Mažai angliavandenių kiniškos kiaulienos receptai – mano kiniška namų virtuvė

Mažai angliavandenių kiniškos kiaulienos receptai – mano kiniška namų virtuvė


Kiauliena yra vienas iš pagrindinių Kinijos dietos elementų. Kinai kasmet suvartoja daugiau nei pusę visos pasaulyje suvalgomos kiaulienos. Tradicinis kiniškas namų simbolis apima kiaulienos simbolį. Visi čia išvardyti mažai angliavandenių turintys kiniški kiaulienos receptai turi mažiau nei 20 gramų angliavandenių vienoje porcijoje.

Du iš šių receptų yra kepti. Vieną, keptą kiaulienos nugarinę, galima kepti keptuvėje nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus, kad greitai užkąstumėte. Tačiau kitas yra gruzdintas. Nors tai yra vienas populiariausias mūsų receptas metai iš metų, jame yra mažai angliavandenių ir daug baltymų, tikriausiai turėtumėte apriboti šį patiekalą tik ypatingomis progomis.

Mažai angliavandenių turinčių kiniškų kiaulienos receptų sąrašas svetainėje „My Chinese Home Kitchen“.

Šį sąrašą periodiškai atnaujinsime, kai pridėsime naujų, mažai angliavandenių turinčių kiaulienos receptų, todėl dažnai apsilankykite pas mus.

1

Kepta kiauliena su sniego žirneliais

Kepta kiauliena su sniego žirneliais

Šis kiaulienos kepsnys su sniego žirneliais yra lengvai paruošiamas patiekalas, pasižymintis maloniu spalvų ir tekstūrų kontrastu. Traškūs pipirų griežinėliai ir sniego žirnių ankštys su švelnia kiauliena. Doubanjiang (raudonųjų pupelių pasta) suteikia kiaulienai šiek tiek skonio ir prieskonių. Tačiau tai gana švelnus patiekalas: jokių aitriųjų čili pipirų ar Sičuano pipirų. Sniego žirniai prideda šiek tiek cukraus ir angliavandenių, tačiau vienoje šio patiekalo porcijoje yra tik 13 gramų angliavandenių.

Peržiūrėkite šį receptą

2

Kepta kubeliais pjaustyta kiauliena su daržovėmis

Sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir daržoves

Tai sveikas mažai angliavandenių turintis patiekalas. Šiame recepte naudojamas paprastas kiaulienos marinatas ir naudojama technologija, panaši į aksominį, vadinamą slidžiąja danga. Tokiu būdu gaminant kubeliais keptą kiaulieną ir daržoves, baigiant nėra DăQiàn (打芡) žingsnio. Ant kiaulienos esantis krakmolas sutirština sultinį kepimo fazės metu. Taigi, nors šiek tiek naudojamas kukurūzų krakmolas, bendras angliavandenių kiekis išlieka mažas.

Peržiūrėkite šį receptą

3

Kepta kiaulienos nugarinė

Kepta kiaulienos nugarinė

Kepta kiaulienos nugarinė gali būti naudojama kaip užkandis, o jei norite savo gamintais užkandžiais pasidalinti savo draugams, tai geras pasirinkimas. Šiam patiekalui reikia labai nedaug ingredientų, visas procesas paprastas ir neužima per daug laiko. Tai mažai angliavandenių turintis patiekalas, bet jei tiksliai laikotės recepto, jis yra gruzdinamas, pridedant riebalų. Jei savo racione vengiate sėklų aliejaus, nugarinę galite kepti keptuvėje nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus ir gauti panašių rezultatų.

Peržiūrėkite šį receptą

4

Kiaulienos pilvas su česnakų tyrele

Kiaulienos pilvas su česnakų tyrele

Tai mažai angliavandenių turintis receptas, kurio metu gaminant nenaudojamas aliejus, o padaže yra tik nedidelis kiekis sezamų aliejaus ir čili aliejaus. Namuose nesunku pasigaminti savo čili aliejų, naudojant maltus čili ir alyvuogių aliejų (jei norite vengti sėklų aliejaus), o čili aliejus ilgai išsilaikys šaldytuve sandariame inde. Šiame recepte naudojamas kiaulienos pilvas, kuris, skirtingai nei šoninė, nėra išgydytas. Pagaminto patiekalo tekstūra panaši į kramtomą šoninę, be visų druskų ir nitritų bei skanaus, šiek tiek aštroko česnakais užpilto čili aliejaus skonio.

Peržiūrėkite šį receptą

5

Chen Jing kepti kiaulienos šonkauliukai

Kiniški kepti česnakiniai kiaulienos šonkauliukai

Tai yra populiariausias mūsų receptas metai iš metų. Pagaminti paprasta ir kupina skonio. Labai mažai angliavandenių ir daug baltymų bei gyvulinių riebalų, tai taip pat geras kalio šaltinis. Tačiau jame yra daug natrio ir jis yra keptas, todėl išsaugokite šį receptą ypatingoms progoms ir vakarėliams, kai jums reikia skanaus užkandžių ir užkandžių.

Peržiūrėkite šį receptą

6

Jing's Fried Pork Belly su čili

Jing's Fried Pork Belly su čili

Mano mama buvo kilusi iš žuangų etninės grupės ir jai patiko kepti kiaulienos papilvę su daržovėmis. Hakka žmonės mėgsta kepti kiaulieną atskirai. Paprastiems ingredientams tereikia paprastų gaminimo būdų, kurie išsaugo kiaulienos skonį. Tai skanus ir populiarus receptas, pagal kurį iš kiaulienos riebalų gaunamas kvapnus padažas. Padažas puikiai tinka ryžiams „siųsti“, tai yra pagardina ryžius patiekiant ant ryžių. Tačiau galite valgyti be ryžių arba, jei norite, galite naudoti išvirtus arba nesmulkintus ryžius, priklausomai nuo angliavandenių kiekio.

Peržiūrėkite šį receptą

7

Išbaigtas Kou Rou gabalas, švelnus ir sultingas viduje

Guangxi garuose virta kiauliena (Kou Rou 肉肉)

Kou Rou blanširuojamas vandeniu, imbieru, žvaigždiniu anyžiu ir vynu, tada apliejamas tamsiu sojos padažu ir apkepamas karštame aliejuje. Pagal mūsų receptą kiaulienos gabaliukai kepami karštame aliejuje, bet vietoje to galite juos apkepti nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus. Kituose kou rou receptuose naudojamas šis metodas. Kou rou galima valgyti tokį, koks yra, arba garinti su česnaku ar kitais ingredientais. Taip pat galite naudoti su konservuotais garstyčių žalumynais gamindami mei cai kou rou. Kiaulienos pilvas yra geras maistinių medžiagų šaltinis, o kadangi jis nėra išgydytas kaip šoninė, jame nėra nitritų ir kitų konservantų.

Peržiūrėkite šį receptą

8

Namų stiliaus du kartus virta kiauliena, kurią sukūrė Chen Jing

Namų stiliaus du kartus virta kiauliena

Du kartus virta kiauliena yra klasikinis Sičuano patiekalas. Jį gana lengva pagaminti, jame gausu skonio, vitamino A, baltymų ir kalio. Vienoje porcijoje yra 13 gramų angliavandenių, todėl viena porcija neviršija daugelio mažai angliavandenių turinčių dietų. Nors dauguma kiniškų patiekalų patiekiami su ryžiais ar makaronais, šis patiekalas skanus be ryžių.

Peržiūrėkite šį receptą

9

Troškinta malta kiauliena ir žalieji pipirai

Troškinta malta kiauliena ir žalieji pipirai

Šiame troškintos maltos kiaulienos ir žaliųjų pipirų recepte kartu naudojami žalieji pipirai ir kiauliena. Bet tai nėra maišymas. Tai troškintas patiekalas pikantiškame padaže. Puikus patiekalas valgyti su makaronais, nes žaliosios paprikos ir kiaulienos faršo padažas susimaišo su virtais makaronais. Tačiau jei makaronus praleisite, patiekalas yra labai mažai angliavandenių, labai skanus ir sveikas.

Peržiūrėkite šį receptą

10

Harbino dešra ir žalieji pipirai

Harbino raudonoji dešra ir žalioji pipirinė kepama maišant

„Harbin Red Sausage and Green Pepper“ yra paprastas patiekalas, kepamas maišant vidutinėje temperatūroje. Kaip ir pavadinimas, pagrindiniai ingredientai yra žalieji pipirai ir dešra, su česnaku ir sojos padažu, kad pagerintų skonį. Dešra, kurią naudojau recepte, yra raudona dešra iš Harbino, Kinijos. Patiekalas turi labai mažai angliavandenių, tačiau visos dešrelės yra vytintos, todėl jei laikotės keto dietos arba keto-Viduržemio jūros dietos, norėsite apriboti vytintos ir perdirbtos mėsos suvartojimą.

Peržiūrėkite šį receptą

11

Kiniška kiauliena įdaryti pipirai

Kiauliena įdaryti pipirai

Jei mėgstate įdarytas paprikas, šis skanus mažai angliavandenių turintis patiekalas nusipelno jūsų dėmesio. Pagaminti nesunku, tačiau norite naudoti mažo skersmens paprikas, pavyzdžiui, Anaheimo arba Poblano. Įprastos paprikos yra per plataus skersmens, kad kiauliena visiškai iškeptų.

Peržiūrėkite šį receptą

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -