Guangxi marinuotų pipirų salotos – mano kinų namų virtuvė
Mano gimtajame mieste Guangxi kaime marinuotos daržovės yra įprastos. Pavyzdžiui, marinuoti agurkai, marinuotos ilgosios pupelės ir marinuoti daikoniniai ridikai. Šiandien gaminsime dar vieną rūgštų ir aštrų garnyrą: Guangxi marinuotų pipirų salotas.

Mano gimtajame mieste žmonės mėgsta valgyti sūrų ar rūgštų ir aštrų garnyrą su koše. Tai gali lengvai užbaigti pusryčius ar vakarienę. Paprastai žmonės kai kuriuos garnyrus gamina patys, jei leidžia sąlygos. Pavyzdžiui, marinuoti ridikai. Šis kiniškas marinuotų čili pipirų receptas taip pat yra rūgštus ir aštrus patiekalas. Galite valgyti kaip užkandį ar garnyrą.
Šios paprikos vadinamos daugybe pavadinimų, jų yra keletas veislių (siūliniai pipirai, linijiniai pipirai, Hunan pipirai, Hangdžou pipirai). Šiam receptui ieškokite Hangdžou arba Hunan pipirų. Pačios paprikos yra ilgos, plonos ir aštrios, tada pridedame šiek tiek prieskonių ir šiek tiek Zhenjiang acto. Po marinavimo tai bus labai apetitą keliantis rūgštus ir aštrus garnyras. Guangxi marinuotų pipirų salotos yra lengvai pagaminamos ir jų nereikia per ilgai marinuoti. Tiesiog palikite marinuotis porą valandų ir mėgaukitės. Po marinavimo, kai nevalgote, dėkite į šaldytuvą ir galima laikyti 3-5 dienas.

Guangxi marinuotų pipirų salotos
Mano gimtajame mieste Guangxi kaime daržovių marinavimas yra įprasta praktika, o žmonės mėgsta rūgščias ir aštriai marinuotas daržoves kaip garnyrą prie košės. Tai rūgštus ir aštrus garnyras. Taip pat galite valgyti kaip sveiką užkandį. Pačios paprikos yra aštrios, tada dedame šiek tiek prieskonių ir šiek tiek acto. Po marinavimo tai bus labai apetitą keliantis rūgštus ir aštrus garnyras. O pagaminti nesunku ir nereikia per ilgai marinuoti. Po marinavimo, kai nevalgote, dėkite į šaldytuvą ir galima laikyti 3-5 dienas.
Paruoškite ingredientus ir nuvalykite.
Supjaustykite česnako skilteles. Nuimkite čili stiebus ir supjaustykite juos įstrižais griežinėliais, kaip parodyta. Susmulkinkite kalendrą.
150 g žaliųjų ilgųjų pipirų, 30 g kalendros, 5 šviežios xiaomila paprikos, 4 česnako skiltelės
Suberkite susmulkintas paprikas, česnaką ir kalendrą į maišymo dubenį ir suberkite visus prieskonius.
3 ml druskos, 3 ml cukraus, 15 ml šviesaus sojų padažo, 20 ml Zhenjiang juodojo acto, 15 ml skrudintų sezamų aliejaus, 5 ml kiniško čili miltelių
Gerai išmaišykite.
Marinuokite 2 valandas, tada patiekite.
Kalorijos: 166kcalAngliavandeniai: 20gBaltymai: 5gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 5gNatris: 1183mgKalis: 546mgPluoštas: 9gCukrus: 6gVitaminas A: 1544 mTVVitaminas C: 131mgKalcis: 140mgGeležis: 4mg
Kiti marinuotų daržovių receptai iš Guangxi
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.
