Butternut skvošo salotos – tobulos rudens salotos

Butternut skvošo salotos – tobulos rudens salotos


Butternut Skvošo salotos yra geriausios rudens salotos! Pagaminta iš skrudintų sviestmedžių moliūgų, saldžių kriaušių, džiovintų raugintų spanguolių, aštrios fetos ir naminio obuolių sidro vinigreto, skoniai susilieja ir sukuria įsimintinas salotas, pripildytas tvirtų skonių.

Ieškote daugiau receptų, kurie leistų suspindėti moliūgų salotoms? Nepraleiskite progos paragauti du kartus kepto sviestinio moliūgo, sviestinio moliūgo čili ir greitai paruošiamų sviestinių moliūgų sriubos.

Sviestinio moliūgo salotos su mišriais žalumynais, skrudintu moliūgu, kubeliais pjaustytomis kriaušėmis, džiovintomis spanguolėmis ir feta, patiekiamos baltame inde.

Tobulų rudens salotų receptas

Sezoninių produktų paryškinimas salotose yra tikrai stebuklingas. Braškių špinatų salotos yra akivaizdus pasirinkimas pavasariui, kaip ir caprese salotos vasaros mėnesiais. Tačiau kai temperatūra pradeda vėsti, šis moliūgų salotų receptas išryškina geriausius rudens produktus.

Pagamintos iš riešutų skrudintų moliūgų, saldžių sultingų kriaušių, raugintų spanguolių ir aštraus obuolių sidro vinigreto, šios sviestinės skvošo salotos yra skonio ir tekstūros šedevras – ir taip lengva paruošti!

Kaip pasigaminti rudenines moliūgų salotas

Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.

  1. Skrudintas sviestinis skvošas. Skrudinant kubeliais supjaustytą moliūgą, moliūgas tampa švelnus, riešutinis ir nenumaldomai geras. Tiesiog pagardinkite kubeliais supjaustytą moliūgą druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi ir kepkite, kol suminkštės. Tik būtinai leiskite iškeptam moliūgui šiek tiek atvėsti, kad jis nesuvystų subtilių salotų žalumynų.
  2. Padarykite obuolių sidro vinaigretą. Pagaminti naminį salotų padažą taip pat paprasta, kaip suplakti obuolių sidrą, medų, druską, pipirus, česnaką ir alyvuogių aliejų. Paruošimas trunka apie minutę, o skonis milijoną kartų geresnis nei bet kas parduotuvėje pirktas.
  3. Paskrudinkite riešutus. Jei jūsų riešutai žali arba neskrudinti, geriau paskrudinti riešutus sausoje keptuvėje, kad išryškintumėte jų skonį.
  4. Apsirenk žaliuosius. Neperkraukite salotų, užpilkite tik žalumynus su ¼ puodelio padažo. Likusį padažą patiekite ant salotų šono.
  5. Surinkite ir patiekite. Į lengvai paruoštus žalumynus suberkite skrudintą moliūgą, skrudintus riešutus, kubeliais pjaustytas kriaušes, džiovintas spanguoles ir trupintą fetą. Išmeskite ir nedelsdami patiekite su likusiu padažu šone.
Žalumynų mišiniai su skrudintu sviestiniu skvošu, džiovintomis spanguolėmis, feta ir kriaušėmis su obuolių sidro padažu.Žalumynų mišiniai su skrudintu sviestiniu skvošu, džiovintomis spanguolėmis, feta ir kriaušėmis su obuolių sidro padažu.

Tarnauti miniai?

Jei patiekiate žmonėms, kurių mityba yra įvairi, siūlau sudėti šių sviestinių moliūgų salotų ingredientus į atskirus dubenėlius ir leisti žmonėms susikaupti. Tokiu būdu žmonės, jei nori, gali atsisakyti fetos sūrio ir (arba) riešutų.

Nurodymai į priekį

Šios Butternut Skvošo salotos, kaip ir dauguma salotų receptų, yra geriausia patiekti iškart po surinkimo. Tačiau komponentus galite paruošti iš anksto, todėl linksminant šias salotas bus labai patogu.

  • Iki 3 dienų iš ankstonuplaukite ir nusausinkite žalumynus, paruoškite užpilą ir paskrudinkite riešutus. Žalumynus ir atvėsusius moliūgus laikykite atskiruose hermetiškuose induose šaldytuve iki 3 dienų. Leiskite riešutams atvėsti ir laikykite juos sandariame inde kambario temperatūroje.
  • Prieš patiekiantsupjaustykite kriaušes, supilkite žalumynus su nedideliu kiekiu padažo, o tada pabarstykite salotas džiovintomis spanguolėmis, skrudintais moliūgais, feta ir riešutais. Likusį padažą patiekite ant šono, kad žmonės galėtų naudoti pagal pageidavimą.

Poravimo pasiūlymai

Skrudintos sviestinės skvošo salotos puikiai papildys jūsų Padėkos dienos meniu arba patiekite su bet kuriuo iš šių patiekalų jaukiai rudens vakarienei.

Jei išbandėte šias Butternut Skvošo salotas, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.

Sviestinio moliūgo salotos su mišriais žalumynais, skrudintu moliūgu, kubeliais pjaustytomis kriaušėmis, džiovintomis spanguolėmis ir feta, patiekiamos baltame inde.Sviestinio moliūgo salotos su mišriais žalumynais, skrudintu moliūgu, kubeliais pjaustytomis kriaušėmis, džiovintomis spanguolėmis ir feta, patiekiamos baltame inde.

Butternut Skvošo salotos

Pagaminta iš skrudintų moliūgų, saldžiųjų kriaušių, džiovintų raugintų spanguolių, aštrios fetos ir naminio obuolių sidro vinigreto, skoniai susilieja ir sukuria sviestinio moliūgo salotas, pripildytas tvirtų skonių.