Kepta kiaulienos pilvas („Becon” kinų stiliaus)

Kepta kiaulienos pilvas ("Becon" kinų stiliaus)


Kaip iškepti gabalėlį kiaulienos pilvo, kai turi tik vieną be daržovių ar šoninių? Kaip gauti skanų kiaulienos pilvo patiekalą nenaudojant sudėtingų gaminimo būdų? Šiandienos receptas – pikantiškas keptas kiaulienos pilvas. Galite patiekti kaip užkandį ar užkandį, bet bijau, kad negalėsite nustoti valgyti, tai taip gerai. Jei jums patinka vakarietiški pusryčiai su šonine ir kiaušiniais, išbandykite šį patiekalą.

Keptos kiaulienos pilvas (kinų stiliaus šoninė) Vaizdo kreditas: Chen Jing mano kinų namų virtuvei, 2024 m.

Šiandienos receptas – pikantiškas keptas kiaulienos pilvas. Galite patiekti kaip užkandį ar užkandį, bet bijau, kad negalėsite nustoti valgyti, tai taip gerai. Jei jums patinka vakarietiški pusryčiai su šonine ir kiaušiniais, išbandykite šį patiekalą.

Patarimai, kaip virti keptą kiaulienos pilvą

Renkantis kiaulienos papilvę geriausia rinktis beveik vienodą riebumo ir liesos mėsos pasiskirstymą. Galite nuimti kiaulienos pilvo odelę, bet jei to nepadarysite, kepimo metu kyla didelė aliejaus taškymosi rizika. Todėl gamindami būkite atsargūs su karštu aliejumi.

Tai nėra kepimas aukštoje temperatūroje. Naudokite mažą ugnį ir kepkite kiaulienos gabalėlius tolygiai iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai ir šiek tiek traškūs.

Keptas kiaulienos pilvas ("Šoninė" kinų stilius)

Kepta kiaulienos pilvas (kinų stiliaus „šoninė“)

tylus

Jei pusryčiams mėgstate šoninę ir kiaušinius, išbandykite. Šiandienos receptas – keptas kiaulienos pilvas. Tai labai paprasta pagaminti. Galite patiekti kaip užkandį ar užkandį, bet bijau, kad negalėsite nustoti valgyti, nes labai skanu. Sojų padažai kiaulienos papilvei suteikia sūraus, pikantiško skonio, o kmynai – kiniško kepsnio skonio. Renkantis kiaulienos papilvę geriausia rinktis beveik tolygų riebumo ir liesos mėsos pasiskirstymą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, nuimkite odą nuo kiaulienos pilvo. Tai neprivaloma, bet jei paliksite odelę, būkite atsargūs gamindami. Karštuose riebaluose oda sprogs ir šnypštys, todėl ji išsitaškys.

Paruošimo laikas 25 minučių

Virimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 35 minučių

Kursas Užkandis, pagrindinis patiekalas, užkandžiai

Virtuvė Kinų virtuvė namuose

Porcijos 2

Kalorijos 705 kcal

  • Paruoškite didelį kiaulienos pilvo gabalėlį. Nuplaukite ir nusausinkite.

  • Kiaulienos pilvą supjaustykite 5–8 mm (3/16–5/16 colio) griežinėliais. Galite pašalinti odą arba ne.

    250 g kiaulienos pilvo

  • Į kiaulienos papilvę suberkite visus prieskonius (šviesų sojų padažą, tamsųjį sojų padažą, kmynų miltelius, kukurūzų krakmolą, kulinarinį vyną) ir 2 ml baltųjų sezamų sėklų.

    5 ml šviesaus sojų padažo, 3 ml tamsaus sojų padažo, 5 ml kmynų miltelių, 7 ml kukurūzų krakmolo, 5 ml Shaoxing kulinarinio vyno, 5 ml baltųjų sezamų sėklų

  • Gerai išmaišykite ir marinuokite 20 minučių.

  • Į keptuvę įpilkite 5 ml aliejaus, naudokite vidutinę-mažą ugnį, keptuvėje paskleiskite kiaulienos papilvę ir kepkite, kol abi pusės taps auksinės ir traškios. Keptuvėje esantį aliejų supilkite į indą, keptuvėje laikykite kiaulienos papilvę ir suberkite likusius 3 ml baltųjų sezamų sėklų. Maišydami kepkite tolygiai.

    5 ml kepimo aliejaus, 5 ml baltųjų sezamų sėklų

  • Perkelkite į lėkštę ir patiekite.

Kepimo metu kaitinant kiaulienos pilvą išsiskirs riebalai, todėl net jei pradžioje į keptuvę įpilsite nedidelį kiekį aliejaus, pabaigoje pastebėsite, kad keptuvėje bus daugiau aliejaus. . Taip, tai kiaulienos papilvės gaminami taukai, ir jums reikia nusausinti šį aliejų. Jei nenorite tausoti taukų, galite juos supilti į indą ir išmesti, kai aliejus atvės.

Kalorijos: 705kcalAngliavandeniai: 5gBaltymai: 13gRiebalai: 70gSotieji riebalai: 24gPolinesotieji riebalai: 8gMononesotieji riebalai: 33gTransriebalai: 0,01gCholesterolis: 90mgNatris: 208mgKalis: 289mgPluoštas: 0.5gCukrus: 1gVitaminas A: 44TVVitaminas C: 1mgKalcis: 46mgGeležis: 3mg

raktinis žodis kmynai, kiaulienos pilvas, sojos padažas, tamsus, sojų padažas, šviesus

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -