Kietasis obuolių sidras Sangria – kūrybinga kulinarija

Kietasis obuolių sidras Sangria – kūrybinga kulinarija



Baltojo vyno sangrijos yra vaisingos ir lengvesnės nei raudonos, tačiau vis tiek gali būti stiprios. Išbandykite šį kietojo obuolių sidro Sangria kitam renginiui; su įvairiais vaisių pasirinkimais, tai gerai ištisus metus.

Dvi stiklinės kietojo obuolių sidro „Sangria“ patiekiamos išpilstytuose indeliuose.

Dėl visų derinių, kuriuos sukūriau per daugelį metų, vienas dalykas, dėl kurio nesu pamišęs, yra raudonojo vyno sangrija; man jie per daznai būna labai su prieskoniais ir per sunkūs. Aš mėgstu raudoną vyną, bet pačiame taurėje. Baltosios sangrijos yra visiškai kitokia istorija ir aš jas gaminu ištisus metus su baltuoju arba putojančiu vynu. Šiais metais nusprendžiau pagaminti kietojo obuolių sidro Sangria ir mums tai patiko!

Jis puikiai papildo vaisius, pašalina kai kurias sausas savybes, kurių aš nemėgstu su baltaisiais, ir jį galima lengvai pakeisti įvairiais vaisiais ir likeriais. Nemaišykite to su rudens sangrija; tikrai tinka ištisus metus, be obuolių griežinėlių naudojant įvairius sezono vaisius.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Kietajam obuolių sidrui Sangria į kietąjį obuolių sidrą įpilu degtinės kartu su putojančiu vynu. „Absolut“ yra mėgstamiausias mano maišytuvas; jis yra lygus, gerai maišosi ir turi gerą kainą. Aš ne taip žaviuosi visais turimais skoniais, mėgstu gardinti savo kokteilius tikrais vaisiais ir, tiesą sakant, neprivalau savo baro apkrauti keliolika skirtingų skonių!

Kietasis obuolių sidras Sangria yra toks įvairus. Pavasaris gali reikšti braškes, mėlynes ir kitas šviežias uogas, vidurvasarį – dangus neribotas uogomis, persikais, slyvomis ir dar daugiau kaulavaisių. Pasinerkite į rudenį su persikais ir kriaušėmis ir, žinoma, nereikia pamiršti ir švenčių, kurių sąraše yra kraujo apelsinai, granatai ir spanguolės.

Kietasis obuolių sidras Sangria indelyje su persikais ir avietėmis.

Kalbant apie kietąjį obuolių sidrą, naudokite savo mėgstamą prekės ženklą; mano pasirinkimas yra Stella Artois Cidre. Tai traškus ir gaivus belgiškas sidras, pagamintas iš rankomis rinktų obuolių. Jis taip pat yra rafinuotas su ryškiais raudonųjų obuolių ir persikinių abrikosų skoniais, kuriuos papildo aštrūs apelsinai ir gėlėti migdolai. Švarus, traškus, gaivus ir nuostabus šiame kokteilyje.

Kaip minėta, manau, kad obuoliai yra būtinybė papildyti sidrą, bet ne tik naudokite tai, kas yra sezoninė. Šaldytuve turėjau porą persikų, kuriuos užšaldžiau praėjusią vasarą, kelis apelsinus, kriaušę ir avietes… taigi, jie visi liko. Jei sangrija yra vienas nuopuolis, tai reiškia, kad ji skirta miniai; Norėčiau pagaminti vieną iš tokių kaip tik man!

Padarykite jų partiją savo šeimai ir draugams; Žinau, kad jiems tai patiks… ir Cheers!

Daugiau mėgstamų obuolių sidro kokteilių!

PIN IT! „Sangria kietasis obuolių sidras“

Kietasis obuolių sidras Sangria

Kietasis obuolių sidras Sangria

Barbara Baker

Gražus pokytis nuo tipiškos raudonojo vyno sangrijos, Hard Apple Cider Sangria derina baltąjį vyną su kietuoju obuolių sidru, kad būtų skanus ir gaivus derinys.

5 vidurkis nuo mažiau nei 50 balsų

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 20 minučių

Kursas Kokteiliai

Virtuvė Amerikos

Porcijos 6 Kokteiliai

Kalorijos 251 kcal

  • 2-3 puodeliai obuoliai su sezoninių vaisių ir uogų asortimentu, įskaitant apelsinus, kriaušes, abrikosus, persikus, granatus ir spanguoles
  • ½ puodelis degtinės
  • 12 uncijų kietas obuolių sidras pridėkite iki 16 uncijų, jei norite, kad jis būtų stipresnis
  • ½ puodelis Kalvadosas ar kitokio obuolių likerio/brendžio
  • ¼ puodelis medus
  • 3-4 cinamono lazdelės neprivaloma; Manau, kad geriausia su rudens ir žiemos vaisių deriniais
  • 1 butelis putojantis vynas Prosecco, Cava arba amerikietiškas putojantis vynas, atšaldytas
  • ¼ puodelis paprastas sirupas pasirinktinai, priklausomai nuo vaisių saldumo
  • 12 uncijų putojantis obuolių sidras arba putojančių obuolių sulčių, atšaldytų

Garnyrui pasirinkite vieną ar daugiau

  • Vaisių griežinėliai, sveikos uogos arba cinamono lazdelės
  • Supjaustytus vaisius sudėkite į didelį ąsotį. Jei naudojate, įpilkite degtinės, kietojo obuolių sidro, obuolių brendžio, medaus ir cinamono lazdelių. Leiskite vaisiams, sirupui ir likeriui maceruotis mažiausiai 30 minučių.

  • Įpilkite putojančio vyno ir švelniai išmaišykite. Paragaukite ir reguliuokite saldumo kiekį, pagal poreikį naudodami paprastą sirupą.

  • Patiekite sangriją atskirose stiklinėse ant ledo ir užpilkite putojančia obuolių soda. Papuoškite vaisiais arba cinamono lazdele.

Jei norite nealkoholinio varianto, atsisakykite Calvados, o kietąjį sidrą pakeiskite putojančiu obuolių sidru. Putojantį vyną galima pakeisti putojančiu limonadu ar net citrinos-laimo soda. Pirmiausia paragaukite prieš pildami paprastą sirupą, nes tie gėrimai jau gana saldūs.

Mitybos faktai

Kietasis obuolių sidras Sangria

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis obuoliai, kietasis obuolių sidras, sangrija, degtinė



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -