GERIAUSIAS Big Mac padažas – drąsus gurmanas
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Žr. mano atskleidimo politiką.
Daugiau neieškokite GERIAUSIO Big Mac padažo recepto! Nuostabiai kreminis su puikiu saldaus aštrumo balansu, šis visame pasaulyje žinomas padažas puikiai tinka dėti ant mėsainių arba naudoti bulvytėms, svogūnų žiedams ir dar daugiau!
Ir jei esate naminių pagardų gerbėjas, kaip ir aš, taip pat norėsite išbandyti mūsų Totoriškas padažas, Teriyaki padažas, Saldus ir rūgštus padažas ir Yum Yum padažas!
Pasigaminti savo naminį Big Mac padažą negali būti paprasčiau. Nereikia virti, beveik nėra jokio paruošiamojo darbo, o vienintelis smulkinimas arba pjaustymas yra tiesiog susmulkinti svogūną. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sudėti visus ingredientus į dubenį, išmaišyti, kad susimaišytų, ir viskas! Šis naminis Big Mac padažas laikomas šaldytuve iki 2 savaičių, kad galėtumėte jį turėti po ranka, kai tik užsimanysite ypatingo McDonald's padažo!
Kas yra Big Mac padažas?
Su maždaug 34 000 restoranų, kasdien aptarnaujančių beveik 70 milijonų žmonių 118 šalių, „McDonald's“ tikrai paliko savo pėdsaką pasaulyje. Ir joks jo meniu elementas nėra labiau ikoniškas nei Big Mac, kuris yra apteptas populiariu „ypatingu padažu“, padažu, pagamintu iš majonezo, marinuotų agurkų, svogūnų, garstyčių ir prieskonių. Jis turi tam tikrų panašumų su Tūkstančio salų persirengimas bet turi savo asmenybę.
Deja, prekyboje esantys daiktai yra pripildyti nereikalingų ingredientų, kuriuos sunku ištarti, kaip ir virškinti. Tačiau dabar galite pasigaminti savo naminį Big Mac padažą be nereikalingų ingredientų ir greičiausiai viską, ko reikia, jau turite savo sandėliuke!
Big Mac padažo ingredientai
Nors jis taip pat vadinamas slaptas padažas, mes atskleidžiame šią paslaptį čia, dabar. Big Mac padaže yra tik keli ingredientai: Majonezas, marinuoti krapai, svogūnai, garstyčios, baltas actas, cukrus, česnako milteliai, svogūnų milteliai, druska ir paprika. Neprivaloma: norėdamas šiek tiek pridėtinio skonio, norėčiau pridėti kečupo. Norėdami paįvairinti dūmų skonį, galite įpilti šlakelį barbekiu padažo.
Kaip jį naudoti
Be klasikinio mėsainių padažo naudojimo, yra daugybė kitų būdų, kaip jį naudoti. Štai tik kelios idėjos:
Big Mac padažo receptas
Pradėkime!
Norėdami pagaminti šį padažą, tiesiog sumaišykite visus ingredientus dubenyje, uždenkite ir prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 2 valandas, geriausia per naktį, kad skoniai pakankamai susimaišytų.
Uždengtą padažą laikykite šaldytuve, kur jis išsilaikys iki 2 savaičių. Prieš patiekdami suplakite.
Mėgautis!
Norėdami gauti daugiau skanių naminių padažų, būtinai išbandykite mūsų:
GERIAUSIAS Big Mac padažas
Nuostabiai kreminis su puikiu saldaus aštrumo balansu, šis visame pasaulyje žinomas padažas puikiai tinka dėti ant mėsainių arba naudoti bulvytėms, svogūnų žiedams ir kt.
- 1/2 puodelis kokybiškas majonezas
- 2 šaukštai krapų marinuotų agurkų pagardas (taip pat galite naudoti saldžiųjų marinuotų agurkų pagardą ir neįtraukti granuliuoto cukraus)
- 1 šaukštas smulkiai sumalto svogūno
- 2 šaukštai kečupas arba barbekiu padažas dūminio skonio variacijai
- 2 arbatinius šaukštelius geltonos garstyčios
- 1 šaukštelis baltas actas
- 1 šaukštelis granuliuoto cukraus
- 1/2 šaukštelis paprika
- 1/4 šaukštelis druskos
- 1/4 šaukštelis česnako milteliai
- 1/4 šaukštelis svogūnų milteliai
Patiekimas: 1šaukštasKalorijos: 68kcalAngliavandeniai: 1gBaltymas: 1gRiebalai: 7gSotieji riebalai: 1gCholesterolis: 4mgNatris: 178mgPluoštas: 1gCukrus: 1gVitaminas A: 47TVGeležis: 1mg
Iš pradžių paskelbta „The Daring Gourmet“ 2020 m. birželio 9 d