Linguine makaronai su česnakais ir žolelėmis – gamina pora

Linguine-Recipe-001.jpg


Išbandykite šį paprastą ir skanų linguine receptas su česnakais ir žolelėmis! Parmezano sūris, kvapnus česnakas ir šviežios žolelės pagardina sodrų grietinėlės padažą, kuris puikiai padengia makaronus. Patiekite kaip garnyrą arba įmaišykite virtus baltymus, kad pavirstumėte pagrindiniu patiekalu!

Linguine receptas

Kodėl mums patinka šis receptas

Štai makaronų receptas, kurį galima be galo pritaikyti, ir ar nenorite pasinerti tiesiai į tą dubenį? Tai linguine makaronai yra skonio pliūpsnis: česnakai, parmezano sūris, šviežias bazilikas ir laiškiniai česnakai bei grietinėlės užuomina sukuria sodrų padažą, kuris priverčia ištirpti kiekviename kąsnyje.

Aleksas ir aš sukūrėme šį linguine receptą, skirtą įvairioms progoms. Vasarą puikiai tiks su šviežiomis žolelėmis: pagrindiniam vegetariškam patiekalui galite pridėti pjaustytų vyšninių pomidorų arba pridėti baltymų, pavyzdžiui, keptos vištienos ar troškintų krevečių. Tai taip pat puikus garnyras prie ant grotelių keptos lašišos ar daržovių kabobų. Tai yra šeimos mėgstamiausia! (Nes baltojo padažo makaronai? Nam.)

„Šis padažas toks kreminis ir skaniai ryškus! Stebinantis vasariškas makaronų patiekalas. Šviežios žolelės ir pomidorai suteikia nuostabios spalvos ir skonio. Dar vienas greitas ir skaniai pagardintas receptas! – Renata

Linguine makaronų sudedamųjų dalių pastabos

Linguine yra greitas ir paprastas, o šis receptas paruošiamas per mažiau nei 30 minučių. Kaip ir bet kuris itališkas receptas, viskas priklauso nuo ingredientų kokybės! Štai keletas patarimų dėl sudedamųjų dalių ir pakaitalų:

  • Linguine: Linguine yra ilga makaronų forma, panaši į fettuccine, bet plonesnė ir elipsės formos, o ne plokščia. Jis puikiai tinka su daržovėmis ir kreminiais padažais, kaip ir fettuccine. (Mums jis patinka net geriau nei fettuccine, nes jis lengvesnis!)
  • Švieži česnakai: Negaminkite šio makaronų padažo be šviežio česnako: jis yra būtinas norint aromatingo skonio.
  • Šviežios žolelės: Šviežios žolelės čia yra dar viena būtinybė. Naudojome bazilikus ir laiškinius česnakus, bet puikiai tinka ir su raudonėliais, peletrūnais, čiobreliais ir šviežiais krapais.
  • Citrinos žievelė: Citrinos žievelė taip pat suteikia daug citrusinių vaisių skonio.
  • Pienas, grietinėlė, parmezanas, pecorino ir itališki prieskoniai: Šis paprastas mišinys sudaro padažo pagrindą. Pecorino sūris yra brandintas sūris, panašus į parmezaną, tačiau drąsus, sūrus skonis dar labiau sustiprina padažą. Manome, kad tai būtina, jei galite tai rasti!
Linguine makaronai

Pagrindinio patiekalo gaminimo būdai

Šie linguine makaronai yra paprasti ir tinka kaip garnyras prie ant grotelių keptos vištienos, ant grotelių keptos žuvies, ant grotelių keptų krevečių ir kt. Arba, norėdami pasigaminti pagrindinio patiekalo makaronų, galite atlikti šiuos veiksmus:

Krevetės Linguine

Krevetės yra puikus būdas patiekti šiuos makaronus kaip pagrindinį patiekalą

Kitos makaronų formos

Jei jums patinka šis receptas ir po ranka neturite linguine, galite naudoti kitų ilgų formų makaronus, pvz., spagečius ar bukatinius. Trumpos makaronų formos taip pat tinka padažui, pavyzdžiui, orecchiette, penne, cavatappi ar gemelli.

