Raudonai troškinta antis padaže – mano kiniška namų virtuvė

Raudonai troškinta antis padaže – mano kiniška namų virtuvė


Raudonai troškinta antis padaže – antrasis antienos receptas iš „My Chinese Home Kitchen“. Pirmasis mūsų antienos receptas buvo aluje troškinta antis. Abu yra kiniškų troškintų ančių receptai, tačiau naudojami skirtingi metodai ir ingredientai. Mano kiniška troškinta antis naudoja tamsų sojų padažą ir šviesų sojų padažą, kad nuspalvintų anties odą. Antį pamirkinu, apverdau, apkepu ir išverdu po oda esančius riebalus, tada troškinu antį su vynu ir aromatingais prieskoniais, kad praturtinčiau anties skonį. Šioje paskutinėje fazėje gaunamas saldaus ir pikantiško padažo derinys.

Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.

Šio raudonai troškintos anties padaže recepto gaminimo etapai yra sudėtingesni nei daugelio mūsų receptų, tačiau rezultatas vertas pastangų, jei norite priimti iššūkį.

Patarimai, kaip virti raudonai troškintą antį padaže

Atkreipkite dėmesį, kad kai kalbame apie paukštieną, turinčią savitą kvapą, pavyzdžiui, anties, geriausia antienos mėsą trumpam pamirkyti šaltame vandenyje, kad sumažintumėte nemalonų kvapą.

Po anties oda yra daug riebalų. Kai paruduosime antienos mėsą, poodiniai riebalai ištirps ir susikaups wok keptuvėje. Šis riebalų perteklius pašalinamas, tačiau būkite atsargūs, nes jie yra karšti ir gali nudeginti.

Jei gaminimo metu pastebėsite, kad antienos mėsa neįgauna norimos spalvos, galite įpilti nedidelį kiekį tamsaus sojų padažo, 5 ml (1 šaukštelis) ar mažiau. Galutinė spalva turi būti kaip raudonmedžio, o ne visiškai juoda.

Raudonai troškinta antis padaže

Raudonai troškinta antis padaže

tylus

Tai antrasis antienos receptas iš „My Chinese Home Kitchen“. Pirmasis mūsų antienos receptas buvo alaus antis. Anties odelės dažymui naudoju tamsų sojų padažą ir šviesų sojų padažą. Antis mirkoma, po to verdama, tada apkepama, tada antis troškinama vandenyje su vynu ir aromatiniais prieskoniais, kad būtų praturtintas anties skonis. Šioje paskutinėje fazėje gaunamas saldaus ir pikantiško padažo derinys. Šio recepto gaminimo etapai yra sudėtingesni nei daugelio mūsų receptų, tačiau rezultatas vertas pastangų, jei norite priimti iššūkį.

Paruošimo laikas 30 minučių

Virimo laikas 1 valandą

Bendras laikas 1 valandą 30 minučių

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Kinų virtuvė namuose

Porcijos 2

Kalorijos 1259 m kcal

Papuošti

  • sezamo sėklų
  • žalieji svogūnai susmulkinti
  • Paruoškite ingredientus. Antienos mėsą pusvalandį pamirkykite šaltame vandenyje, kad pasišalintų šiek tiek kraujo.

  • Į puodą įpilkite 1 litrą vandens ir užvirinkite.

    1 litras vandens

Išvirkite antį

  • Padalinkite antį į keletą didelių gabalėlių. Užpildykite wok iki pusės šaltu vandeniu ir įdėkite antį į vandenį. Įpilkite 10 ml (2 šaukštelius) virimo vyno. Užvirinkite ant stiprios ugnies ir toliau virkite 1 minutę.

    10 ml Shaoxing kulinarinio vyno, vandens

  • Išjunkite ugnį, išimkite ančių kojeles, nuvalykite, o antienos mėsą nusausinkite sugeriančiu popieriumi.

