Vietnamietiški kiaulės ausų sausainiai

Vietnamietiški kiaulės ausų sausainiai


Traškūs ir besisukantys bánh lỗ tai heo mėgstami Vietnamo vaikų ir suaugusiųjų. Jaunystėje juos dievinau, nes jie buvo žavingi, turėjo juokingą pavadinimą, kuris privertė kikenti, ir buvo kepti iki šiek tiek kokoso traškumo. Vietos kiaulių ausų sausainiai tradiciškai yra gatvės prekeivių specialybė, nes pardavėjas gali specializuotis juose ir puikiai sekasi. Jūs neturite orkaitės, kad galėtumėte juos gaminti.

Tikriausiai manote, kad kiaulių ausų sausainiai pavadinti keistais pavadinimais, bet kas juos pavadino, įkvėpė šiek tiek sulenktos ausis primenančios formos apvalios formos, sluoksniuotos išvaizdos, primenančios kremzles ir odą, ir traškumo, kuris atkartojo keptų kiaulių ausų valgymo patirtį. Nesijaudinkite, receptas yra vegetariškas!

Kur galima rasti kiaulienos ausų sausainių?

Greičiausiai mažuose maišeliuose, parduodamuose Little Saigono kepyklėlėse ir delikatesuose. Bet jei atvirai, aš visada šiek tiek skeptiškai žiūriu į jų kilmę (pavyzdžiui, kiek aliejaus buvo senas), tačiau turėdami receptą ir šiek tiek aliejaus, partiją galite pasigaminti patys. Sausainių apsėstas autorius ir gerai patyręs maisto redaktorius Benas Mimsas neseniai į savo knygą įtraukė solidų kiaulės ausų sausainių receptą, Trupiniai. Vietnamietiški sausainiai gavo dvi vietas tarp 300 receptų, kuriuos jis atrinko iš viso pasaulio. Tai puiki knyga visiems, kurie kartais domisi geru sausainių receptu, o tai yra mes visi.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -