pridėti daržovių?
Jūs tikrai galite! Šis lėtoje viryklėje keptos teriyaki vištienos receptas yra puikus pagrindas kurti, ty pridėkite mėgstamų daržovių, tokių kaip brokoliai, paprikos, morkos ar pupelių daigai, ir pasigaminkite visavertį patiekalą.
Priklausomai nuo dedamų daržovių, jas dėsite per paskutines 20–30 minučių, kol jos suminkštės. Pupelių daigai bus dedami per paskutines 5–7 minutes, kad jie išliktų traškūs. Ir tt Arba tiesiog pasigaminkite paprastą teriyaki vištieną, kaip parodyta čia, ir patiekite su mėgstamomis garuose troškintomis daržovėmis ir ryžiais.
Lėtos viryklės Teriyaki vištienos receptas
Pradėkime!
Dubenyje sumaišykite padažo ingredientus ir maišykite, kol rudasis cukrus beveik ištirps.
Įdėkite vištieną į lėtą viryklę. Aš naudoju vištienos krūtinėlę, bet galite naudoti bet kokius jūsų pasirinktus vištienos gabalėlius.
Padažą užpilkite ant vištienos.
Kepkite vištieną ant LOW 5-6 valandas arba ant HIGH 3-4 valandas. Perkelkite vištieną į lėkštę ir susmulkinkite mėsą. Išmeskite kaulus, jei naudojate vištieną su kaulais.
Atsargiai supilkite padažą į puodą. Užvirinkite ir maždaug minutę supilkite kukurūzų krakmolo mišinį, maišykite, kol šiek tiek sutirštės.
Susmulkintą vištieną grąžinkite į lėtą viryklę ir užpilkite padažu. Išmaišykite, kad pasidengtų. Kepkite ant HIGH kelias minutes, kol įkais. Įberkite druskos pagal skonį.
Jūsų keptuvė teriyaki vištiena yra paruošta patiekti! Patiekite ant garuose virtų ryžių, papuoštų skrudintomis sezamo sėklomis ir pjaustytais žaliais svogūnais.
Mėgautis!
Norėdami gauti daugiau puikių puodų receptų, būtinai išbandykite mūsų:
Lėtai kepama Teriyaki vištiena
Ši lėtoje viryklėje kepama Teriyaki vištiena yra nepriekaištinga, be rūpesčių ir reikalauja tik 15 minučių paruošimo laiko!
- 2 svarų vištienos krūtinėlė arba vištienos gabalėliai pasirinktinai (žr. pastabą dėl daržovių pridėjimo)
- Teriyaki padažui:
- 1/2 puodelis tamari arba mažai natrio sojų padažas
- 2 šaukštai ryžių actas
- 3 šaukštas medus
- 3 šaukštai mirin gali pakeisti cheresą arba baltąjį vyną
- 2 šaukštelis skrudinto sezamo aliejaus
- 1/3 puodelis supakuotas rudasis cukrus
- arba rudojo cukraus alternatyva (mažai cukraus pasirinkimui)
- 1 šaukštas malto česnako
- 1 šaukštas maltos imbiero šaknies
- 1 šaukštelis košerinė druska
- 1 1/2 šaukštai kukurūzų krakmolo, ištirpinto 1/4 puodelio vandens
- Pateikimui:
- skrudintų sezamo sėklų, smulkintų žaliųjų svogūnų papuošimui
- Pastaba: jei norite daugiau padažo, tiesiog padvigubinkite visus padažo ingredientus, įskaitant kukurūzų krakmolo srutą
-
Įdėkite vištieną į lėtą viryklę. Dubenyje sumaišykite padažo ingredientus ir maišykite, kol rudasis cukrus beveik ištirps. Padažą užpilkite ant vištienos. Kepkite vištieną ant LOW 5-7 valandas arba ant HIGH 3-4 valandas.Perkelkite vištieną į lėkštę ir susmulkinkite mėsą. Išmeskite kaulus, jei naudojate vištieną su kaulais.
-
Atsargiai supilkite padažą į puodą. Užvirinkite ir maždaug minutę supilkite kukurūzų krakmolo mišinį, maišykite, kol šiek tiek sutirštės.Susmulkintą vištieną grąžinkite į lėtą viryklę ir užpilkite padažu. Išmaišykite, kad pasidengtų. Kepkite ant HIGH kelias minutes, kol įkais. Įberkite druskos pagal skonį.Patiekite ant garuose virtų ryžių, papuoštų skrudintomis sezamo sėklomis ir smulkintais žaliais svogūnais.
Taip pat per paskutines 20 kepimo minučių galite pridėti mėgstamų daržovių (pvz., brokolių, paprikų, morkų ir kt.). Norėdami pridėti pupelių daigų, įdėkite juos per paskutines 5–7 minutes, kad išlaikytumėte traškumą. Jei pridėsite daržovių, iškepę vištieną išimkite ir susmulkinkite, o padažas sutirštės su jame esančiomis daržovėmis.
Kalorijos: 298kcalAngliavandeniai: 28gBaltymas: 34gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 97mgNatris: 1712 mmgKalis: 633mgPluoštas: 0.2gCukrus: 23gVitaminas A: 45TVVitamino C: 2mgKalcis: 25mgGeležis: 1mg
Iš pradžių paskelbta „The Daring Gourmet“ 2017 m. kovo 28 d