Maitinimo planas 17
mano Nemokami maitinimo planai padės sutaupyti laiko, pinigų ir mėgautis sveikais, skaniais patiekalais! 17 savaitės maitinimo planas išryškina vėlyvos vasaros produktus su skaniais receptais!
17 savaitės maitinimo planas
Šį maitinimo planą sudaro 7 skanios vakarienės, pusryčių, pietų ir užkandžių idėjos, patiekalų ruošimo idėjos ir pirkinių sąrašas. Aš tikrai noriu padėti jums palengvinti naminį maistą! Šios savaitės planas netinka? Peržiūrėkite visą mano maitinimo planų kolekciją, kad rastumėte sau tinkamą.
Atsisiųskite maitinimo planą su maitinimo plano patarimais ir pirkinių sąrašu čia arba tiesiog ieškokite įkvėpimo žemiau.
Idėjos pusryčiams
Idėjos pietums
Užkandžių/desertų idėjos
Maitinimo plano patarimai
Šie patarimai skirti padėti jums sumažinti maisto ruošimo ir maisto švaistymą, naudojant likučius.
- Šią savaitę naudojama daug vasaros produktų, tokių kaip cukinijos, paprikos, baklažanai ir pomidorai. Nesvarbu, ar užauginta namuose, pirkta ūkininko turguje, ar bakalėjos parduotuvėje, viską turėtų būti gana lengva rasti sezono metu ir, tikėkimės, parduoti (arba be jūsų sodo).
- Sekmadienį išsaugokite pusę mėsos kukulių ir 3 puodelius spagečių padažo. Likusį padažą baklažanų parmezanui naudokite, o kotletus – mėsos kukulių patiekalams vėliau šią savaitę.
- Sekmadienį pasigaminkite dideles graikiškas salotas (arba jūsų pasirinktas salotas) ir patiekite visą savaitę, kaip norite.
- Cukinijų bulvytėms ant stulpelio yra instrukcijos, kaip naudoti orkaitę arba keptuvę.
- Patiekite duoną su Ratatouille. Galite naudoti likusias skrudintas bandeles arba paruošti ar nusipirkti itališkos duonos. Jei turite itališkos duonos likučių, naudokite ją „Air Fryer“ picoms pietums gaminti.
- Penktadienio pica yra viena iš mano mėgstamiausių – būtinai mėgaukitės ja, kol pomidorai bus švieži!
- Šeštadienį naudokite visas likusias daržoves, kad gamintumėte daržovių kabobus. Likę baklažanai, paprikos, cukinijos, moliūgai, svogūnai ir kt.
- Naudokite Kalamata alyvuoges ir graikiškoms salotoms, ir Ratatouille. Bet kokius likučius naudokite avinžirnių salotoms pietums gaminti.
- Naudokite mocarelą picai ir baklažanų parmai. Nedvejodami pakeiskite provoloną šviežia mocarela, jei jums užtenka.
∗ Kaip naudotis maitinimo planais∗
Kiekviename maitinimo plane yra spausdinamas vadovas su pirkinių sąrašu ir patarimais, kaip sumažinti ruošimo laiką ir sumažinti maisto švaistymą. Taip pat kiekvieną maitinimo planą remdamasis sezoniniais produktais.
Naudodamiesi šiais mitybos planais, atsiminkite šiuos patarimus.
- Atsispausdinkite valgymo planą, kurį galėsite pakabinti ant šaldytuvo, ir atsispausdinkite kiekvieną receptą, kad sudarytumėte maisto prekių sąrašą ir paruoštumėte vakarienę! Maitinimo plane galite nurodyti kiekvieno recepto pavadinimą ir pateksite tiesiai į tą receptą!
- Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kiekvieną nuorodą ir spustelėkite Atidaryti naujame skirtuke, kad visi receptai būtų atidaryti vienu metu. Spustelėkite receptą ir atsispausdinkite receptus. Yra žymės langelis, kuriame galite pažymėti jau turimus ingredientus. Tai palengvins apsipirkimą.
- Būtinai peržiūrėkite maitinimo planą, kad gautumėte laiko taupymo patarimų ir pagrindinių bakalėjos prekių sąrašų. Turėkite omenyje, kad bakalėjos prekių sąrašus kuriu tik pagal vakarienę ir darant prielaidą, kad jūsų prieskonių spintelėje yra įprastų prieskonių.
Spausdinamas maitinimo planas
MAITINIMO PLANĄ SU PIRKINIŲ SĄRAŠU ATSISIŲSK ČIA ARBA SPAUSKITE NUOTRAUKĄ. Spustelėkite ČIA, jei norite maitinimo plano be nuotraukų ir tai yra prieinama ADA.
∗ Gaukite maitinimo planus ∗
Užsiregistruokite žemiau, kad kiekvieną penktadienį į jūsų pašto dėžutę būtų pristatytas NAUJAS maitinimo planas.
Skaitytojo sąveika