Recipe-potatoes-obrien.jpg


Bulvės O'Brienas yra geriausia keptuvėje keptų bulvių versija! Pagal šį paprastą receptą traškios bulvės derinamos su karamelizuotomis paprikomis ir svogūnais, kad būtų skanus garnyras, kuris puikiai tiks bet kuriuo paros metu!

Ieškote daugiau mėgstamų bulvių receptų? Jums patiks keptos bulvės, keptos bulvytės, airiškos nachos ir skrudintos bulvės.

Keptuvėje keptos bulvės didelėje keptuvėje su paprikomis ir svogūnais.

Jei jums patinka pusryčių bulvės, jums patiks „Potatoes O'Brien“! Šis klasikinis receptas, kilęs iš XX a. XX a. pradžios, suteikia traškių keptuvės bulvių – dar žinomo kaip pusryčių bulvių – skonį.

O'Brien stiliaus bulvės, pagamintos iš traškių kubeliais pjaustytų bulvių, karamelizuotų svogūnų, minkštųjų paprikų ir pagardintos česnaku, yra sviestinės, kvapnios ir neįtikėtinai lengvai pagaminamos.

Nesvarbu, ar jis patiekiamas kaip lengvas garnyras prie ribeye kepsnio ar pajuodintos vištienos, naudojamas ruošiant sočius pusryčius burrito, ar pagal receptą, kuriame reikalaujama maišyti rudų pyragų, pvz., Hash Brown pusryčių troškinys, šį „Potatoes O'Brien“ receptą gaminsite pakartotinai. .

Pagaminta iš paprastų ingredientų

Pusryčių bulvių obrien ingredientai, pažymėti ant prekystalio.
  • Bulvės: Mano mėgstamiausias pasirinkimas yra Yukon auksinės bulvės, nes jos yra kreminės ir sviestinės, kitaip nei rusvosios bulvės, kurios yra krakmolingos, o raudonos bulvės yra vaškinės.
  • Svogūnai + paprika: Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite geltonąjį svogūną, o spalvai – raudoną ir žaliąją papriką.
  • Prieskoniai: Druska, pipirai ir česnako milteliai. Paprasta, bet tobula.
  • Sviestas + aliejus: Naudojant nesūdytą sviestą ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, sviestas nesudegs, o bulvės taps traškios ir minkštos.

Kaip pasigaminti bulves O'Brien

Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.

Pagardinkite pipirus ir svogūnus

Papriką ir svogūnus geriausia pakepinti prieš kepant bulves, nes jie iškepa greičiau nei bulvės. Kai paprikos ir svogūnai suminkštės, išimkite juos iš keptuvės ir pradėkite virti bulves.

Paprika ir svogūnai pakepinti didelėje keptuvėje.Paprika ir svogūnai pakepinti didelėje keptuvėje.

Keptuvėje keptos bulvės

Kad bulvės taptų minkštos ir kreminės, geriausia jas virti ant silpnos ugnies uždengę trupučiu vandens ir prieskoniais, kol suminkštės. Kai bulvės suminkštės, nuimkite dangtį, padidinkite ugnį ir leiskite bulvėms susmulkinti ir išgaruoti drėgmės perteklių.

Keptuvėje kubeliais pjaustytos bulvės didelėje keptuvėje.Keptuvėje kubeliais pjaustytos bulvės didelėje keptuvėje.

Toss & Season

Pakepintas paprikas ir svogūnus vėl įmaišykite į bulvių mišinį ir leiskite virti 1–2 minutes, kad sušiltų. Viską paragauti, jei reikia pakoreguoti prieskonių.

Keptuvėje keptos bulvės su paprikomis ir svogūnais, pabarstytos šviežiomis petražolėmis didelėje keptuvėje.

Aptarnavimo pasiūlymai

Skillet Potatoes O'Brien yra lengvas garnyras pusryčiams, pietums ar vakarienei. Jie taip pat gali būti naudojami bet kuriame recepte, kuriame reikia rudųjų bulvių maišos. Žemiau yra keletas mūsų mėgstamiausių idėjų.

  • Pusryčiams: Šios keptuvėje keptos bulvės su paprikomis skanios patiekiamos kartu su plakta kiaušinienė, dešros rutuliukais, kepta šonine ar lakštiniais blynais.
  • Kaip garnyras: Bulvės O'Brien yra skanus garnyras prie vištienos, jautienos, kiaulienos ir jūros gėrybių. Mėgstame juos patiekti su balzaminiu kiaulienos nugarine, „Air Fryer Chicken Legs“ ir „London Broil“.
  • Receptuose: Naudokite „O'Brien Potatoes“, kad pagamintumėte skanų „Hashbrown“ pusryčių troškinį, sočius pusryčių burritus arba naudokite skaniai bulvių frittata.

Daugiau paprastų bulvių receptų, kuriuos galite išbandyti

Bulvės Obrien keptuvėje su petražolėmis.Bulvės Obrien keptuvėje su petražolėmis.

Bulvės O'Brienas

Pagaminta iš traškių kubeliais pjaustytų bulvių, karamelizuotų svogūnų, minkštųjų paprikų ir pagardinta česnaku, bulvės O'Brien yra sviestinės, kvapnios ir neįtikėtinai lengvai pagaminamos.