Šlamšto kiaušinis ir ryžių dubuo: „Sinneon Korean“ restorano stilius

Šlamšto kiaušinis ir ryžių dubuo: „Sinneon Korean“ restorano stilius


Ieškai greito, patenkinančio ir biudžeto draugiško patiekalo? Šlamšto kiaušinio ir ryžių dubuo yra vienos dubenėlio stebuklas, kurį paprasta paruošti ir supakuoti skonio.

Su pikantišku šlamštu, kreminiu kiaušinio majonezu ir pūkuotais ryžiais šį be vargo patiekalą įkvepia populiarus „Sinneon Korean Fast Food“ paėmimo meniu. Tai skaniai lengvas receptas, kuris puikiai tinka kolegijos studentams, užimtoms šeimoms ar visiems, trokštantiems skanaus naminio varianto pagal biudžetą!

Šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubuo patiekiamas sekliame dubenyje, o ryžiai yra paslėpti apačioje kaip pagrindas.

Jūs žinote, kaip aš myliu lengvai ir paprastus patiekalus. Kaip užimta mama, aš visada ieškau greitų būdų, kaip vakarieniauti ant stalo. Šis šlamšto ryžių dubuo yra neįtikėtinai paprastas, tačiau skonio skonio, todėl jis yra puikus pasirinkimas greitam ir patenkinamam patiekalui. Pikoraus šlamšto, kreminio kiaušinio ir majonezo bei pūkuotų ryžių derinys sukuria žavų patiekalą, kuris greitai patenkins jūsų potraukį!

Mane įkvėpė gaminti namuose po to, kai neseniai išbandžiau tai iš Sinjoeno „Takeout“ meniu, ir maniau, kad jums, vaikinai, patiks, nes tiek daug iš jūsų mėgaujasi receptais, kuriuose naudojami sandėliukų kabės, pavyzdžiui, šlamšto.

Kodėl turėtumėte tai gaminti namuose

  • Patogumas: Turėdami tik keletą paprastų ingredientų, kuriuos jūs, greičiausiai jau turite, šis patiekalas susilieja per kelias minutes, sutaupydamas laiko ir pastangų užimtomis dienomis.
  • Ekonomika: praleiskite brangų išėmimą ir atlikite šį patiekalą už nedidelę kainą. Jūs surinksite papildomas santaupas, jei paimsite šlamštą parduodant! Tai yra biudžetui palankus būdas mėgautis tais pačiais skaniais skoniais namuose.
  • Komplektuojama: galite lengvai padaryti jį savo daržovėmis, tokiomis kaip kukurūzų ar žaliųjų svogūnų, kad galėtumėte papildomai traškinti, arba keičiant šlamštą savo mėgstamais baltymais, tokiais kaip tofu ar vištiena.
  • Šeima draugiška: Šis patiekalas yra pakankamai universalus, kad patiktų visiems prie stalo, nuo vaikų iki suaugusiųjų. Sureguliuokite skonius ir padažus, kad atitiktų jūsų šeimos pageidavimus.

Išbandę tai, šis šlamšto ryžių dubuo gali tiesiog tapti jūsų savaitės valgymo sukimosi kuokšteliu!

Dubenėlis šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubenyje su tvarkingai išdėstytais žaliaisiais svogūnais, kiaušiniais, šlamštu, kukurūzais ir drizos su majonezu.Dubenėlis šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubenyje su tvarkingai išdėstytais žaliaisiais svogūnais, kiaušiniais, šlamštu, kukurūzais ir drizos su majonezu.

Ingredientai

Pagrindinis

  • 100 g / 3,5 uncijos šlamšto
  • Šiek tiek virimo aliejaus (pvz., Ryžių sėlenų aliejus, rapsų aliejus)
  • 2 kiaušiniai, sumušti
  • 1/2 puodelio kukurūzų branduolių
  • 2 puodeliai virti balti ryžiai (pvz., Sushi ryžiai)
  • 10 g / 0,4 uncijos žalių svogūnų, plonai supjaustytos
  • 10 g / 0,4 uncijos pagardintos jūros dumblių juostelės, plonai supjaustytos
    (neprivaloma) Sezamo sėklos

Padažas

  • 1 šaukštelis sojos padažas, originalus (aš naudoju „Kikkoman“ prekės ženklą)
  • 1/2 šaukštelio cukraus, rudas
  • 1 šaukštas ryžių vynas, saldus (mirin)

* 1 šaukštas = 15 ml, 1 puodelis = 250 ml

Kaip pasigaminti

1. Paruoškite kiaušinius: Plakite kiaušinius dubenyje. Į keptuvę, jei reikia, įpilkite šiek tiek virimo aliejaus. Supilkite kiaušinius į keptuvę ir virkite ant vidutinės mažos ugnies, kol visiškai nustatykite. Nuimkite nuo ugnies ir perkelkite į pjaustymo lentą. Susukite omletą ir supjaustykite į plonas juosteles. Arba, jei norite, galite gaminti plaktus kiaušinius. Atidėti.

Koliažo vaizdas, rodantis kiaušinio omletą, virtą keptuvėje ir plonai supjaustytos omleto juostelės, išdėstytos ant baltos plokštelės.Koliažo vaizdas, rodantis kiaušinio omletą, virtą keptuvėje ir plonai supjaustytos omleto juostelės, išdėstytos ant baltos plokštelės.

2. Virkite šlamštą: Įkaitinkite virimo aliejų toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įpilkite supjaustyto šlamšto ir virkite, retkarčiais pamaišydami, kol auksinė ruda ir traški. Tai turėtų užtrukti apie 3–4 minutes. Paruoškite, išimkite šlamštą iš keptuvės ir atidėkite.

Kepdami kubelinį šlamštą keptuvėje.Kepdami kubelinį šlamštą keptuvėje.
3. Pakepinkite kukurūzus: Švelniai virkite kukurūzų branduolius keptuvėje su sojos padažu, cukrumi ir ryžių vynu, leisdami jiems absorbuoti pikantiškus saldžius skonius, kai jie pakepina.

Kepdami kukurūzų branduolius kepdami keptuvėje.Kepdami kukurūzų branduolius kepdami keptuvėje.
4. Surinkite dubenį: Šiek tiek sekliame dubenyje, pavyzdžiui, makaronų dubenyje, iškeptus ryžius padėkite kaip pagrindą. Ryžius užpilkite kukurūzų branduoliais ir pjaustytais žaliais svogūnais. Slepite kiaušinių omleto juosteles ir traškią šlamštą viršuje. Drzzzle majonezą viršuje, užtikrindami, kad jis būtų tolygiai paskirstytas. Įpilkite pasirenkamų patiekalų, tokių kaip sezamo sėklos, pagardintos jūros dumblių juostelės ir furikake (ryžių prieskoniai), kad gautumėte papildomo skonio ir tekstūros.

Ryžių, kukurūzų ir žalių svogūnų surinkimas negiliame dubenyje patiekimui.Ryžių, kukurūzų ir žalių svogūnų surinkimas negiliame dubenyje patiekimui.
5. Patiekite šiltą, suporuotą su „Napa“ kopūstų kimchi ar ridikėlių kimchi.

Kairė ranka, laikanti dubenį šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubenyje, su žaliais svogūnais, kiaušiniu, šlamštu ir kukurūzais, tvarkingai išdėstytais.Kairė ranka, laikanti dubenį šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubenyje, su žaliais svogūnais, kiaušiniu, šlamštu ir kukurūzais, tvarkingai išdėstytais.

Daugiau vieno dubenio receptų, kuriuos reikia išbandyti

Ieškai greito ir patenkinančio vienos dubenėlių patiekalų? Šios skanios galimybės puikiai tinka užimtoms dienoms arba kai trokštate kažko paguodžiančio ir skoningo!

Šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubuo patiekiamas sekliame dubenyje, o ryžiai yra paslėpti apačioje kaip pagrindas.Šlamšto kiaušinio majonezo ryžių dubuo patiekiamas sekliame dubenyje, o ryžiai yra paslėpti apačioje kaip pagrindas.
  • Paruoškite kiaušinius: Plakite kiaušinius dubenyje. Į keptuvę, jei reikia, įpilkite šiek tiek virimo aliejaus. Supilkite kiaušinius į keptuvę ir virkite ant vidutinės mažos ugnies, kol visiškai nustatykite. Nuimkite nuo ugnies ir perkelkite į pjaustymo lentą. Susukite omletą ir supjaustykite į plonas juosteles. Arba, jei norite, galite gaminti plaktus kiaušinius. Atidėti.

  • Virkite šlamštą: Įkaitinkite virimo aliejų toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įpilkite supjaustyto šlamšto ir virkite, retkarčiais pamaišydami, kol auksinė ruda ir traški. Tai turėtų užtrukti apie 3–4 minutes. Paruoškite, išimkite šlamštą iš keptuvės ir atidėkite.

  • Pakepinkite kukurūzus: Švelniai virkite kukurūzų branduolius keptuvėje su sojos padažu, cukrumi ir ryžių vynu, leisdami jiems absorbuoti pikantiškus saldžius skonius, kai jie pakepina.

  • Surinkite dubenį: Šiek tiek sekliame dubenyje, pavyzdžiui, makaronų dubenyje, iškeptus ryžius padėkite kaip pagrindą. Ryžius užpilkite kukurūzų branduoliais ir pjaustytais žaliais svogūnais. Slepite kiaušinių omleto juosteles ir traškią šlamštą viršuje. Drzzzle majonezą viršuje, užtikrindami, kad jis būtų tolygiai paskirstytas. Įpilkite pasirenkamų patiekalų, tokių kaip sezamo sėklos, pagardintos jūros dumblių juostelės ir furikake (ryžių prieskoniai), kad gautumėte papildomo skonio ir tekstūros.

  • Patiekite šiltą, suporuotą su „Napa“ kopūstų kimchi ar ridikėlių kimchi.
* 1 šaukštas = 15 ml, 1 puodelis = 250 ml
** Šiam receptui naudojau „Heinz“ majonezą, tačiau vietoj to galite lengvai naudoti „Kewpie Japanes“ majonezą. Abu dirba nuostabiai!

Kalorijos: 472Kcal | Angliavandeniai: 55g | Baltymas: 18g | Riebumas: 18g | Sočiųjų riebalų: 7g | Polinesočiųjų riebalų: 2g | Mononesočiųjų riebalų: 9g | Trans riebalai: 0,01g | Cholesterolis: 199mg | Natris: 1024mg | Kalis: 414mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 566Iu | Vitaminas C: 4mg | Kalcis: 50mg | Geležis: 2mg

Parodyta informacija apie mitybą yra įvertinimas, kurį pateikė internetinė mitybos skaičiuoklė. Tai neturėtų būti laikoma profesionalaus dietologo patarimo pakaitalu.

Man patinka girdėti, kaip jūs ėjote su mano receptais! Įvertinkite šį receptą žemiau esančiu komentarą ir pažymėkite mane „Instagram“ @MyKoreAnkitchen.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -