Toskanos krevetės – virėjų pora
Kodėl mums patinka šis receptas
Galbūt girdėjote apie Toskanos vištieną – o kaip su Toskanos krevetėmis? Šioje solidaus patiekalo idėjoje pagrindinis vaidmuo tenka baltymams, paruoštiems kreminiame padaže su saulėje džiovintais pomidorais ir špinatais. Nors vištiena yra populiarus jos patiekimo būdas, mes mėgstame ją gaminti su krevetėmis kaip jūros gėrybių pasirinkimą!
Sultingos krevetės spindi kreminiame, citrininiame padaže, apsuptos aštrių kaparėlių ir kramtomųjų saulėje džiovintų pomidorų. Tai taip greita ir paprasta išplakti, todėl patiks bet kuriam krevečių mėgėjui – nuleiskite rankas! Mėgstame jį patiekti su ryžiais, kad išliktų kaip vakarienės be glitimo idėja, tačiau taip pat galite patiekti su makaronais arba troškintomis daržovėmis, kad patiekalas būtų užbaigtas. Kaip du kulinarinių knygų autoriai, mes visada siekiame sukurti patikimų lengvų vakarienės idėjų: o ši mūsų namuose yra didelė nugalėtoja.