Krevetės fritters | PisangSusu.com

Krevetės fritters | PisangSusu.com


Tai tikrai malonumas. Šios traškios krevečių keptuvės užpildytos labai paprastu krevečių, bulvių, salierų, česnako, kiaušinio ir šiek tiek pipirų mišiniu. Apvolioji juos per džiūvėsėlius ir švelniai apkepi.

Šie krevečių pyragaičiai yra paruošti 45 minutes ir užtenka 2-3 žmonės.

Maltos krevetės I #254 išversta iš Beb Vuyk's Groot Indonesisch Kookboek, 222 psl.


Ingredientai

  • 200 gramų nuluptų krevečių
  • 1 virtos bulvės
  • 1 kiaušinis
  • aliejus
  • duonos trupiniai

Prieskoniai

  • sultys iš 1 česnako skiltelės
  • 1 valgomasis šaukštas kapotų laiškinių česnakų arba salierų
  • pipirų
  1. Smulkiai supjaustykite krevetes.
  2. Sumaišykite juos su grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, pipirais ir laiškiniais česnakais.
  3. Suformuokite didelių sriubos kukulių dydžio rutuliukus.
  4. Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite dideliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.

ingredientai krevečių kepiniams

Išviriau gana didelę bulvę ir gavau norvegiškų krevečių, bet skanios ir olandiškos krevetės. Į šį patiekalą druskos nededama, nes krevetės jos jau suteikia. Pirmiausia gerai supjaustau krevetes.

Aš sumaišau tai su bulvėmis, pipirais, kiaušiniu ir salierais (mano atveju). Tada rutuliukus apvolioju per džiūvėsėlius ir viską apkepu svieste, nes man patinka, kaip dėl sviesto rutuliukai įgauna gražią spalvą.

Šiuos krevečių rutuliukus valgome su pupelių daigų, sambal manis ir naminio serundengo patiekalu. Enak sekali! Kamuoliukai yra puikaus skonio, nepaisant paprastų ingredientų. Paprasti Bebo patiekalai, atrodo, kone visi skaniausi.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -