Traški kepta vištiena Katsu
Mėgaukitės traškia vištienos katsu namuose lengvai
Japonišką vištienos katsu įsimylėjau ne Japonijoje, o Havajuose, kur šis traškus vištienos patiekalas yra gana populiarus. Ir po vieno kąsnio nesunku suprasti, kodėl! Pagaminta iš plonų vištienos kotletų, padengtų stora panko pluta, kepti iki auksinės spalvos, o tada patiekta su saldžiu ir aštriu Tonkatsu padažu, vištienos katsu yra tarsi rafinuotas vištienos grynuoliukų, pamirkytų kečupe, vaizdas. Labai gerai!
Nors mano gimtajame mieste vištienos katsu nėra įprasta, mano (ir JUMS) laimei, mano keptos vištienos katsu receptas yra neįtikėtinai lengvas. Ir nors galite paaukoti šiek tiek riebalų šioje kepimo versijoje, visas skonis išlieka! laimė!