Kaip paruošti persimonus ir naudoti juos 5 receptuose
Ruduo rodo daugybę dovanų, įskaitant persimonus. Man patinka ir Fuyu, ir Hachiyas. Jie yra saldūs ir, priklausomai nuo veislės, gali būti traškūs ir minkšti, arba želatiniai ir nuostabūs. Brangakmenių tono spalva įkūnija sezoną. Daugeliui žmonių kyla klausimas, ką daryti norint paruošti ir virti (arba nevirti) persimonus. Šiame įraše pateikiami vaizdo įrašų paruošimo patarimai ir 5 receptai, kurie pagerins jūsų nuotykius su persimonais.
Kaip nulupti fuyu persimonus
Galbūt manote, kad jų nereikia lupti, bet patikėkite manimi, jūs norite tai padaryti, kad maistas būtų geresnis. Štai mano patarimai:
Receptai, kuriuose demonstruojami persimonai
Tai vienas iš mano mėgstamiausių fuyu persimono naudojimo būdų, neskaitant tiesiog valgymo tokių, kokie yra!
Čilės ir laimo persimonų, pekano ir obuolių salotų puodeliai – tai pasakiškai smagus priedas prie šventinio stalo. Tai šventinis, gaivus ir puikus atsvara sunkesniems patiekalams, kurie gali būti meniu.
Korėjietiškos Muchim salotos – sumaišykite fuyu skilteles su traškia azijietiška kriauše arba aštriu obuoliu, pavyzdžiui, mutsu. Aštrus, aštrokas, šiek tiek česnakinis užpilas pasirūpins, kad maistas būtų derinamas ir sukuriamas sprogiai skanus gurkšnis.
Persimmon Spice Cookies – skonis ir pyragas, sausainiai jaučiasi ir skonis kaip rudenį. Jie puikiai laikosi ir taip pat gerai supakuoti! Jie yra neįtikėtinai lengvi.
Persimonų, špinatų ir tofu salotos – Jei nežinote apie šį japonišką kreminių salotų gaminimo būdą, turite išbandyti jį su persimonu! Tai veganiška, bet kam tai rūpi? Skanu visiems valgantiems. (Receptas yra mano informaciniame biuletenyje „Pass the Fish Sauce“)
Persimonų šerbetas recepto nereikalingas
Man patinka šis įsilaužimas, nes mėgaujuosi hachiya persimonais. Švęskite sezoninius vaisius tol, kol jie bus laikomi šaldiklyje!