Airiško viskio kepsnys – kūrybinga kulinarija

Rib-Eye susitinka su viskiu šiame skaniame airiško viskio kepsnio patiekale, kuris yra dieviškas su airišku kolkanonu; Šv. Patriko dieną… ar bet kurią dieną!
Neneigsiu, kad mano įprastas Šv. Patriko dienos valgis buvo vienas dalykas. Šis nuostabus Rubeno sumuštinis. Niekada neruošiu sūdytos jautienos lėkštės ar troškinau kopūstų keptuvėje, kad galėčiau lėkštėje švęsti šią Airijos šventę. Tačiau viskas keičiasi ir aš turiu kažką naujo, ką pamilti – tai šis airiško viskio kepsnys!

Šiame įraše daug ką reikia pripažinti, keli dalykai, kurie susidėjo, kad šis patiekalas išsipildytų. Jį įkvėpė „Concannon“ airiško viskio gavimas. „Concannon Irish Whisky“ buvo sukurtas bendradarbiaujant Livermoro slėnyje įsikūrusiai „Concannon Vineyard“ ir Airijos „Cooley“ distiliavimo gamyklai.
Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!
Šis specialus projektas, distiliuotas ir sumaišytas vienintelėje Airijos rankų darbo spirito varykloje, turint omenyje Amerikos vartotojus, yra unikali Concannon amerikietiškų ir airiškų šaknų išraiška. Rafinuotas salyklinių miežių ir kukurūzų mišinys „Concannon Irish Whisky“ yra distiliuojamas ir brandinamas burbono statinėse mažiausiai ketverius metus.
Petite Sirah vyno statinės gabenamos iš Kalifornijos į Airiją, kur dalis viskio baigiama keturis mėnesius prieš maišant. Žinomas kaip „Concannon Effect“, tai suteikia „Concannon Irish Whisky“ išskirtinai vaisišką charakterį, leidžiantį šiam viskiui išsiskirti iš minios.
Sodraus, švaraus skonio, subtiliai subalansuoto medaus saldumo, citrusinių vaisių ir salyklo skonių bei gaivaus ąžuolo užbaigimo, „Concannon Airish Whisky“ galima mėgautis tvarkingu, ant uolų ar įvairių aukščiausios kokybės kokteilių. Žinoma, aš maniau, kad puikiai tinka naudoti viskio marinate kepsniams, kurie būtų patiekiami su airišku kolkanonu Šv. Patriko dienai, ir tai tikrai buvo tobula.

Jautiena – visai kita istorija. Buvau pakviestas kaip žiniasklaidos narys dalyvauti simpoziume, kurį surengė Kolorado valstijos universiteto darbuotojai pavadinimu „Jautiena + skaidrumas = pasitikėjimas“.
Tai buvo programa, kuri suteikė išsamią informaciją daugeliui mūsų valstijos žmonių, įskaitant restoranus ir žiniasklaidos žmones, susijusius su maistu, galimybę pamatyti ir išgirsti apie galvijų auginimą Kolorado valstijoje ir susitikti su žmonėmis, kurie glaudžiai susiję su ta gamyba. nuo galvijų augintojų iki pašarų partijų vadovų iki geriausių jautienos perdirbėjų.

Tą dieną išėjau su padidintu supratimu apie visą procesą ir labai gerbdamas dalyvaujančius žmones ir jų atsidavimą vaidmeniui, kurį jie atlieka tiekiant jautieną vartotojams.
Vienas iš svarbiausių šio įvykio akcentų buvo daktaro Temple Grandin pasirodymas; nuostabiausia moteris ir ta, kuri ne tik mėgsta puikų kepsnį, bet ir aistringai žiūri, kad su gyvūnais, teikiančiais mums tą išteklį, būtų elgiamasi humaniškai; tai jos gyvenimo darbas.
Tądien buvome palaiminti, kai išgirdome iš ketvirtos kartos Kolorado galvijų augintojo Sara Shields, kuri su mumis pasidalijo labai asmenine galvijų auginimo puse ir savo meile tam, ką jie daro, kupina sunkaus darbo ir užuojautos. Tai atnešė kai kuriuos iš mūsų. iki ašarų.
Prieš rašydamas šį straipsnį norėjau nusipirkti Kolorado jautienos, pasikalbėti su ūkininku ir pagaminti patiekalą tinklaraščiui. Mane supažindino Todd Inglee, kuris atnešė tą patį įsipareigojimo lygį, kokį matėme Saroje; tikra aistra dirbti žemę, auginti galvijus ir tai daryti gerai. Todas net atėjo į mano namus, mes ilgai kalbėjomės ir jis paliko man keletą jų gaminamos jautienos pavyzdžių.
Švelniai kalbantis, šiltas ir toks aistringas dėl to, ką jis daro, aš rimtai galėjau su Todu kalbėtis visą dieną; Neabejotinai iš visiškai neinformuoto pajutau, kad daug geriau išmanau kai kuriuos galvijų auginimo Kolorado valstijoje aspektus; ypač mažesnė šeimos organizacija, tokia kaip Todd's.

Intensyviai įsitraukęs į jų galvijų priežiūrą, sužinojau dar daugiau apie galvijų pateikimo į rinką skirtumus; Ralstono slėnio jautiena šeriama žole ir baigiama grūdais; suteikdamas tai, kas, daugelio nuomone, yra geriausias puikaus skonio ir tinkamo marmuro kiekio derinys.

Jis susitiko su kai kuriais mano draugais; sutikome jo žavius berniukus ir man patinka, kad jis ir jo vaikai galėjo paragauti mano paruoštos jautienos. Kai galvijų augintojas sako, kad jūs puikiai paruošėte jautieną, aš manau, kad aš paraudau, nes tai buvo geriausias komplimentas!
Tikiuosi vieną dieną apsilankyti rančoje ir parašyti savo istoriją, bet šiandien turiu pasidalinti su jumis šiuo receptu. „Todd's Ribeye“ kepsniai kartu su nuostabiu viskio padažu, naudojant „Concannon Irish Whisky“, yra kartu su jau minėta Airijos Colcannon su šonine patiekalu.
Galbūt šokau ginklą ant šio airiško patiekalo, bet dar kartą tai padarysiu Šv. Patriko dieną. Tai neabejotina akimirka „O, mano Yum“. Aš nerimauju, kad Todas mane šiek tiek išlepino. Rimta ir nuostabiai švelni jautiena. Tai buvo fantastiškas valgis; Galbūt net mėgaujuosi Gineso šone!
Airiškas viskis arba likeriniai kokteiliai
PIN IT! „Airiško viskio kepsnys“



Airiško viskio kepsniai
Airiško viskio kepsniai yra puikus patiekalas, patiekiamas šv. Patriko dienai… arba bet kuriai dienai.
Viskio kepsnių marinatui
- ½ puodelis rudojo cukraus
- ½ puodelis viskio
- 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
- ½ šaukštas česnako milteliai
- ¼ puodelis Aš esu gluosnis
- 1 šaukštas druskos
- 1 šaukštas pipirų
- 2 svarų jautienos rib-eye kepsniai
Pagaminti kepsnį
Visus ingredientus, išskyrus kepsnį, sudėkite į nedidelį puodą ir kaitinkite, kol cukrus ištirps.
Sudėkite kepsnius ir marinatą į sandarų maišelį ar indą ir įmasažuokite marinatą į kepsnį; šaldykite 2-6 valandas.
Išimkite kepsnius iš marinato ir kepkite keptuvėje alyvuogių aliejaus ir sviesto derinyje arba kepkite ant grotelių.
Leiskite pailsėti 5 minutes. Supjaustykite ir supilkite į keptuvės sultis.
Mitybos faktai
Airiško viskio kepsniai
Kiekis vienai porcijai
% dienos vertė*
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.