Likučių saugojimas

Šis lingvino receptas skaniausias šviežiai pagamintas: padažas skaniausias ir kremiškiausias tiesiai iš keptuvės. Nerekomenduojame šio recepto ruošti iš anksto, nors galite iš anksto išdalyti padažo ingredientus ir susmulkinti česnaką, laikykite šaldytuve iki virimo.

Likučiai šaldytuve laikomi iki 3 dienų. Jei galite, pasitaupykite makaronų vandens ir įpilkite jį kaitindami, kad padažas vėl taptų kreminis.

Dietos užrašai

Šis linguine makaronų receptas yra vegetariškas. Jei norite, kad nebūtų glitimo, naudokite lingviną be glitimo.

Dažnai užduodami klausimai

Kokios žolelės geriausiai tinka šiam patiekalui?

Galite eksperimentuoti su baziliku, petražolėmis, laiškiniais česnakais, raudonėliais, čiobreliais arba mėgstamų žolelių deriniu.

Ar galiu pagaminti šį patiekalą iš anksto?

Geriausia mėgautis šiuo šviežiai pagamintu makaronų patiekalu, kad gautumėte ryškiausius skonius. Iš anksto paruoškite padažo ingredientus, o česnaką susmulkinkite iš anksto, laikykite šaldytuve iki virimo.

Ar galiu užšaldyti likučius?

Išvirtų makaronų nerekomenduojama šaldyti: šis patiekalas geriausiai tinka šviežiai pagamintas.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Išbandykite šį paprastą ir skanų lingvino receptą su česnakais ir žolelėmis! Parmezano sūris, kvapnus česnakas ir šviežios žolelės pagardina sodrų grietinėlės padažą, kuris puikiai padengia makaronus. Patiekite kaip garnyrą arba įmaišykite virtus baltymus, kad pavirstumėte pagrindiniu patiekalu!


  • 8 uncijos linguine
  • 2 šaukštai sūdyto sviesto
  • 4 česnako skiltelės, smulkiai susmulkintos
  • Žingsnis iš 1 citrina (apie 1 arbatinis šaukštelis)
  • 1 puodelis 2% pieno
  • ¼ puodelio riebi grietinėlė
  • ½ puodelio tarkuoto parmezano sūrio
  • 2 šaukštai tarkuoto pecorino (nebūtina, bet rekomenduojama)
  • ½ šaukšto universalūs miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis Itališkas prieskonis
  • ¾ arbatinio šaukštelio košerinė druska
  • Šviežiai malti pipirai, pagal skonį
  • ¼ puodelio kapotų žolelių (bazilikų ir laiškinių česnakų arba petražolių)
  • Neprivalomi priedai: griežinėliais pjaustyti vyšniniai pomidorai, kepta vištiena, troškintos krevetės


  1. Užvirinkite didelį puodą su gausiai pasūdytu vandeniu. Sudėkite linguine makaronus ir virkite iki al dente (patikrinkite likus kelioms minutėms iki pakuotės nurodymų ir paragaukite, kad įvertintumėte paruošimą). Prieš nusausindami, pasilikite apie ½ puodelio makaronų vandens. Tada nusausinkite makaronus ir grąžinkite į puodą. Jei padažas dar nėra paruoštas, apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus.
  2. Labai didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą. Suberkite susmulkintą česnaką ir citrinos žievelę ir trumpai išmaišykite. Įpilkite pieno, riebios grietinėlės, parmezano sūrio, Pecorino sūrio, itališkų prieskonių ir ¾ arbatinio šaukštelio košerinės druskos ir virkite apie 2 minutes, kol sūris išsilydys. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus su 1 šaukštu vandens. Supilkite jį į keptuvę su padažu, tada maišykite ant silpnos ugnies 1-2 minutes kol sutirštės.
  3. Paragaukite ir įberkite dar žiupsnelį druskos. Supilkite padažą į puodą su makaronais ir įmaišykite susmulkintas šviežias žoleles (ir visus priedus, jei naudojate). Mėgaukitės iš karto; makaronai skaniausi šviežiai pagaminti. Likučiai šaldytuve laikomi iki 3 dienų. Jei galite, pasitaupykite makaronų vandens ir įpilkite jį kaitindami, kad padažas vėl taptų kreminis.

  • Kategorija: Pagrindinis arba garnyras
  • Metodas: Viryklė
  • Virtuvė: Italų įkvėptas
  • Dieta: Vegetaras



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -