Pūkuotai saldžiųjų bulvių vakarienės ritinėliai

Saldžiųjų bulvių vakarienės ritinėliai yra lengvi ir purios, užpildytos saldžiųjų bulvių spalva ir skoniu. Jie yra puikus bet kurio rudens ar atostogų meniu papildymas!
Duonos kepimas yra labai naudingas. Visas minkymo procesas, stebėjimas tešlos kyla ir paskui mėgaujasi nuostabiu aromatu, nes duonos kepiniai orkaitėje yra toks pat patenkintas, kaip ir įkandimas į pačią duoną.
Ar netrukus artėja prie kritimo, koks geresnis receptas pasidalyti nei mano mėgstamiausi saldžiųjų bulvių vakarienės ritinėliai? Jie yra skanus mūsų „Ube Pandesal“ recepto sukimas, derinant žemišką saldžiųjų bulvių saldumą su minkšta, pagalvinė duonos ritinėlių tekstūra. Puikus mitybos ir skonio mišinys, jie išskiria bet kokią atsitiktinę vakarienę ar atostogų šventę.
Ingredientų pastabos:
- Saldžiosios bulvės– Įpilkite spalvų ir natūralaus saldumo. Galite naudoti konservuotus (įsitikinkite, kad jie yra supakuoti į vandenį, o ne sirupą) arba šviežius.
- Universalūs miltai– turi vidutinį kiekį baltymų struktūrai, tuo pačiu užtikrinant minkštesnį ir švelnesnį trupinį.
- Aktyvios sausos mielės– Rauginanti agentas, padedantis duonai pakilti. Galite pakeisti momentines mieles, kurioms nereikia įrodyti, ir juos galima pridėti tiesiai prie sausų ingredientų.
- Kiaušiniai Padėkite surišti tešlą ir palengvinkite tekstūrą, kartu pridedant spalvą ir turtingąSS.
- Sviestas– Sumažėja trupiniai ir suteikia sviestinį skonį ir aromatą. Recepte naudojamas nesūdytas sviestas.
- Cukrus Patobulina natūralų saldžiųjų bulvių saldumą, padeda paruduoti ir teikia maistą mielėms. Norėdami gauti gilesnį skonį su melasos užuomina, naudokite rudąjį cukrų.
- Druska– subalansuoja skonius.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Šiuos saldžiųjų bulvių duonos ritinėlius lengva pagaminti, ir dažniausiai tai laukia, kol jie pakils. Atlikite toliau pateiktus veiksmus ir patarimus, ir jūs būsite pakeliui į geriausius visų laikų vakarienės ritinius.
Paruoškite saldžias bulves
- Į puodą įdėkite vidutinę saldžią bulvę su pakankamai vandens, kad galėtumėte uždengti, ir virkite ant vidutinės ugnies, kol ji bus pakankamai minkšta, kad ji būtų pradurta šakute. Nusausinkite ir leiskite atvėsti.
- Iki vientisos putplasčio nulupkite bulvę ir sutrinkite šakute ar bulvių koše. Išmatuokite ½ puodelio, naudodami skysčio matavimo puodelį.
Padarykite tešlą

- Patikrinkite, ar mieliams įrodyti yra naudojamos vandens temperatūra, užtikrindami, kad jis yra 105–115 ° F diapazone. Labai karšti skysčiai gali užmušti mieles.
- Norėdami pagaminti tešlą, dideliame maišymo dubenyje išmaišykite mieles, baltą cukrų ir šiltą vandenį. Tegul jis stovi 5 minutes arba tol, kol taps putoja.
- Į dubenį įpilkite rudojo cukraus, košės saldžiosios bulvės, suminkštinto sviesto, kiaušinių ir druskos. Maišykite ingredientus kartu mediniu šaukštu, kad juos įtrauktumėte.
- Įpilkite 3 puodelius miltų ir išmaišykite tešlą, kol sausos ingredientai sudrėkins.
minkykite tešlą

- Maišykite mišinį, kol susidarys minkšta, lipni tešla ir susirenka į dubenėlio centrą, apibarstydami kai kuriuose rezervuotuose miltuose, jei reikia, kad būtų galima valdyti lipnumą.
- Gausai milteliai dirbantis paviršius ir rankos. Apverskite tešlą ir minkykite, kol ji bus lygi. Įpilkite daugiau miltų, jei reikia
Neleiskite tešlai prilipti prie rankų ir darbinio paviršiaus. - Kai tešla bus valdoma, nustokite dėti miltus. Toliau minkykite tol, kol tešla bus lygi, bet vis tiek šiek tiek lipni.
- Tešlą suformuokite į rutulį ir sudėkite į dubenį, padengtą aliejumi. Uždenkite ir leiskite tešlai pakilti maždaug valandą, kol jos dydis padvigubės.
„Windowpane“ testas
Norėdami patikrinti, ar tešla buvo pakankamai minkyta, paimkite nedidelę dalį tešlos ir, naudodamiesi pirštais, ištieskite ją į šiek tiek kvadrato. Permatomas filmas centre turėtų susidaryti, kol jis nejaučia.
įrodyti ritinius

- Kai tešla pakils, ją numuškite ir padalinkite į 16–20 porcijų. Kiekvieną gabalą suformuokite į lygų rutulį ir padėkite ant suteptos 9×13 kepimo skardos.
- Laisvai uždenkite ritinius plastikine plėvele arba švariu virtuvės rankšluosčiu ir leiskite jiems pakilti nuo 40 iki 60 minučių arba tol, kol jie bus pūkuoti ir padidės dvigubai.
Kepkite ritinius

- Įkaitinkite orkaitę, kad būtų užtikrintas net kepimas.
- Kepkite ritinius nuo 12 iki 16 minučių arba tol, kol viršūnės taps aukso rudos spalvos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite jiems šiek tiek atvėsti prieš patiekdami.
Tarnaujantys pasiūlymai

Saugojimo instrukcijos
Šie naminiai saldžiųjų bulvių vakarienės ritinėliai yra nuostabūs, kai karšta ir šviežia iš orkaitės, tačiau dienas jie išlieka minkšti ir puri.
- Leiskite jiems visiškai atvėsti ir atskirai apvynioti folija. Perkelkite į pakartotinį maišą ir šaldykite iki 3 dienų arba užšaldykite, kad būtų galima ilgiau laikyti.
- Pakartotinai pašildykite 350 ° F krosnyje 10–15 minučių, kad atnaujintumėte!
Tikiuosi, kad išbandysite receptą, nes šie duonos ritinėliai yra dangiški! Tradicinei filipiniečių duonai niekas nepralenkia mūsų klasikinio „Pandesal“!
Ar jūs tai padarėte? Būtinai palikite apžvalgą žemiau ir pažymėkite mane @Kawalingpinoy „Facebook“ ir „Instagram“!

Ieškai lengvo duonos recepto? Šie pūkuoti, saldžiųjų bulvių vakarienės ritinėliai yra naminiai, skanūs ir puikiai tinka lydėti bet kokį patiekalą.
Kursas: Kepiniai
Gabalai
Ingredientai
- 2 ¼ šaukštelis Aktyvios sausos mielės
- ½ puodelis šiltas vanduo
- 1 Šaukštis Baltas granuliuotas cukrus
- 3 šaukštai Rudas cukrus
- ½ puodelis Saldžiųjų bulvių koše
- 3 šaukštai Sviestas, sušvelnintas
- 2 Kiaušiniai, šiek tiek sumušti
- 1 šaukštelis druska
- 3 ½ puodeliai universalūs miltai
Instrukcijos
Dideliame dubenyje sumaišykite mieles, baltą cukrų ir šiltą vandenį. Maišykite kartu ir leiskite stovėti 5 minutes arba iki putplasčio.
Į dubenį įpilkite rudojo cukraus, košės saldžiosios bulvės, suminkštinto sviesto, kiaušinių ir druskos. Norėdami įtraukti ingredientus, išmaišykite medinį šaukštą.
Įpilkite 3 puodelius miltų ir išmaišykite tešlą, kol miltai sudrėkins.
Maišykite mišinį, kol susidarys minkšta, lipni tešla ir susirenka į dubenėlio centrą, purškdami likusius ½ puodelio miltų, jei reikia, kad būtų galima valdyti lipnumą.
Gausai milteliai ir darbinis paviršius, taip pat rankos. Apverskite tešlą ir minkykite, kol ji bus lygi. Įpilkite daugiau miltų, jei reikia Neleiskite tešlai prilipti prie rankų ir į darbinį paviršių.
Kai tešla bus valdoma, nustokite dėti miltus. Toliau minkykite tol, kol tešla bus lygi, bet vis tiek šiek tiek lipni.
Tešlą suformuokite į rutulį ir sudėkite į alyvuotą dubenį. Uždenkite ir leiskite pakilti maždaug valandą, kol padvigubės.
Kai tešla pakils, ją numuškite ir padalinkite į 16-20 porcijų.
Kiekvieną gabalą suformuokite į lygų rutulį ir padėkite ant suteptos 9 × 13 kepimo skardos. Laisvai uždenkite ritinius plastiku arba švariu virtuvės rankšluosčiu.
Įkaitinkite orkaitę iki 375 F.
Leiskite pakilti nuo 40 iki 60 minučių arba iki pūlingos ir padidės dvigubai.
Kepkite orkaitėje maždaug 12–16 minučių arba tol, kol viršūnės bus auksinės.
Pastabos
Norėdami patikrinti, ar tešla buvo pakankamai minkyta, paimkite nedidelę dalį tešlos ir, naudodamiesi pirštais, ištieskite ją į šiek tiek kvadrato. Permatomas filmas centre turėtų susidaryti, kol jis nejaučia.
Vaizdo įrašas
Informacija apie mitybą
Kalorijos: 146KcalAr Angliavandeniai: 25gAr Baltymas: 4gAr Riebumas: 3gAr Sočiųjų riebalų: 1gAr Cholesterolis: 26mgAr Natris: 176mgAr Kalis: 69mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 3gAr Vitaminas A: 685IuAr Vitaminas C: 0,1mgAr Kalcis: 11mgAr Geležis: 1.4mg
„Šioje svetainėje pateikiama apytikslė informacija apie mitybą patogumui ir tik mandagiai. Mitybos duomenys pirmiausia renkami iš USDA maisto kompozicijos duomenų bazės, kai tik įmanoma, ar kitaip kitaip kitais internetiniais skaičiuotuvais.“