Tilapija su juodųjų pupelių česnako padažu

Tilapija su juodųjų pupelių česnako padažu yra greitai ir lengvai pagaminamas, tačiau suteikia didelių, drąsių skonių. Jums patiks drėgna žuvis ir aštrus česnakinis padažas ant garuose virtų ryžių!
Jei ieškote recepto, kurį būtų lengva paruošti, tačiau jo skonis yra labai didelis, ši tilapija su juodųjų pupelių česnakų padažu jį puikiai patraukia. Jis paruošiamas per trisdešimt minučių, o turėdami tik keletą ingredientų nepatikėsite, koks unikalus skonis yra kiekvieno kąsnio.
Žuvies filė yra drėgna ir švelni, o juodųjų pupelių česnako padažas yra drąsus ir aštrus – tai tarsi nuotykis skonio receptoriams!
Norite daugiau aštrių jūros gėrybių receptų? Kai kurie iš mūsų mėgstamiausių yra Sriracha Shrimp Scampi, Spicy Tahong ir Bangus Sisig.
Ingredientų sąrašas


- Tilapija– Taip pat galite naudoti kitas mėsingas žuvies filėles, tokias kaip bangus, otas, menkė ar raudonasis snapelis. Jei jums labiau patinka su kauliukais, atitinkamai pakoreguokite kepimo laiką.
- Druska ir pipirai– prieš kepdami žuvį pagardinkite.
- aliejus- Naudokite aukšto dūmų taško aliejų, pvz., rapsų, dygminų ar kukurūzų aliejų, tinkamai apskrudinti tilapiją ant stiprios ugnies.
- Sūdytos juodosios sojos pupelės– Receptas reikalauja fermentuotų juodųjų pupelių arba tausi (douchi). Būtinai nusausinkite, kad praskalaukite, ir gerai nusausinkite, kad pašalintumėte sūrų skonį.
- Čili česnakų padažas– Naudojau Lee Kum Kee prekės ženklą; pakeiskite Sriracha padažu, jei jo nėra.
- Aš esu gluosnis– pridėti umami skonio
Maisto gaminimo instrukcijos


- Keptuvėje pakepinti žuvies filė. Plačioje keptuvėje įkaitinkite rapsų aliejų ir vienu sluoksniu sudėkite žuvį. Kepkite 1–2 minutes iš kiekvienos pusės, kol švelniai apskrus, bet ne iki galo. Išimkite iš keptuvės ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Laikyti šiltai.
- Padarykite padažą. Pašalinkite aliejaus perteklių iš keptuvės ir nuvalykite. Įpilkite vandens, sojos padažo, čili česnako padažo ir juodųjų pupelių. Maišykite, kol gerai išsiskirstys, ir užvirinkite.
- Išdėliokite žuvį viename sluoksnyje kepimo formoje, užpilkite aštriu juodųjų pupelių padažu ir uždenkite folija.
- Kepame orkaitėje kol žuvis šakute lengvai susiplaks ir padažas sumažės.
Man patinka baigti tilapijos filė orkaitėje, bet galite kepti iki galo ant viryklės. Tiesiog sudėkite apkeptą žuvį į keptuvę su juodųjų pupelių padažu, uždenkite ir troškinkite, kol žuvis šakute lengvai išsiskirs.
Greitas patarimas
Neperkepkite tilapijų, kad jos būtų drėgnos. Kepkite žuvies filė, kol lengvai apskrus, bet ne iki galo iškeps, nes orkaitėje ji baigsis.
Kaip patiekti ir laikyti


- Ši aštri tilapija su juodosiomis pupelėmis ir česnakiniu padažu yra skani kaip pagrindinis pietų ar vakarienės patiekalas. Patiekite su karštais garuose virtais ryžiais, kad gautumėte sotų, sotaus skonio patiekalą.
- Norėdami laikyti likučius, leiskite jiems visiškai atvėsti ir supilkite į sandarius indus. Šaldytuve juos galima laikyti iki 3 dienų.
- Norėdami pašildyti, pašildykite mikrobangų krosnelėje kas 2–3 minutes, kol įkais.
Ar tu tai padarei? Būtinai palikite apžvalgą žemiau ir pažymėkite mane @kawalingpinoy Facebook ir Instagram!


Tilapija juodųjų pupelių česnakų padaže
Tilapijos filė aštriame ir česnakiniame juodųjų pupelių padaže nesunku pasigaminti, tačiau jos skonis yra kupinas. Taip skanu su karštais garuose virtais ryžiais!
Kursas: Pagrindinis užkandis
Porcijos
Ingredientai
- 4 (4 uncijos kiekviena) tilapijos filė
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 2 šaukštai rapsų aliejus
- 1 puodelis sūdytų juodųjų pupelių (tausi), nuplaukite ir nusausinkite
- 2 šaukštai čili česnako padažas
- 1 šaukštelis Aš esu gluosnis
- ½ puodelis vandens
Instrukcijos
Nuplaukite tilapiją ir nusausinkite. Lengvai pagardinkite druska ir pipirais.
Keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Įdėkite tilapiją ir kepkite apie 1–2 minutes iš kiekvienos pusės arba kol gražiai apskrus, bet ne iki galo.
Lengvai riebalais pateptame kepimo inde išdėliokite žuvį vienu sluoksniu.
Puode sumaišykite juodąsias pupeles, čili česnakų padažą, sojos padažą ir vandenį. Reguliariai maišydami užvirinkite. Supilkite mišinį ant tilapijos.
Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite 375 F temperatūros orkaitėje apie 10–15 minučių arba tol, kol šakute lengvai susitrauks žuvis, o padažas sumažės.
Patiekite karštą.
Pastabos
- Neperkepkite tilapijų, kad jos būtų drėgnos. Kepkite žuvies filė, kol lengvai apskrus, bet ne iki galo iškeps, nes orkaitėje ji baigsis.
- Man patinka baigti tilapijos filė orkaitėje, bet galite kepti iki galo ant viryklės. Tiesiog sudėkite apkeptą žuvį į keptuvę su juodųjų pupelių padažu, uždenkite ir troškinkite, kol žuvis šakute lengvai išsiskirs.
Informacija apie mitybą
Kalorijos: 316kcal, Angliavandeniai: 10g, Baltymai: 39g, Riebalai: 15g, Sotieji riebalai: 2g, Cholesterolis: 57mg, Natris: 2936 mmg, Kalis: 342mg, Pluoštas: 6g, Cukrus: 3g, Kalcis: 23mg, Geležis: 1mg
„Šioje svetainėje pateikiama apytikslė informacija apie mitybą patogumui ir tik kaip mandagumas. Mitybos duomenys pirmiausia renkami iš USDA maisto sudėties duomenų bazės, kai tik įmanoma, arba kitais internetiniais skaičiuotuvais.