Tropinės vištienos ananasų kabobai

Chicken-Kabobs-With-Pineapple.jpg


  • Į trintuvą įpilkite ¼ puodelio aliejaus, vieno laimo žievelę ir sultis, 2 jalapeno pipirus, 1 colio nuluptą imbiero šaknį, 3 skilteles česnako, 1 šaukštą medaus, 1 arbatinį šaukštelį čiobrelių, ½ arbatinio šaukštelio muskato riešuto, kvapiųjų pipirų ir 1 arbatinį šaukštelį druskos. mažas virtuvės kombainas. Sumaišykite iki vientisos masės, o česnakai, imbieras ir jalapeno pipirai bus visiškai suskaidyti.

  • Įdėkite vištieną į didelį laikymo maišelį arba negilų indą ir užpilkite marinatu ant vištienos. Išmeskite, kad apsemtų, ir leiskite vištienai marinuotis šaldytuve mažiausiai 30 minučių, bet ne ilgiau kaip 4 valandas.

  • Kol vištiena marinuojasi, jei naudojate medinius iešmelius, sudėkite juos į negilų indą ir apliekite vandeniu. Leiskite jiems mirkyti bent 30 minučių. Metalinių iešmelių mirkyti nereikia.

  • Kai būsite pasiruošę kepti vištieną, įkaitinkite iki vidutinės ugnies.

  • Maišymo dubenyje sumaišykite papriką ir svogūnus su likusiu 1 šaukštu alyvuogių aliejaus ir ½ arbatinio šaukštelio košerinės druskos.

  • Vištieną išimkite iš marinato ir marinatą išmeskite. Vištieną su pagardintomis paprikomis ir svogūnais bei šviežiais ananasais pakaitomis suverkite ant iešmelių.

  • Grilio groteles aptepkite alyvuogių aliejumi, o vištienos iešmelius perkelkite ant grotelių. Kepkite 6 minutes, apverskite ir toliau kepkite 4–6 minutes arba tol, kol vištiena paruduos ir pasieks 165 laipsnių F.

  • Išimkite iš grotelių, leiskite pailsėti 5-10 minučių ir mėgaukitės!



  • Source link

    Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -