„Rissoles“ receptas – skanios indonezijos ritinių gėrybių su vištienos ragu
„Rissoles“ receptas – „Rissoles“ kūrimas yra viena iš geriausių užsiėmimų, nes aš tai padariau beveik kiekvieną rytą po to, kai buvau jaunatviškas. Kai būčiau maža mergaitė, būdama 14 metų, aš paprastai prabudau anksti ryte, 1 pėdos, kad padaryčiau šį užkandį, ir siūlau jiems kiekvieną dieną, kad užsidirbčiau pragyvenimui.
Visi mes nebuvome klesti, todėl įsigijome sunkiai dirbti, kad užsidirbtume pragyvenimui. Tas laikas buvo turbūt labiausiai studijuojantis mano paties maisto gaminimo laikas, ir aš nepaprastai džiaugiuosi, kai atradau šią patirtį, labai padėkoti motinai. Išbandykite šį puikų „Rissoles“ receptą; Aš tikiu, kad tai bus skanu.
Ingredientai baigti:
- 1/2 kilogramo vištienos filė, taip pat vištienos krūtinėlė, glamonėti su baltu actu arba šviežiai išspaudžiamomis citrinų sultimis ir nuplaukite švariu vandeniu
- 1 kg morkų, kubas į mažus gabalėlius
- Penkių šimtų gramų grybų, sumažinkite tokią pačią rūšį kaip ir morkos
- 1 ACT pienas
- 1 stiklinė pjaustytų avižinių dribsnių
- 1 dideli patiekalų kviečių miltai, sumaišykite su pienu, kol gausite sklandų mišinį
- 2 arbatinis šaukštelis „Bouillon“ miltelių ingredientų
- 2 svogūnai, pašėlę
- Druska
- Gliukozė
- 3 arbatinis šaukštelis muskato riešutų natūralių miltelių
Kaip padaryti užpildymą:
Virkite vištienos filė iš virto vandens, kol vištiena nėra jautri. Pašalinti. Ir sunaikino vištieną ir sumažino mažus daiktus. Pabandykite padėti pagaminti labai mažą vištieną, ne per daug didžiulę. Tai daro jūsų „Rissoles“ skanesnius, jei nerasite tokių didžiulių vištienos gabalėlių. Atidėti.
Įkaitinkite 3 šaukštus daržovių akrilo didelėje keptuvėje, įpilkite pjaustyto raudonojo svogūno ir maišo, kol puikiai kvepia. Per vištieną įpilkite pažeistos vištienos ir Bouillono vandens. Tegul jie garinami.
Įpilkite šparaginių pupelių ir grybų. Leiskite jiems virti, kol skauda morką. Įpilkite cukraus, druskos, muskato riešutų natūralių miltelių ir susmulkintų apelsinų. Paragaukite idėjos. Pridėkite daugiau medžiagų prie savo skonio. Skonio savybės turi būti pikantiškos ir šiek tiek saldžios.
Tada įpilkite pieno, leiskite jiems virti, kol galiausiai virkite. Įpilkite šiek tiek savo miltų mišinio, laikykite jį, prieš pradėdami efektyviai sumaišyti, maišykite juos. Jums gali tekti greitai atlikti paskutinį veiksmą; Priešingu atveju jūs gaunate nepageidaujamą mišinį. Tai yra geriausias būdas, kai kas nors pila tikrąjį miltų mišinį, kai maišote virtą mišinį. Nėra taip sunku išpilti konkretų miltų mišinį ir tuo pačiu metu pažadinti įdarą, kad gautumėte geriausią ir gerą sumaišytą kruopštų mišinį. Padidinkite mišinio riziką šiek tiek tvirta, todėl jums nesunku pateikti jį iš „Rissoles“ lapų grafiko.
„Rissoles“ receptas – skanios indonezijos ritinių gėrybių su vištienos ragu
Konkrečių lakštų ingredientai:
- 2 kilograminiai kvietiniai miltai
- 4 kačiukų plonas avokado pienas
- Jūros druska pagal skonį
- 6 Ovum
Instrukcijos:
Sumaišykite visus elementus į didžiulį dubenį, sujungimas turi būti apibūdinamas kaip plonas mažiau nei storas, kaip ir blynų kombainas, kitaip tikrieji lakštai gali būti per tvirti ir sunkiau sulankstyti, ir tai nėra iš tikrųjų per daug skanu. .
Turėkite keptuvę tam tikram blynui, tepkite jį kartu su aliejumi ir sukurkite blynų skalbinius, ir padėkite ant patiekalo, kuriame šiuo metu turite aliejaus, įjunkite tikrus lakštus ir nedelsdami užpildykite įdarą. Nesulaikykite tol, kol šalta, Oahu yra pats efektyviausias ir geriausias būdas atlikti.
Atlikite tai prieš visiškai dingo. Jei baigsite, susmulkinkite risolius po vieną supjaustytus kiaušinius ir po to susukite duonos daleles ir kepiau jas žolelėje, pasirengusi padėti, ingredientai, skirti panardyti:
- 3 palikuonys, susmulkinti
- 3 diskų duonos dalelės
90 vienetų: Tokio tipo receptas yra šiek tiek per daug, jei norėtumėte, kad jis būtų mažo kiekio viduje. Tiesiog pritaikykite tik tai, kiek į savo reikalavimus.
Patarimai:
Leiskite jam būti dideliam kiekiui, pavyzdžiui, 50 vienetų, jei turite laiko. Įveskite jį į šaldiklio aušintuvą. Naudokite labai gerą šaldiklio dėžutę, kad „Rissoles“ nepriliptų prie kito žmogaus. Tarp plastiko tipo folijos naudokite, kad asmeniui būtų lengviau ištraukti tikrąsias „Rissoles“ po vieną į indą, kai jums jo reikia.