Bibim Mandu (korėjietiškos lipdukų salotos)

Bibim Mandu (korėjietiškos lipdukų salotos)


Pasiruoškite sužavėti savo svečius šiomis paprastomis „bibim mandu“ – nuostabiomis korėjietiškomis lipdukų salotomis, kurios atitinka visas natas! Jis saldus, aštrus ir maloniai traškus – puikiai tinka sužavėti minią. Nesvarbu, ar rengiate vakarienę, ar tiesiog norite kažko lengvo, bet ypatingo, šis patiekalas tikrai patiks!

Saldžios ir aštrios korėjietiškos koldūnų salotos (bibim mandu), patiekiamos baltame ovaliame dubenyje.

Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums pristatyti mėgstamą korėjietišką patiekalą, vadinamą „bibim mandu“ (비빔만두), nuostabiomis lipdukų arba koldūnų salotomis.

Kas yra Bibim Mandu

Tiesioginis bibim mandu vertimas yra „sumaišytų koldūnų“ arba „mišrūs puodų lipdukai“, panašiai kaip garsusis korėjiečių bibimbapas yra „mišrūs ryžiai“.

Iš esmės šie keptuvėje kepti koldūnai yra sumaišyti su salotomis ir nuostabiai pagamintu mandu bibim padažu.

Šios korėjietiškos lipdukų salotos yra vienas iš mano mėgstamiausių korėjietiškų patiekalų, nes jose sujungiami visi dalykai, kuriuos mėgstu. Dėl šviežių salotų ir traškių keptuvėje keptų lipdukų tekstūra yra nuostabiai traški, padengta nenumaldomai saldžiu, aštriu ir aštriu padažu. Kas galėtų pasakyti ne?! Esu tikras, kad tai sujaudins ir jus!

Bibim mandu ingredientai paruošti maišyti dubenyje.Bibim mandu ingredientai paruošti maišyti dubenyje.

Šis patiekalas yra ne tik puikus užkandis, kai trokštate ko nors greito, lengvo ir ypatingo, bet ir puikūs vakarėliai. Kaip minią džiuginantis vakarėlių maistas, jis tikrai bus gerai įvertintas.

Tačiau tikras iššūkis gali būti atsispirti norui visa tai pasilikti savyje – tai tiesiog taip skanu! Labai tikiuosi, kad netrukus turėsite galimybę tai išbandyti. Tai tikrai papildys jūsų dieną šiek tiek saulės. Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu!

Keptuvėje kepti koldūnai, išdėstyti aplink prieskonines salotas didelėje lėkštėje.Keptuvėje kepti koldūnai, išdėstyti aplink prieskonines salotas didelėje lėkštėje.

Ingredientai

Pagrindinis

  • 14 vienetų (180–500 g, 6–17 uncijų) šaldytų koldūnų
  • 4 salotų lapai (40 g, 1,4 uncijos), plonais griežinėliais
  • 1/2 lapų (35 g, 1,2 uncijos) mažo kopūsto, plonais griežinėliais
  • 1/2 (65 g, 2,3 uncijos) agurko, susmulkinto
  • 1/4 (25 g, 0,9 uncijos) morkos, nuluptos, nuluptos
  • Šiek tiek kepimo aliejaus
  • 1/4 puodelio vandens

Saldus ir aštrus padažas

* 1 valgomasis šaukštas = 15 ml

** Jei norite sužinoti daugiau apie korėjietiškus ingredientus, peržiūrėkite mano pagrindinių korėjietiškų maisto gaminimo ingredientų sąrašą!

Kaip pasigaminti Bibim Mandu

1. Nuplaukite ir išvalykite visas daržoves ir paruoškite jas pagal instrukcijas ingredientų sąraše. Kai jie bus paruošti, atidėkite juos į šalį.

Smulkiai supjaustytos daržovės dedamos į didelę lėkštę.Smulkiai supjaustytos daržovės dedamos į didelę lėkštę.

2. Paruoškite padažą dubenyje sumaišę visus ingredientus ir gerai išmaišydami.

Koldūnų salotų padažas baltame ovaliame dubenyje.Koldūnų salotų padažas baltame ovaliame dubenyje.

3. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus, tolygiai paskirstydami. Sudėkite kukulius į keptuvę ir kepkite apie 5 minutes, kol jie gerai iškeps ir taps auksinės spalvos.

Štai greito ir tolygaus gaminimo patarimas: pradėkite nuo vienos pusės kepimo maždaug 1 minutę. Tada įpilkite 1/4 puodelio vandens, uždenkite ir sumažinkite ugnį. Kai vanduo išgaruos, nuimkite dangtį, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir padidinkite ugnį iki vidutinės. Kepkite, kol visos pusės taps auksinės ir traškios. Atidėkite juos į šalį, kad šiek tiek atvėstų – manau, kad jie salotose skanesni, kai šiek tiek atvės.

Keptuvėje čirškantys koldūnai.Keptuvėje čirškantys koldūnai.

4. Dideliame dubenyje sumaišykite daržoves, koldūnus ir padažą, kol viskas gerai susimaišys. Atminkite, kad geriausia šį veiksmą atlikti prieš pat ruošiantis valgyti. Taip jūsų daržovės ir koldūnai išliks gražūs ir traškūs.

Arba galite padaže sumaišyti tik daržoves, tada patiekti jas lėkštės centre, pakraštyje išdėliodami keptuvėje keptus kukulius. Šis būdas leidžia mėgautis dar traškesniais koldūnais. Norėdami pateikti tvarkingesnį, paruoštas daržoves patiekite negiliame dubenyje, kad užpilas neišsilietų.

Saldžios ir aštrios korėjietiškos koldūnų salotos (bibim mandu), patiekiamos baltame ovaliame dubenyje.Saldžios ir aštrios korėjietiškos koldūnų salotos (bibim mandu), patiekiamos baltame ovaliame dubenyje.

Mėgsti korėjietišką maistą? Naršykite mūsų svetainėje, kad gautumėte daugiau autentiškų korėjietiškų receptų, įskaitant tai, kaip namuose pasigaminti tobulą korėjietišką kepsnį ar kitus paprastus korėjietiškus receptus. Be to, niekada nepraleiskite naujo recepto užsiprenumeruodami mūsų naujienlaiškį ir prisijunkite prie mūsų švęsdami Korėjos virtuvę!

Žiūrėkite, kaip tai padaryti

Saldžios ir aštrios korėjietiškos koldūnų salotos (bibim mandu), patiekiamos baltame ovaliame dubenyje.Saldžios ir aštrios korėjietiškos koldūnų salotos (bibim mandu), patiekiamos baltame ovaliame dubenyje.

PIKŠTINGAS, AŠTRAUKŠTAS IR SALDUS DARBAS

  • Nuplaukite ir išvalykite visas daržoves ir paruoškite jas pagal instrukcijas ingredientų sąraše. Kai jie bus paruošti, atidėkite juos į šalį.

  • Paruoškite padažą dubenyje sumaišę visus ingredientus ir gerai išmaišydami.

  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus, tolygiai paskirstydami. Sudėkite kukulius į keptuvę ir kepkite apie 5 minutes, kol jie gerai iškeps ir taps auksinės spalvos. Štai greito ir tolygaus gaminimo patarimas: pradėkite nuo vienos pusės kepimo maždaug 1 minutę. Tada įpilkite 1/4 puodelio vandens, uždenkite ir sumažinkite ugnį. Kai vanduo išgaruos, nuimkite dangtį, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir padidinkite ugnį iki vidutinės. Kepkite, kol visos pusės taps auksinės ir traškios. Atidėkite juos į šalį, kad šiek tiek atvėstų – manau, kad jie salotose skanesni, kai šiek tiek atvės.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite daržoves, koldūnus ir padažą, kol viskas gerai susimaišys. Atminkite, kad geriausia šį veiksmą atlikti prieš pat ruošiantis valgyti. Taip jūsų daržovės ir koldūnai išliks gražūs ir traškūs.Arba galite padaže sumaišyti tik daržoves, tada patiekti jas lėkštės centre, pakraštyje išdėliodami keptuvėje keptus kukulius. Šis būdas leidžia mėgautis dar traškesniais koldūnais. Norėdami pateikti tvarkingesnį, paruoštas daržoves patiekite negiliame dubenyje, kad užpilas neišsilietų.

Kalorijos: 137kcal | Angliavandeniai: 18g | Baltymai: 2g | Riebalai: 6g | Natris: 377mg | Kalis: 235mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 12g | Vitaminas A: 4120TV | Vitaminas C: 13.4mg | Kalcis: 57mg | Geležis: 1.1mg

Rodoma informacija apie mitybą yra apytikslė, kurią pateikia internetinė mitybos skaičiuoklė. Tai neturėtų būti laikoma profesionalaus mitybos specialisto patarimo pakaitalu.

Man patinka klausytis, kaip jums sekėsi mano receptai! Įvertinkite šį receptą komentare žemiau ir pažymėkite mane Instagram @MyKoreanKitchen.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -