GERIAUSIAS Instant Pot Jautienos Stroganoffas

GERIAUSIAS Instant Pot Jautienos Stroganoffas


Instant Pot Beef Stroganoff yra neįtikėtinai lengva, viskas viename, skani, šeimos mėgstama vakarienė. Pagamintas iš maltos jautienos, minkštų kiaušinių makaronų ir sodraus, kreminio grybų padažo, šis lengvas patiekalas iš puodo ant stalo nukeliauja greičiau nei per 30 minučių!

Ieškote paprastesnių „viskas viename“ greito puodo receptų? Nepraleiskite Instant Pot Mac and Cheese, Instant Pot Hamburger Helper, Instant Pot Taco Makaronų ir Instant Pot Tuna Noodle Casserole.

Greito puodo stroganovo dubuo šalia greito puodo ir bella grybų

Instant Pot Beef Stroganoff yra vienas mėgstamiausių mano šeimos vakarienės receptų ir greitai tapo gerbėjų mėgstamiausiu.

Ir po vieno kąsnio nesunku suprasti, kodėl!

Pagaminta su minimaliomis pastangomis ir sauja nebrangių ingredientų, šis greito puodo Stroganoff receptas suteiks jaukią, guodžiančią vakarienę, kupiną skonio – be jokių konservantų, esančių kondensuotoje grybų sriuboje!

Naudingi patarimai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį prieš pradedant

  • Mėsos parinktys: Jautienos faršą pakeiskite malta vištiena arba kalakutiena.
  • Pridėkite vyno, kad padidintumėte gylį. Nors neprivaloma, šiek tiek sauso raudonojo vyno arba sauso Marsala vyno suteikia sodraus, intensyvaus skonio.
  • Rinkitės Bella arba Cremini grybus. Abu variantai duoda skanesnių rezultatų nei grybai.
  • Naudokite tikslų laiką. Virkite stroganovą 5 minutes, leiskite slėgiui atleisti lygiai 5 minutes, tada greitai atleiskite likusį slėgį. Tai yra raktas į tobulai virtus kiaušinių makaronus.
  • Nereikia srutų. Instant Pot Beef Stroganoff duodamas sodrus, tirštas padažas su grietinės, o ne į stroganoffą dedant miltų ar kukurūzų krakmolo srutos.

Kaip greitai paruošti jautienos stroganoffą

Nors šį „Instant Pot Beef Stroganoff“ receptą paruošti nesunku, jei nesate susipažinę su maisto ruošimu greitai paruošiančiame puode, pradėkite nuo „Kaip naudoti greitą puodą“, kad gautumėte geriausius šio recepto ir būsimų „Instant Pot“ receptų rezultatus. Visą receptą rasite receptų kortelėje.

  1. Saute malta jautiena. Naudodami kepimo funkciją, pakepinkite jautienos faršą su smulkintu svogūnu, kepdami jautieną sulaužykite.
  2. Pridėti grybus ir česnaką. Kai jautiena beveik visiškai iškeps, suberkite griežinėliais pjaustytus grybus ir susmulkintą česnaką. Toliau trumpai patroškinkite, kad grybai suminkštėtų, o česnakas apskrustų.
  3. Deglaze vidinis puodas. Vis dar įjungę troškinimo funkciją, įpilkite vyno (arba papildomo sultinio) ir mentele arba mediniu šaukštu nubraukite visas parudavusias gabalėles nuo vidinio puodo dugno, kad išvengtumėte įspėjimo apie galimą nudegimą. Leiskite vynui virti 1–2 minutes, kad šiek tiek sumažėtų ir alkoholis išvirtų. Sumažinus, paspauskite Atšaukti, kad išjungtumėte kepimo funkciją.
  4. Sluoksnio ingredientai. Į vidinį puodą supilkite jautienos sultinį, prieskonius ir Vusterio padažą ir išmaišykite, kad susimaišytų. Sudėkite makaronus ir švelniai įspauskite juos į padažą, kad apsemtų. Gerai, jei makaronai nėra visiškai panardinti į skystį.
  5. Slėgio virėjas. Pritvirtinkite momentinio puodo dangtelį ir įsitikinkite, kad ventiliacijos rankenėlė yra sandari. Nustatykite virti ant aukšto slėgio 5 minutes.
  6. Leiskite slėgiui atleisti 5 minutes. Pasibaigus kepimo laikui, 5 minutes leiskite slėgiui natūraliai išeiti. Po 5 minučių greitai atleiskite bet kokį likusį slėgį, pasukite ventiliacijos rankenėlę iš sandarios į ventiliacijos padėtį. Atleisdami slėgį, būtinai atsistokite nuo ventiliacijos rankenėlės, kad apsisaugotumėte nuo garų.
  7. Įpilkite grietinės: Kad stroganovas įgautų sodrią kreminę atspalvį, į išvirtus makaronus ir jautieną įmaišykite grietinės ir patiekite.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų koliažas, rodantis, kaip greitai paruošiamame puode pasigaminti maltos jautienos stroganovo.Žingsnis po žingsnio nuotraukų koliažas, rodantis, kaip greitai paruošiamame puode pasigaminti maltos jautienos stroganovo.

Recepto modifikacijos

  • Be alkoholio: Vietoj vyno naudokite papildomą jautienos sultinį.
  • Naudokite sveikus grūdus: Viso grūdo kiaušinių makaronus galima naudoti nekeičiant kepimo laiko.
  • Palengvinkite: Vietoj grietinės naudokite paprastą graikišką jogurtą.
  • Sumažinkite natrio kiekį: Norėdami sumažinti natrio kiekį šiame recepte, naudokite mažai natrio turintį jautienos sultinį ir išmeskite druską arba perpjaukite druską per pusę džiovintų svogūnų sriubos mišinyje.
  • Šaldyta mėsa? Pradėkite šį receptą paruošdami greitai paruošiamą maltą jautieną, kad atšildytumėte ir iškeptumėte maltą mėsą. Pakepinkite svogūnus su virta jautiena, kol svogūnas suminkštės, tada tęskite receptą, kaip nurodyta.

Laikymo ir pašildymo instrukcijos

  • Šaldyti: Leiskite Instant Pot Stroganoff likučiui šiek tiek atvėsti ir laikykite jį sandariame inde iki 3 dienų šaldytuve.
  • Užšaldyti: Jautienos stroganovo likučių šaldyti nerekomenduoju, nes atšildyta grietinė gali atsiskirti.
  • Pakaitinti: Norėdami pašildyti stroganoffą, siūlau įpilti šiek tiek sultinio arba vandens, kad makaronai liktų drėgni, ir pašildyti mikrobangų krosnelėje karščiui atspariame inde, kol sušils.

Daugiau mėgstamų lengvų greito puodo receptų

Jei jums patiko šis „Instant Pot Beef Stroganoff“ receptas, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.

Instant Pot Beef Stroganoff baltame dubenyje su naminiu grybų padažu ir kiaušinių makaronais.Instant Pot Beef Stroganoff baltame dubenyje su naminiu grybų padažu ir kiaušinių makaronais.

Instant Pot Beef Stroganoff

„Instant Pot Stroganoff“ yra paprastas, viskas viename, šeimos patiekalas, pagamintas iš nulio grybų padažo, maltos jautienos ir kiaušinių makaronų.

Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink

Paruošimo laikas: 7 minučių

Virimo laikas: 5 minučių

Slėgio susidarymas ir išleidimas: 15 minučių

Visas laikas: 27 minučių

Porcijos: 6

Kalorijos: 538kcal

Instrukcijos

  • Įjunkite Instant Pot į troškinimo funkciją, į vidinį puodą įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir leiskite trumpai įkaisti, ~30-60 sekundžių. Kai pašildysite, įdėkite 1 svarą maltos mėsos ir 1 smulkintą svogūną. Pakepinkite maltą jautieną ir svogūną, kepdami jautieną sulaužykite.

  • Kai mėsa beveik apskrus, į vidinį puodą įdėkite 16 uncijų griežinėliais pjaustytų grybų ir 1 skiltelę susmulkinto česnako ir toliau troškinkite 2–3 minutes arba kol mėsa visiškai apskrus. Jei reikia, išimkite vidinį puodą iš greitojo puodo, nusausinkite aliejaus perteklių ir grąžinkite vidinį puodą atgal į greito puodo puodą.

  • Kol greitasis puodas vis dar veikia troškinimo funkcija, įpilkite vyno ir nubraukite visas parudavusias gabalėles nuo greitojo puodo dugno, leiskite vynui sumažėti ir alkoholiui išvirti. Po 1-2 minučių išjunkite troškinimo funkciją paspausdami atšaukti ant Instant Pot.

  • Į „Instant Pot“ įpilkite 4 puodelius jautienos sultinio, 2 šaukštus džiovintų svogūnų sriubos mišinio ir 1 šaukštą Vusterio padažo ir išmaišykite. Į vidinį puodą įpilkite 12 uncijų kiaušinių makaronų ir švelniai įspauskite į skystį. Gerai, jei jie nėra visiškai panardinti, tik įsitikinkite, kad jie yra lygiame sluoksnyje.

  • Uždėkite dangtelį ant greitpuodžio ir įsitikinkite, kad dangtis užrakintas, o rankenėlė sandari arba nukreipta į „užsandarintą“, o ne išvėdinimą. Nustatykite virti aukštu slėgiu paspausdami rankinio arba greito virimo mygtuką ir nustatydami iki 5 minučių.

  • Pasibaigus kepimo laikui, TIKIAI 5 minutes leiskite natūraliai išsiskirti slėgiui. Tada greitai atleiskite bet kokį likusį slėgį, atsargiai pasukite ventiliacijos rankenėlę iš sandarios į ventiliacijos padėtį. Atleidžiant slėgį būtinai atsistokite nuo ventiliacijos rankenėlės, kad apsisaugotumėte nuo garų.

  • Nuimkite dangtį ir įmaišykite 1 puodelį grietinės iki kreminės masės. Jei norite, nedelsdami patiekite su šviežiomis petražolėmis.

Pastabos

Malta mėsa: Naudokite liesą maltą jautieną, kalakutieną arba vištieną.
Vynas: Sausam raudonam vynui naudokite merlot arba cabernet. Marsala vynas taip pat puikiai tinka šiame patiekale, bet bus šiek tiek saldesnis. Niekada nenaudokite virimo vyno, nes skonis nėra vienodas.
Naminiam džiovintų svogūnų sriubos mišiniui: Sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą džiovintų svogūnų dribsnių, 1 arbatinį šaukštelį svogūnų miltelių, 1 arbatinį šaukštelį česnako miltelių, ¼ arbatinio šaukštelio salierų miltelių, 1 arbatinį šaukštelį pipirų, 1 arbatinį šaukštelį košerinės druskos (arba ½ arbatinio šaukštelio druskos, kad sumažintumėte natrio kiekį).
Likučiai: Šio patiekalo likučius galima laikyti sandariame inde iki 3 dienų šaldytuve. Nerekomenduoju likučių šaldyti dėl grietinės.
Pakaitinimas: Norėdami pašildyti stroganoffą, siūlau įpilti šiek tiek sultinio arba vandens, kad makaronai būtų drėgni, ir pašildyti mikrobangų krosnelėje.
Žr. Momentinio puodo didelio aukščio konversiją, jei gaminate 2500+ pėdų virš jūros lygio.

Mityba

Kalorijos: 538kcal | Angliavandeniai: 46g | Baltymai: 27g | Riebalai: 19g | Sotieji riebalai: 6g | Cholesterolis: 124mg | Natris: 420mg | Kalis: 953mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 332TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 82mg | Geležis: 3mg

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Amerikos

Patiko šis receptas? Pažymėkite mane šiandien!Nufotografuokite ir pažymėkite #amindfullmom Instagram tinkle – norėčiau pamatyti!





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -