Troškinta vištiena su kaštonais – mano kiniška namų virtuvė

Troškinta vištiena su kaštonais – mano kiniška namų virtuvė


Šiandien gaminsiu troškintą vištieną su kaštonais. Galite paragauti sodraus pikantiško skonio šioje kiniškoje troškintoje vištienoje su kaštonais: vištiena, kaštonais ir grybais sodrame sultinyje.

Kiniška troškinta vištiena su kaštonais ir grybais
Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.

Šiame recepte naudojami kaštonai yra rudens produktas. Valgyti karštus kaštonus žiemą yra šiltas dalykas. Kaštonuose gausu angliavandenių, baltymų ir celiuliozės. Kaštonai kinų namų virtuvėje gaminami įvairiais būdais. Paprastai jie bus verdami ir virti iki brandos, tada išlukštenami ir valgomi. Tai paprasčiausias gaminimo būdas, ir jūs galite paragauti tikrojo kaštonų skonio. Taip pat galite pasigaminti cukruje keptų kaštonų. Arba galite naudoti kaštonus kepiniuose. Kitas būdas jį valgyti – gaminti kaip garnyrą.

Kepimo būdas, kurį naudosime, vadinamas raudonuoju troškinimu. Iš pradžių blanširuojame ir apkepame kaštonus, tada apkepame vištieną, galiausiai viską troškiname 20 minučių vandenyje, kad ingredientai suminkštėtų ir suminkštėtų pikantiškame tirštame sultinyje.

Pagal šį receptą kaštonus reikia blanširuoti ir tada apkepti aliejuje, kad kaštono paviršius būtų kietas, kad išlaikytų formą. Vėliau ilgai troškinant kaštonai tampa minkšti, bet išlaiko savo formą.

Šiam troškintos vištienos su kaštonais receptui galite naudoti visą vištieną arba vištienos kojeles. Galite pašalinti kaulus ir odą arba ne, kad ir kaip jums patinka.

Troškinta vištiena su kaštonais

Troškinta vištiena su kaštonais

tylus

Šiandien gaminsiu troškintą vištieną su kaštonais. Tai virimo būdas, kai naudojamas raudonas troškinimas. Iš pradžių blanširuojame ir pakepiname kaštonus, tada apkepame vištieną, tada ingredientai troškinami apie 20 minučių, kad sultinys sutirštėtų. Galite pajusti sodraus skonio šio kaštoninio kepsnio vištienos, vištienos, kaštonų, grybų ir sodraus sultinio. Šiame recepte naudojami kaštonai yra rudens produktas. Valgyti karštus kaštonus žiemą yra šiltas dalykas. Kaštonuose gausu angliavandenių, baltymų ir celiuliozės. Kaštonus blanširuosime, tada pakepinsime šiek tiek aliejaus, kad kaštono paviršius būtų kietas, kad išlaikytų formą. Taip ilgai troškinant kaštonai tampa minkšti, bet išlaiko formą. Šiam receptui galite naudoti visą vištieną arba vištienos kojas. Galite pašalinti kaulus ir odą arba ne.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 45 minučių

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Kinų virtuvė namuose, Shandong (Lu) virtuvė

Porcijos 4

Kalorijos 383 kcal

  • 3 vištienos kojos arba dvi vištienos krūtinėlės
  • 170 g išlukštentų kaštonų
  • 4 šitake grybai stiebas ir ketvirčiais
  • 4 gvazdikėliai česnako perpjauta pusiau
  • 10 g imbiero maždaug 5 monetos dydžio griežinėliai
  • 10 ml lengvas sojos padažas
  • 5 ml tamsus sojos padažas
  • 8 ml austrių padažas
  • 2 ml druskos (šiek tiek mažiau nei ½ šaukštelio) arba pagal skonį
  • 3 ml cukraus (suapvalinta ½ šaukštelio)
  • 35 ml kepimo aliejaus padalintas į 1 valgomąjį šaukštą (15 ml) ir 2 šaukštelius (10 ml)
  • Paruoškite ingredientus. Nuplaukite vištienos šlauneles.

  • Nulupkite vištienos šlauneles (ir odelę). Supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Nuplaukite ir nusausinkite.

  • Iš grybų nuimkite stiebus, o kepures supjaustykite gabalėliais. Supjaustykite imbierą ir česnaką.

  • Į puodą įpilkite tiek šalto vandens, kad apsemtų kaštonus. Sudėkite kaštonus. Užvirinkite ant stiprios ugnies ir virkite ant vidutinės ugnies 1 minutę. Nupilkite vandenį.

    170 g lukštentų kaštonų

  • Į sausą keptuvę įpilkite 15 ml aliejaus, suberkite kaštonus, kepkite ant vidutinės ugnies, kol paviršius taps auksinės spalvos, tada išpilkite ir nusausinkite aliejų.

    35 ml kepimo aliejaus, 170 g lukštentų kaštonų

  • Į puodą įpilkite 20 ml aliejaus ir suberkite imbierą bei česnaką.

    10 g imbiero, 35 ml kepimo aliejaus, 4 skiltelės česnako

  • Išryškėjus aromatui, sudėkite vištieną ir kepkite ant stiprios ugnies, kol vištienos drėgmė išdžius.

    3 vištienos kojos

  • Naudokite vidutinę šilumą, įpilkite 5 ml (1 šaukštelis) tamsaus sojų padažo, 10 ml (2 šaukšteliai) šviesaus sojų padažo, 8 ml (1 ½ šaukštelio) austrių padažo ir 3 ml (½ šaukštelio) cukraus. Išbandykite skonį ir 2 ml druskos arba pagal skonį. Maišydami kepkite tolygiai.

    10 ml šviesaus sojų padažo, 5 ml tamsaus sojų padažo, 8 ml austrių padažo, 2 ml druskos, 3 ml cukraus

  • Suberkite kaštonus ir grybus, tolygiai pakepinkite, tada įpilkite vandens tiek, kad apsemtų puode esančius ingredientus.

    4 šitake grybai, 170 g lukštentų kaštonų

  • Užvirinkite ant stiprios ugnies, tada toliau virkite ant vidutinės-mažos ugnies 15-20 minučių, kol sriuba sutirštės.

  • Perkelkite į dubenį ir patiekite.

  • Sojų padažas ir austrių padažas turi sūrų, pikantišką skonį. Įdėkite juos ir prieš dėdami druskos patikrinkite, ar sultinys sūrus.

Kalorijos: 383kcalAngliavandeniai: 23gBaltymai: 17gRiebalai: 24gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 6gMononesotieji riebalai: 12gTransriebalai: 0.1gCholesterolis: 90mgNatris: 535mgKalis: 446mgPluoštas: 0.3gCukrus: 2gVitaminas A: 100TVVitaminas C: 18mgKalcis: 24mgGeležis: 1mg

raktinis žodis kaštonai, vištienos kojos, česnakai, imbieras, austrių padažas, šitake, sojos padažas, tamsusis, sojų padažas, šviesus, cukrus, baltas

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -