Ant grotelių keptos Limoncello vištienos šlaunelės – kūrybinga kulinarija
Ant grotelių keptos „Limoncello“ vištienos šlaunelės su šviežiomis žolelėmis yra mėgstamiausias ant grotelių keptos vištienos patiekalas! Marinuoti alyvuogių aliejuje ir Limoncello su šviežiomis žolelėmis prieš einant ant grotelių, jie yra visiškai dieviški.
Kai prieš 10 metų persikėliau į Castle Rock, Kolorado valstiją, noriai pasirinkau persikelti 30 minučių į pietus nuo Greenwood Village, jau pietinio Denverio priemiesčio, kuriame gyvenau daugiau nei 20 metų. Ne taip, kaip aš pasirinkau Castle Rock, o labiau tai, kad čia buvo namas, kurio norėjau, ir aš visada maniau, kad vietovė yra graži, todėl pasirinkimas buvo padarytas; tai apsidraudimas kaimo vietovėmis, todėl turime daug laukinės gamtos ir karvių bandos, kurios kartais pabėga. Taigi šalis!
Turiu tokių dienų, kai laužau galvą dėl savo sukurtos kelionės į darbą ir atgal. Jei pakviestas į miesto centrą; Tai lengva 45-50 minučių kelionė į vieną pusę ir tai yra, jei eismas yra puikus. Ko niekada nebūna. Taigi, sakau „ne“ daugeliui galimybių, kurių galėjau pasinaudoti praeityje; prasidėjus renginiui 17.30 val., man garantuoja, kad piko valandomis važiuoju ilgiau nei valandą į vieną pusę… tik ne mano puodelis arbatos.
Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!
Dėl to man labiau įdomu rasti restoranus, kurie yra arčiau namų ir tai yra iššūkis; miesto centras yra ten, kur paprastai būna. Jei man pasiseka rasti vietą, kuri man patinka 30 minučių spinduliu nuo naujos vietos, aš esu laimingas stovyklautojas.
Su tam tikra ironija; viena iš mano mėgstamiausių vietų yra netoli mano senų namų, tačiau ten gyvenau tik kartą. Neseniai sutikau draugą „Happy Hour“ ir man priminė, kaip man patiko jų kvapnūs vištienos sparneliai. Taip, šį receptą paskelbiau prieš dešimtmetį ir taip, atėjo laikas tai padaryti dar kartą.
Tai visada apie nuotraukas; Jei per daugelį metų įgytų įgūdžių galiu padaryti patiekalą patrauklesnį, galiu tikėtis, kad jį pagamins daugiau žmonių. Ir tai labai verti būti pagaminti!
„Marco's Coal-Fired Pizza“ žinoma dėl savo picos, todėl mes užsisakėme nedidelę Margherita picą, kuri buvo puiki, tačiau didžiausią įspūdį paliko jų „Limoncello Chicken Wings“. Aš myliu viską, kas yra citrina, o ypač myliu Limoncello, ir tai nenuvylė.
Kai tik jų paragavau, žinojau, kad dirbsiu virtuvėje, kursiu patiekalą iš naujo… bet šiek tiek pakeitęs. Aš norėjau patiekalo, o ne užkandžio, todėl mano versija pasirinko vištienos šlauneles. Nors aš iš tikrųjų mėgstu vištienos šlauneles su kaulais, gaminau jas su šlaunelėmis be kaulų ir jos negalėjo būti lengvesnės.
Nebūčiau turėjęs problemų paprašyti savininko Marko Dymo sparnelių recepto, kad galėčiau jį atkartoti šioms ant grotelių keptoms Limoncello vištienos šlaunelėms su šviežiomis žolelėmis, tikėdamasis, kad jis atitiks. Mūsų vizito metu jis nebuvo pasiekiamas, bet man buvo pasakyta, kad tiesiog jam paskambinčiau ir jis tikriausiai norėtų pasidalinti.
Tada aš padariau paiešką „Google“… Nereikia, atrodo, kad buvau kelis kartus sumuštas. Paieškos rezultatuose buvo pateikta keletas vietinių svetainių su receptu ir aš iškart pradėjau. Žinojau, kad Maisto tinklo #SummerSoiree serijoje bus kepsnių kepsniai, ir norėjau tai padaryti laiku ir pasidalinti.
Be vištienos šlaunelių, o ne vištienos sparnelių gaminimo, aš jas šiek tiek apdegiau; Neturėdamas KARŠTOS anglimis kūrenamos krosnelės, naudočiau grilį, kuris suteikė malonų dūminį skonį, suteikiantį malonų citrininio, žolinio marinato skonį, ir jie greitai išnyko. Citrinos, Limoncello ir šviežių žolelių derinys buvo toks tobulas, kaip skamba, o marinavimas suteikė švelnius sultingus kąsnelius.
Originaliame recepte taip pat buvo nurodytos 3 visos citrinos. Mano šaldytuve buvo tik dvi, todėl naudojau dvi citrinas ir vieną laimą ir buvo puiku. Nuo tada, kai prieš metus pradėjau gaminti šią Margaritą, kurioje buvo naudojamos ir citrinos, ir laimai, man labiau patinka šis derinys, todėl pakeičiau receptą, kad tai atspindėtų.
Aš perpjoviau šlaunis per pusę; Paprastai sulenkiu juos atgal į šlaunelių formą, kad mėsa iš tikrųjų padvigubėtų, bet nusprendžiau, jei noriu, kad išorė būtų šiek tiek apanglėjusi, kad vidus greitai iškeptų, jei porcijos būtų mažesnės. Tai taip pat pasiteisino… jei jums labiau patinka didesni visos šlaunies gabalai arba su kaulais, pagal tai pakoreguokite savo laiką. Tamsią mėsą iš tikrųjų galima kepti arčiau 170 laipsnių, todėl geras mėsos termometras yra jūsų draugas.
Kai kepu ant grotelių su kaulais šlaunis, paprastai šaudžiu apie 25 minutes, kiekvieną pusę padaugindama po 5 minutes. Po 20 minučių patikrinkite vidinę temperatūrą; tamsiai vištienos mėsai ant kaulo norėsite matyti 170–175 laipsnių.
„Marco's“ patiekia vištienos sparnelius su ant grotelių keptais Vidalia svogūnais ir Focaccia; Nusprendžiau atsisakyti svogūnų su ant grotelių keptomis Limoncello vištienos šlaunelėmis, nors juos mėgstu ir patiekiau naminę Focaccia su šviežiomis sodo salotomis. mano pomidorai nyksta taip greitai, kaip pasirodo ant vynmedžio!
Tai lengva, o tai visada yra pliusas, bet dar svarbiau; jie tokie geri. Manau, kad geriau nei sparneliai, bet tada nuo vaikystės mėgau vištienos šlauneles… Esu visiškai užsikabinęs!
Mūsų mėgstamiausi vištienos patiekalai
Ant grotelių kepta vištiena
Kepta arba kepta vištiena
PIN IT! „Ant grotelių keptos Limoncello vištienos šlaunelės“
Limoncello ir žolelių kepsninės vištienos šlaunelės
Ant grotelių keptos „Limoncello“ vištienos šlaunelės su šviežiomis žolelėmis gali būti mano visų laikų mėgstamiausias ant grotelių keptos vištienos patiekalas! Marinuoti alyvuogių aliejuje ir Limoncello su šviežiomis žolelėmis prieš einant ant grotelių, jie yra visiškai dieviški.
Dėl marinato
- 2 citrinos ketvirčiais
- 1 kalkių ketvirčiais
- ½ puodelis limoncello
- ¼ puodelis laisvai supakuotų šviežių čiobrelių stiebai ir lapai, kol stiebai yra žali ir švelnūs
- 3 stiebai šviežių rozmarinų su pašalintais stiebais
- ¼ uncija šviežių raudonėlių
- 2 šaukštai košerinė druska
- Suspauskite maltų raudonųjų pipirų
- 1 ½ puodeliai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
Patiekalui pagaminti
- 4 svarų vištienos šlaunelių be kaulų
-
Visus ingredientus, išskyrus vištieną, sutrinkite virtuviniu kombainu ir trinkite tik tol, kol susmulkinsite
-
Sumaišykite marinatą su vištienos šlaunelėmis ir laikykite šaldytuve mažiausiai 4 valandas ir iki 24 valandų.
-
Išimkite iš marinato. Kepkite šlaunis ant vidutinės ugnies, kol apskrus ir iškeps; 10-15 minučių iki 170 laipsnių F vidinės temperatūros.
Atkreipkite dėmesį, kad maistinė vertė yra sukurta kompiuteriu ir apima marinato sudedamąsias dalis.
Mitybos faktai
Limoncello ir žolelių kepsninės vištienos šlaunelės
Kiekis vienai porcijai
% dienos vertė*
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.
Žinai mane… vasara nesibaigė, kol nesibaigs… po velnių. Ir aš turiu Maisto tinklą mano pusėje! Šią savaitę kepame ant grotelių, tad užeik… prisijunk prie mūsų ir kepk grilį!
Drambliai ir kokoso medžiai: Keptuvėje keptas kababas
Paveldo virėjas: Sūrūs ant grotelių kepti kepsnių sumuštiniai (be glitimo)
Naminis skanėstas: Chipotle ir vyšnių BBQ šonkauliukai
Praktiškai naminis: Aštrūs ant grotelių kepti vištienos sparneliai ir vasaros salotos
Sveika mityba: Pridėkite skonį, o ne riebalų: 5 patarimai, kaip geriau kepti ant grotelių
Paragaukite akimis: Korėjietiška BBQ vištiena, salotų puodeliai, baltųjų jūros dumblių salotos
Prijaukink mane: Kvinojos brokolių salotas
FN patiekalas: Populiariausi virėjų ant grotelių kepti patiekalai, kuriuos reikia pagaminti iki vasaros pabaigos