Apkepkite antį

  • Išvalykite keptuvę ir nusausinkite. Į keptuvę supilkite 10 ml (2 šaukštelius) aliejaus. Naudokite vidutinę-žemą šilumą. Apkepkite antį odele į apačią, kol pagels, tada apverskite ir toliau kepkite kitą pusę.

    10 ml kepimo aliejaus, 500 g anties

  • Skrudinimo procesas trunka apie 10 minučių. Iškeptą antienos mėsą išimkite ir atidėkite į šalį, nusausinkite riebalus.

Antį troškinkite ir sumažinkite padažą

  • Nuplaukite puodą ir nusausinkite. Supilkite 15 ml (1 valgomasis šaukštas) aliejaus. Suberkite česnako skilteles, imbierą, žvaigždinį anyžių, lauro lapus ir cinamoną, maišydami pakepinkite, kol pasidarys kvapnus.

    15 g imbiero, 5 skiltelės česnako, 3 žvaigždžių anyžius, 4 lauro lapai, 15 ml kepimo aliejaus, 1 g cinamono

  • Įdėkite antį.

  • Į wok keptuvę supilkite verdantį vandenį.

    1 litras vandens

  • Įpilkite 40 ml (2 šaukštai + 2 šaukšteliai) kulinarinio vyno, 20 ml (4 šaukšteliai) šviesaus sojų padažo, 10 ml (2 šaukšteliai) tamsaus sojų padažo ir 20 g akmens cukraus.

    40 ml Shaoxing kulinarinio vyno, 20 ml šviesaus sojų padažo, 10 ml tamsaus sojų padažo, 20 g akmens cukraus

  • Uždenkite wok keptuvę ir virkite ant vidutinės-mažos ugnies apie 40 minučių. Kas 15 minučių atidarykite dangtį, kad patikrintumėte vandens lygį puode ir apverstumėte anties gabalėlius. Kai liks ⅕ sultinio, padidinkite ugnį iki vidutinės, kad sultinys greitai sutirštėtų.

  • Tada išjunkite ugnį, išimkite antienos mėsą, leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Supjaustykite antį mažais gabalėliais ir padėkite ant lėkštės. Rezervuokite padažą wok keptuvėje.

  • Koštuvu pašalinkite visus padažo likučius, užpilkite ant ančių ir papuošimui pabarstykite baltomis sezamo sėklomis ir smulkintais žaliais svogūnais. Patiekite

    sezamo sėklos, žalieji svogūnai

  • Atkreipiame dėmesį, kad kai kalbame apie paukštieną, turinčią savitą kvapą kaip antis, geriausia antienos mėsą trumpam pamirkyti šaltame vandenyje, kad iš mėsos pasišalintų kraujo dalis ir sumažėtų kvapas.
  • Po anties oda yra daug riebalų. Kai paruduosime antienos mėsą, poodiniai riebalai ištirps ir susikaups wok keptuvėje. Šis riebalų perteklius pašalinamas, tačiau būkite atsargūs, nes jie yra karšti ir gali nudeginti.
  • Jei gaminimo metu pastebėsite, kad antienos mėsa neįgauna norimos spalvos, galite įpilti nedidelį kiekį tamsaus sojų padažo, 5 ml (1 šaukštelis) ar mažiau. Galutinė spalva turi būti kaip raudonmedžio, o ne visiškai juoda.

Kalorijos: 1259 mkcalAngliavandeniai: 23gBaltymai: 32gRiebalai: 112gSotieji riebalai: 34gPolinesotieji riebalai: 17gMononesotieji riebalai: 55gTransriebalai: 0,04gCholesterolis: 190mgNatris: 824mgKalis: 684mgPluoštas: 2gCukrus: 14gVitaminas A: 559TVVitaminas C: 12mgKalcis: 117mgGeležis: 8mg

raktinis žodis lauro lapas, kasija, antis, česnakai, imbieras, žąsų ir ančių receptai, laiškiniai svogūnai, sezamo sėklos, shaoxing vynas, sojos padažas, tamsus, sojų padažas, šviesus, žvaigždanyžius, cukrus, uoliena

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -