Traškios keptos kokosinės krevetės

Easy-Baked-Breaded-Shrimp-.jpg


Su švelniomis, sultingomis krevetėmis, padengtomis nenumaldomai traškia, traškia duona, Keptos kokosinės krevetės yra minią džiuginantis užkandis, kurį pagaminti lengviau nei manote!

Patiekite šias kokosines krevetes su vištienos ananasų kabobais, ananasiniais ryžiais ir tropinių kopūstų kokteiliu – atogrąžų patiekalas patiks visiems!

Keptos kokosinės krevetės mėlynoje lėkštėje.

Geresnės nei restorano kokosinės krevetės

Nesunku suprasti, kodėl kokosinės krevetės yra populiarus užkandis daugelyje restoranų. Jis yra sultingas, saldus ir beprotiškai traškus. Bet mes galime tai padaryti geriau namuose su minimaliomis pastangomis ir nereikalaujant gruzdintuvės!

Šis paprastas keptų kokosinių krevečių receptas suteikia tą patį kvapnų, traškų kokoso pyragą ir putlias krevetes, kurias žinote ir mėgstate, be riebalų ir kalorijų pertekliaus, kuris pridedamas prie keptos versijos.

Kaip pasigaminti keptas kokosines krevetes

Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.

Prieš kepdami nusausinkite krevetes

Išdžiovinkite krevetes popieriniu rankšluosčiu, taip kepinys geriau prilips prie krevečių. Šis žingsnis atrodo nereikšmingas, bet patikėkite manimi, labai svarbu, kad duona gerai priliptų prie krevečių.

Žalios krevetės ant popierinių rankšluosčių.Žalios krevetės ant popierinių rankšluosčių.

Kepkite krevetes

Kaip ir mano keptos vištienos ir naminių žuvies lazdelių receptai, šis kokosinių krevečių receptas gaminamas naudojant trijų etapų kepimo procesą. Skirtumas tas, kad susmulkintas kokosas dedamas į panko, kad šis receptas būtų atogrąžų.

Trys greta esančios nuotraukos, kuriose krevetės pirmiausia apkepamos miltuose, kiaušinyje ir panko.

Iškepkite kokosines krevetes

Iškeptas krevetes sudėkite ant kepimo skardos su apvadu, gerai išteptą kepimo purškalu. Keptų krevečių viršų apipurkškite kepimo purškikliu, kol krevetės šiek tiek blizgės. Tai padės kepiniui gražiai apskrusti. Manau, kad pagal šį receptą geriausia apversti įpusėjus kepimo procesui, kad kiekviena krevečių pusė taptų auksinė ir traški.

Keptos krevetės ant skardos.Keptos krevetės ant skardos.

Patiekite kokosines krevetes su abrikosų padažu

Patiekiant kokosines krevetes su saldžiu ir aštriu abrikosų padažu, šis atogrąžų užkandis puikiai tinka. Nors įtraukiau skanaus abrikosų padažo receptą, man taip pat patinka patiekti šias kokosines krevetes su saldžiu čili padažu, nes jos turi panašų skonį.

Kokoso krevetės, panardintos į saldųjį čili padažą.Kokoso krevetės, panardintos į saldųjį čili padažą.

∗ Oro gruzdintuvė kokoso krevetės ∗

Užuot kepę kokosines krevetes, galite jas kepti ore naudodami gruzdintuvą. Kepdami, kaip nurodyta, ir kepdami ore 360 ​​laipsnių F temperatūroje 5 minutes, apverskite ir kepkite ore 3–4 minutes, kol taps traškūs.

Daugiau krevečių receptų

Jei išbandėte šį keptų kokosinių krevečių receptą, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.

Keptos kokosinės krevetės mėlynoje lėkštėje.Keptos kokosinės krevetės mėlynoje lėkštėje.

Kokoso krevetės

Mažiau riebalų ir kalorijų turintis, bet toks pat skanus kaip ir keptas, šis keptų kokosinių krevečių receptas paruošiamas per mažiau nei 30 minučių ir sukuriamas nenugalimas užkandis.

Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink

Kursas: Užkandis, pagrindinis patiekalas

Virtuvė: Amerikos, Azijos

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 17 minučių

Bendras laikas: 27 minučių

Porcijos: 6

Kalorijos: 228kcal

Neleidžia ekranui užtemti ruošiant receptą.

Instrukcijos

Abrikosų padažas

  • Įdėkite ½ puodelio abrikosų konservų į karščiui atsparų dubenį. Mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių, kad konservai suplonėtų ir atsilaisvintų. Įpilkite 1 šaukštą ryžių acto, 2 arbatinius šaukštelius sambal oelek arba grūstų raudonųjų pipirų dribsnių. Gerai išmaišykite ir patiekite su krevetėmis.

Pastabos

Sandėliavimas: Kokosines krevetes geriausia patiekti iš karto, nes šaldytuve duona apmirks. Tačiau, jei atsitiktų, kad turite likučių, laikykite juos sandariame inde ir 5 minutes pakaitinkite 425 laipsnių orkaitėje, kad duona vėl taptų traški.
Abrikosų padažas: Drąsiai praleiskite padažą ir patiekite krevetes su parduotuvėje pirktu arba naminiu saldžiu čili padažu.
Oro gruzdintuvės instrukcijos: Užuot kepę kokosines krevetes, galite jas kepti ore naudodami gruzdintuvą. Kepdami, kaip nurodyta, ir kepdami ore 360 ​​laipsnių F temperatūroje 5 minutes, apverskite ir kepkite ore 3–4 minutes, kol taps traškūs. Norėdami gauti traškesnių rezultatų, pridėkite dar 2 minutes kepimo laiko. Jei reikia, pakartokite su likusiomis krevetėmis.

Mityba

Kalorijos: 228kcal | Angliavandeniai: 23g | Baltymas: 15g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 1g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 150mg | Natris: 949mg | Kalis: 189mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 216TV | Vitamino C: 1mg | Kalcis: 72mg | Geležis: 2mg

Patiko šis receptas? Pažymėkite mane šiandien!Nufotografuokite ir pažymėkite #amindfullmom Instagram tinkle – norėčiau pamatyti!





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -