Pikantiškų lašišų maisto tinklo receptai – „EfoodRecipe“

Pikantiškų lašišų maisto tinklo receptai - „EfoodRecipe“


Pikantiškų lašišų maisto tinklo receptai -Lašišoje gausu omega-3, taigi ji naudinga širdies sveikatai. Galite reguliariai valgyti lašišą. Ši žuvis gali būti apdorojama įvairiais būdais. Aptarsime maisto tinklo lašišos receptus. Iš tikrųjų nėra sunku gaminti skanius patiekalus su lašiša. Šiuos receptus lengva pateikti tol, kol atkreipiate dėmesį į ingredientus. Pirmasis receptas vadinamas keptuvės lašiša su Hoisin. Norėdami pagaminti šį receptą, galite paruošti tokius ingredientus kaip 2 šaukštai hoisino padažo, ketvirtadalis šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių, 2 skiltelės česnakai, 8 uncijos brokoliai, 5 uncijų lašišos filė, 1/2 citrinos, 2 šaukštai kalendros ir Kosher druskos.

Galite pradėti sumaišydami pupeles su trijų ketvirtadalių vandens puodeliu ir hoisin padažu. Tada įpilkite raudonųjų pipirų ir česnako. Brokoliai yra daržovių rūšis, tinkanti lašišos patiekalams. Įveskite brokolius, tada troškinkite, kol šiek tiek suvyniota. Laikykitės troškinimo, tada uždenkite keptuvę. Lašiša turi gana minkštą tekstūrą. Reikia virti žuvį iki žvynuotos. Kai brokoliai taps švelnūs, tai reiškia, kad žuvis yra paruošta patiekti. Ant indo užtepkite citrinos sulčių ir įpilkite kalendros. Druska taip pat svarbu pridėti skonio. Na, tai buvo lengva Lašišos maisto tinklas Teisingai? Mes vis dar turime jums kitą receptą. Geriausias lašišos dalykas yra tai, kad žuvyse gausu maistinių medžiagų. Kaip ir kitų rūšių žuvyse, lašišoje yra daug baltymų ir joje yra medžiagų, kurių reikia organizmui.

Lašišos maisto tinklo receptai

Kitas Lašišos maisto tinklas Receptas taip pat yra skanus. Ingredientai yra gana paprasti, pavyzdžiui, 1 kedro lenta, 2 lašišos filė, druska, juodieji pipirai, 6 šaukštai dijono garstyčių, rudojo cukraus ir 6 šaukštai. Galite pradėti panardindami kedro lentą vandenyje, kuris buvo dulkinamas druska. Palaukite apie 2 valandas ir nusausinkite. Toliau turite pašalinti odą iš lašišos ir kaulų. Nuplaukite žuvį šaltu vandeniu ir nutekinkite. Norėdami pagerinti skonį, ant lašišos įpilkite druskos ir pipirų.

Pridėkite daugiau prieskonių, kedro lentą ir garstyčias. Tuo tarpu įdėkite rudąjį cukrų į mažą dubenį ir sumaišykite su garstyčiomis. Tepkite jį ant žuvies ir jis yra paruoštas kepti ant grotelių. Jums reikia kepti ant vidutinės ugnies maždaug 30 minučių. Ideali ant grotelių kepimo temperatūra yra apie 135 laipsniai F. Kai tai padarysite, perkelkite žuvį į lėkštę. Galite virti lašišą skirtingais būdais, tai reiškia, kad jums nereikia laikytis čia paaiškintų nurodymų. Jei norite pridėti prieskonius kepdami ant grotelių, eikite į jį. Rezultatas gali skirtis, atsižvelgiant į tai, kaip jūs maišote ir kepate.

Tai lašišos maisto tinklo receptai, kuriuos galite išbandyti namuose.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -