GERIAUSIAS Tofu šokoladinis pudingas (veganiškas šokoladinio pudingo receptas)

GERIAUSIAS Tofu šokoladinis pudingas (veganiškas šokoladinio pudingo receptas)

Pasiruoškite, šis tofu šokoladinis pudingas yra beprotiškai geras! Šilkinio tofu šokolado putėsių pudingas apgaus jūsų mintis, nes jis toks glotnus, skanus ir vis dėlto sveikesnis su daug baltymų! Pasakykite tai dešimt kartų greitai… šilkinis tofu šokoladinis pudingas, kakavos miltelių klevų sirupas ir oho… tiesiog pakeisite žaidimą! Tai veganiško šokoladinio pudingo su tofu receptas, kuris yra pakylėtas ir lengvas. NĖRA avokado! Tiesiog išties pagrindiniai ingredientai, norint sukurti patį geriausią, tikrai žalio veganiško šokoladinio pudingo receptą. Įeikime į tai.

Aš eidavau į „Whole Foods“ (natūralaus maisto parduotuvę mano rajone) ir visada paimdavau veganišką šokoladinį pudingą iš desertų skyriaus. Buvau apsėstas šilko, putėsių, bet labai dekadentiškų šaukštų sodraus ir kvapnaus šokoladinio pudingo, kuris yra visiškai sveikas ir visiškai be pieno.

Taigi dabar su šiuo receptu mano meilė žaliam veganiškam desertui tęsiasi!

Dabar galbūt matėte tris veganiško šokolado pudingo receptus, ir jie man to nepadarė! Keletas prisilietimų (be šilkinio tofu šokoladinio pudingo, kakavos miltelių klevų sirupo) ir jūsų receptas pasieks kitą tekstūros ir skonio gilumo lygį ir taps kažkuo labai ypatingu, kurį įsimylėsite.

Kas yra Tofu šokoladinis pudingas

Šilkinio tofu šokolado putėsių pudingas pakeis jūsų gyvenimą, nes mėgaujatės naminiu desertu, jei jo dar nebandėte. Jis neįtikėtinai glotnus, kreminis, švelnus ir vis dėlto daug sveikesnis nei komerciniai desertai.

Skonis kaip sodrus, aksominis, veganiškas šokoladinis pudingas pagamintas iš tofu!

Žinosite kiekvieną šio itin paprasto veganiško šokoladinio pudingo recepto ingredientą ir jų derinį šilkinis tofu šokoladinis pudingas su kakavos milteliais ir klevų sirupu – lengvas, mažai pastangų reikalaujantis ir aukštų rezultatų!

Tofu yra pagrindinė žvaigždė, tačiau skoniai yra subalansuoti, o šilkinis tofu suteikia labai kreminį ir minkštą pagrindą. žalias veganiškas šokoladinis pudingas. Kakavos milteliai suteikia skonį, o kai viskas sustingsta, tai bus desertas, vertas patiekti per vakarienę ar sekmadienio priešpiečius.

Maža to, šis tofu pudingas yra supermaistas! Šiame recepte esantys natūralūs kakavos milteliai turi tiek daug privalumų, todėl jie yra sveiki.

Veganiškas tofu šokoladinis pudingas taip pat tinka vaikams ir man patinka šis receptas… nes yra NE avokadas! Taip daug geriau, nes jis yra paprastas ir gerai išsilaiko šaldytuve, kad būtų likučiai. Tekstūra yra absoliuti tobulybė sapnuosite žodžius… šilkinis tofu šokoladinis pudingas kakavos miltelių klevų sirupas, nes tai viskas, ką jums reikia žinoti!

Kaip gauti tinkamą Tofu šokoladinio pudingo tekstūrą

šilko tofu kakavos miltelių klevų sirupo maišymas

Gaminant šilkinį tofu šokoladinį pudingą labai svarbi tekstūra, nes norite, kad jis būtų tobulai lygus!

Naudokite virtuvinį kombainą arba rankinį panardintą trintuvą. Tai leidžia ingredientams suktis ir patekti į ašmenų dalies centrą, kur tofu ir kakavos milteliai puikiai susimaišys.

Duokite laiko, kelias minutes dideliu greičiu kad tikrai būtų susimaišę visi šilkinis tofu, kakavos milteliai, klevų sirupas ir keli ingredientai.

Turėsite šiek tiek išmaišyti šaukštu, kad visi kakavos milteliai susimaišytų, ir toliau maišykite.

tai viskas!

kakavos milteliai tofu pudingui
Renkuosi žalius kakavos miltelius, kad šis desertas būtų supermaisto malonumas!

Ingredientai

Puikiai laikykitės šių žalio, veganiško tofu šokoladinio pudingo ingredientų, kad skonis būtų ryškus ir tekstūra būtų tinkama.

  • 12 uncijų, 1 blokas SILKEN tofu – turi būti šilkinis, šaltas tofu
  • 5 šaukštai nesaldžių kakavos miltelių – kokybiški ir smulkūs kakavos milteliai yra svarbūs siekiant puikaus skonio ir švelnios tekstūros, ARBA vietoj to NAUDOKITE kakavos miltelius, kad sumažintumėte „juodojo šokolado“ natas.
  • 4 šaukštai klevų sirupo – arba mėlynosios agavos saldiklis
  • 1 valgomasis šaukštas įprasto kokosų pieno
  • 1/8 šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 1 žiupsnelis druskos

Instrukcijos

TOFU CHOCOLATE PUDDING ingredientai šilkinis tofu šokoladinis pudingas kakavos milteliai klevų sirupas
  1. Išimkite tofu iš talpyklos, vandens ir sudėkite į virtuvinį kombainą. (Aš naudoju Breville panardinamąjį maišytuvą, kuris yra kompaktiškas ir lengvai naudojamas, kad maišymas būtų sklandesnis.)
  2. Sudėkite visus likusius ingredientus į maišytuvą.
  3. Pulsuokite ir plakite vieną minutę.
  4. Paimkite šaukštą ir nubraukite šonus ir įmaišykite kakavos miltelius, jei jų vis dar yra ant mišinio. Toliau plakite aukštai, kol viskas taps visiškai vientisa.
  5. Supilkite į stiklinius pudingo indelius ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad susidarytų pusiau kietas, tada mėgaukitės paprastu arba su priedais!
gaminant TOFU ŠOKOLADINĮ PUDINGĄ

Pastabos

  • Nepamirškite, kad kakava turi tamsaus šokolado niuansą su karčiomis natomis. Galite pridėti šiek tiek daugiau vanilės ir saldiklio, kad sustiprintumėte saldesnes natas, ARBA vietoj jų naudokite smulkius, kokybiškus kakavos miltelius. Kakavos milteliai labiau tinka vaikams ir su mažiau karčiomis natomis.
  • Norėdami gauti švelniausią tekstūrą, naudokite kokybišką maišytuvą. Tradiciniai maišytuvai neveikia taip, kaip virtuvės kombainas ar panardinamasis maišytuvas. Dėl šios įrangos tofu šokoladinis pudingas bus šilkinis. Kitas geriausias pasirinkimas yra išspausti mišinį per sietelį, jei neturite tinkamo maišytuvo.
  • Būtinai naudokite šilkinį tofu.
  • Pakoreguokite saldumą pagal savo skonį, tačiau maloniai saldus mišinys bus subalansuotas su kakava.
  • Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, laikykite šaltai!
TOFU ŠOKOLADINIS PUDINGAS

Papildiniai ir variantai

veganiškas kakavos pudingas su veganiška plakta grietinėle

Šis tofu šokoladinis pudingas yra neįtikėtinai universalus! Štai keletas skanių priedų ir variantų, kurie pagerins jūsų neapdoroto veganiško deserto patirtį:

Skonio patobulinimai

  • Žemės riešutų arba migdolų sviestas: Įmaišykite 2–3 šaukštus mėgstamo riešutų sviesto, kad gautumėte sodrų riešutų skonį.
  • Šokinėjanti tekstūra: Pridėkite tapijokos perlų, kad gautumėte skanų ir nostalgišką priedą.
  • Chia sėklos ir avižos: Sumaišykite chia sėklas arba avižas ir palikite per naktį, kad pasidarytų chia sėklų pudingas!
  • Mėtų ekstraktas: Įlašinkite kelis lašus, kad gautumėte gaivų mėtų šokolado skonį.
  • Espreso milteliai: Įdėkite 1/2 arbatinio šaukštelio espreso miltelių, kad gautumėte mokamą versiją, kurią dievins kavos mėgėjai.
  • Kokoso drožlės: Pabarstykite susmulkintu kokosu, kad įgautumėte tropinį pojūtį.
  • Skustas veganiškas šokoladas: Užpildykite daugiau kakavos skonio.

Tekstūriniai variantai

  • Traškūs priedai: Pabarstykite pudingą susmulkintomis pistacijomis arba graikiniais riešutais, granola, goji uogomis arba kakavos gabalėliais, kad pagerintumėte tekstūrą ir traškumą.
  • Susmulkinti sausainiai: Ant viršaus pabarstykite grūstų veganiškų sausainių arba susmulkintų ryžių dribsnių, kad gautumėte puikų skonių derinį.
  • Sušaldyta: Užšaldykite popsių formelėse, kad gautumėte nedrąsų ir šaltą desertą.

Vaisių užpilai

  • Uogos: Sluoksniuokite šviežias arba šaldytas uogas (pvz., avietes ar braškes), kad gautumėte vaisių. Man patinka braškių arba razz tyrės sluoksniuotos viduryje.
  • Bananai: Įdėkite 1 prinokusį bananą, kad gautumėte natūralų saldumą ir papildomą kremiškumą.
  • Avokadas: Šis ingredientas prideda sveikų riebalų ir ypač sodrų pudingo pagrindą.

Sveikesni apsikeitimai

  • Chia sėklos: Sumaišykite 2 šaukštus chia sėklų, kad pridėtumėte skaidulų ir omega-3. Tai taip pat šiek tiek sutirštės pudingą.
  • Baltymų milteliai: Pridėkite kaušelį augalinių baltymų miltelių, kad padidintumėte baltymų kiekį.

Sluoksniuoti desertai

  • Tobulas: Sukurkite parfė pudingą sluoksniuodami su kokoso kremu, riešutine granola, chia sėklų pudingu arba šviežiais vaisiais atskiruose puodeliuose, kad gautumėte vizualiai patrauklų desertą.
  • Torto užpilas: Šilkinį tofu šokoladinį putėsių pudingą naudokite ant torto, smulkmenose ar ant kitų desertų.

Tofu šokoladinis pudingas yra toks universalus dėl papildomų skonių, tekstūrų ar netgi naudojamas kaip kitų pyragų ir desertų užpilas. Mėgaukitės ir eksperimentuokite.

šilkinis tofu šokoladinis pudingas kakavos milteliai klevų sirupas

Kaip patiekti Tofu šokoladinį pudingą

Veganiško tofu šokoladinio pudingo patiekimas gali padidinti jo patrauklumą ir malonumą. Štai keletas puikių idėjų, kaip patiekti šį šilkinį desertą:

  • Atšaldyti atskirose taurėse:
    • Supilkite pudingą į mažus stiklinius puodelius arba desertinius indelius. Tai suteikia rafinuotumo ir leidžia lengvai patiekti ar užkandžiauti kelyje.
    • Vakarėliui padėkite ant ledo, jei patiekite desertų bare su mažais šaukšteliais.
  • Pabarstytas šviežiais vaisiais
  • Puoštas riešutais arba sėklomis
  • Su šlakeliu padažo:
    • Ant viršaus apšlakstykite šiek tiek klevų sirupo, lydyto juodojo šokolado ar riešutų sviesto arba naminio vaisių padažo, kad pridėtumėte saldumo ir papuošimo.
  • Kaip panirimas:
    • Patiekite kaip užkandį su vaisių griežinėliais, pyragaičiais ar graham krekeriais, kad galėtumėte mėgautis smagiu desertu, kuris puikiai tinka dalintis.
  • Su plakta kokosų grietinėle:
    • Ant pudingo užpilkite šlakelį plaktos kokosų grietinėlės, kad būtų lengvas ir erdvus kontrastas su tankia šokolado tekstūra. Naudokite šį Chantilly kremo metodą, kad plakinys būtų purus.
  • Įpilkite prieskonių:
    • Užbaikite su žiupsneliu cinamono, kajeno pipirų arba espreso miltelių, kad šilkinio tofu šokoladinio putėsių pudingo pudingo skonis būtų gardesnis ir gurmaniškas.

