No-Cook Caramel Pastilijos – Kawaling Pinoy

Karamelinės pastilės be virimo labai lengva pagaminti, o skonis nuostabus! Jie yra minkšti ir šilkiniai, su šiek tiek traškiais žemės riešutais ir daugybe dulce de leche skonio. Puikiai tinka greitam skanėstui ar šventinei dovanai!
Mano pastillas de leche recepto įraše skaitytojas maloniai pasidalino savo nevirti versija, kurioje naudojamas kondensuotas ir grietinėlės pieno milteliai. Pastilijos be kepimo laiko? Buvau deramai sužavėtas. Šie pieno saldainiai, tokie kaip pastillas de ube, yra mano mėgstamiausi skanėstai, ir jei galiu mėgautis partija su mažiau darbo, aš esu už tai.
Deja, neturėjau kondensuoto pieno tą dieną, kai norėjau išbandyti šias nevirti pastilijas. Laimei, giliai sandėliuke radau vieną skardinę dulce de leche, kurią norėjau kažkam panaudoti, bet buvau pamiršusi. Tai turėtų veikti, pagalvojau. Galų gale, dulce de leche yra ne kas kita, kaip saldintas pienas, kuris lėtai kaitinamas, kol pakeičia spalvą ir skonį.
Ir pavyko! Gautos karamelinės pastilės be kepimo buvo skanios, viršijančios mano lūkesčius. Jie buvo minkšti, šilkiniai ir be galo nuostabūs. Susmulkinti žemės riešutai, kuriuos pridėjau, taip pat nepakenkė, nes kitaip kramtomiems saldainiams suteikė puikų traškumą. Turite išbandyti šias karamelines pastilijas ASAP, pavyzdžiui, dabar. Itin paprasta pagaminti, jie gali būti smagi virtuvės veikla visai šeimai.
T
Atkreipkite dėmesį į ingredientus
Šie filipiniečių karameliniai pieno saldainiai gaminami tik iš keturių ingredientų. Dengimui reikia tik dulce de leche, pilno grietinėlės pieno miltelių, žemės riešutų ir cukraus.
- Karamelinis padažas– Galite nusipirkti paruoštos karamelės skardinę (pavaizduota aukščiau) iš daugumos didžiųjų prekybos centrų arba pasigaminti patys, vadovaudamiesi toliau pateiktu paprastu būdu.
- Miltelių pavidalo pienas- Naudokite grietinėlės pieno miltelius ir nenugriebkite, kad gautumėte geriausią skonį. Man labiau patinka Nido prekės ženklas, bet galite naudoti bet kokį prekės ženklą.
- Žemės riešutai– recepte yra susmulkintų, skrudintų, nesūdytų žemės riešutų, kad jie būtų traškesni. Taip pat galite naudoti anakardžius, pili riešutus ar graikinius riešutus.
- Cukrus– naudokite baltą granuliuoto cukraus dangą
Kaip pasigaminti karamelines pastilijas be virimo
Trys žingsniai ir eikite prie tobulo saldaus skanėsto! Išsamias instrukcijas ir ingredientų sąrašą rasite žemiau esančioje recepto kortelėje.
- Sujungti visus ingredientus, išskyrus cukrų, kol tolygiai pasiskirstys. Priklausomai nuo norimos konsistencijos, įpilkite daugiau ar mažiau pieno miltelių.
- Forma mišinį į rutuliukus arba cilindrinius rąstus. Prieš tai atvėsinkite šaldytuve, kad šiek tiek sutvirtėtų ir būtų lengviau tvarkyti. Taip pat galite šiek tiek patepti rankas sviestu, kad pastilės nepriliptų.
- Roll cukruje aptepti. Įsitikinkite, kad rankos yra sausos, kad cukraus granulės neištirptų.
Kaip laikyti

- Saldainiai tradiciškai vyniojami į spalvingą celofaną arba japonišką popierių (hapon popierius). Jei norite praleisti vyniojimą, įdėkite juos į sandarų indą, kad neišdžiūtų, o tarp sluoksnių padėkite pergamentinį popierių, kad jie nesuliptų.
- Taip pat galite laikyti pastilijų mišinį ir suformuoti bei susukti, kai bus paruošta patiekti. Perkelkite į sandarų indą ir ant mišinio paviršiaus prispauskite plastikinės plėvelės lakštą, kad nesusidarytų plėvelė. Laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
- Šie filipiniečių pieno saldumynai puikiai tinka bet kada norintiems saldumynų ar dalintis! Išdėliokite juos į šventinę skardą ar dėžutę ypatingai naminei dovanai.
Ar tu tai padarei? Būtinai palikite apžvalgą žemiau ir pažymėkite mane @kawalingpinoy Facebook ir Instagram!

Pagamintos iš dulce de leche ir pieno miltelių, šios No-Cook Caramel pastillas sukelia didelę priklausomybę. Minkšti, kramtomi ir skanūs, jie greiti ir paprasti bet kada trokštantiems.
Kursas: Užkandis/Desertas
porcijos
Ingredientai
- 1 gali (14 uncijų) dulce de leche
- 1 ¾ puodeliai grietinėlės pieno milteliai (naudojau Nido)
- ¼ puodelis sausų skrudintų žemės riešutų, susmulkintų
- ½ puodelis cukraus
Įranga
Baltas popierius, supjaustytas 1–½ colio kvadratais
spalvotas japoniškas popierius, supjaustytas 2 colių kvadratais
Instrukcijos
Dideliame dubenyje sumaišykite dulce de leche, pilną grietinėlės pieną ir žemės riešutus. Su šaukštu maišykite, kol gerai susimaišys. Šaldykite maždaug 10–15 minučių, kad šiek tiek sutvirtėtų, kad būtų lengviau tvarkyti.
Išgriebkite maždaug ½ arbatinio šaukštelio ir susukite į lygius maždaug ½ colio skersmens rutuliukus. Arba susukite į 1 colio ilgio rąstus. Pastilijas apvoliokite cukruje, kol visiškai apskrus.
Kiekvieną pastilę apvyniokite baltu popieriumi (susidaro „vamzdelis“) ir apvyniokite spalvotu japonišku popieriumi. Įkiškite japoniško popieriaus šonus į balto popieriaus „vamzdelį“, kad visiškai užsandarintumėte pastilijas.
Pastabos
Taip pat galite laikyti pastilijų mišinį ir suformuoti bei susukti, kai bus paruošta patiekti. Perkelkite į sandarų indą ir ant mišinio paviršiaus prispauskite plastikinės plėvelės lakštą, kad nesusidarytų plėvelė. Laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
Informacija apie mitybą
Kalorijos: 213kcal, Angliavandeniai: 24g, Baltymai: 9g, Riebalai: 10g, Sotieji riebalai: 5g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 3g, Cholesterolis: 27mg, Natris: 105mg, Kalis: 407mg, Pluoštas: 0.4g, Cukrus: 23g, Vitaminas A: 262TV, Vitaminas C: 2mg, Kalcis: 260mg, Geležis: 0.3mg
„Šioje svetainėje pateikiama apytikslė informacija apie mitybą patogumui ir tik kaip mandagumas. Mitybos duomenys pirmiausia renkami iš USDA maisto sudėties duomenų bazės, kai tik įmanoma, arba kitais internetiniais skaičiuotuvais.