Klausimai

Kodėl mano tofu grūdėtas?

Svarbu pasirinkti šilkinį tofu ir naudoti didelio miltelių trintuvą, pvz., virtuvinį kombainą arba panardinamąjį maišytuvą, kad pudingas būtų lygus.

Kakava man per intensyvi. Ką galiu naudoti vietoj kakavos miltelių?

Naudokite kakavos miltelius, kurie, nors ir yra labiau apdoroti, sukuria šokolado skonį be juodojo šokolado elementų.

Kaip padaryti pudingą saldesnį?

Galite pridėti papildomą šaukštą pasirinkto saldiklio arba paprasto sirupo. Be to, priedai, tokie kaip bananai ir vaisiai, suteikia natūralaus saldumo.

Ar galiu laikyti likučius?

Taip! Šis tofu šokoladinis pudingas puikiai tinka stikliniuose indeliuose keletą dienų arba net užšaldo likučius iki trijų savaičių.

Ar galiu naudoti tvirtą tofu?

Ne. Lygi tekstūra pagaminta iš šilkinio tofu. Šiam veganiško pudingo receptui nenaudokite kitų rūšių tofu.

Ar galiu įdėti ištirpinto šokolado?

Taip, jei norite, galite naudoti lydytą šokoladą.

kreminis veganiškas šokoladinis pudingas iš tofu
  • 12 oz 1 blokas SILKEN tofu turi būti šilkinis, šaltas tofu
  • 5 a.š nesaldūs kakavos milteliai arba naudokite kakavos miltelius pagal savo skonį
  • 4 a.š klevų sirupo arba mėlynosios agavos saldiklis
  • 1 a.š įprastas kokosų pienas
  • šaukštelis vanilės ekstraktas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Išimkite tofu iš talpyklos, vandens ir sudėkite į virtuvinį kombainą.

    12 uncijų 1 blokas SILKEN tofu

  • Sudėkite visus likusius ingredientus į maišytuvą.

    5 šaukštai nesaldžių kakavos miltelių, 4 šaukštai klevų sirupo, 1 valgomasis šaukštas įprasto kokosų pieno, ⅛ šaukštelio vanilės ekstrakto, 1 žiupsnelis druskos

  • Pulsuokite ir plakite vieną minutę.

  • Paimkite šaukštą ir nubraukite šonus ir įmaišykite kakavos miltelius, jei jų vis dar yra ant mišinio. Toliau plakite aukštai, kol viskas taps visiškai vientisa.

  • Supilkite į stiklinius pudingo indelius ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad susidarytų pusiau kietas, tada mėgaukitės paprastu arba su priedais!

    • Norėdami gauti švelniausią tekstūrą, naudokite kokybišką maišytuvą. Tradiciniai trintuvai neveikia taip, kaip maisto kombainas ar panardinamasis maišytuvas. Dėl šios įrangos tofu šokoladinis pudingas bus šilkinis. Kitas geriausias pasirinkimas yra išspausti mišinį per sietelį, jei neturite tinkamo maišytuvo.
    • Būtinai naudokite šilkinį tofu.
    • Pakoreguokite saldumą pagal savo skonį, tačiau maloniai saldus mišinys bus subalansuotas su kakava.
    • Nepamirškite, kad kakava turi tamsaus šokolado niuansą su karčiomis natomis. Galite pridėti šiek tiek daugiau vanilės ir saldiklio, kad sustiprintumėte saldesnes natas, ARBA NAUDOKITE kakavos miltelius.
    • Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, laikykite šaltai!
Mityba yra tik apytikslis kiekis ir priklausys nuo paruošimo būdų. RLF nėra mitybos specialistas.

Mitybos faktai

Geriausias Tofu šokoladinio pudingo receptas (neapdorotas ir veganiškas)

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -