Lengvas spanguolių apelsinų padažo receptas
Spanguolių apelsinų padažas mano šeimoje dešimtmečius buvo pagrindinis Padėkos dienos receptas. Tiesą sakant, tai yra mano tėčio ir sūnaus visų laikų mėgstamiausias šventinis garnyras. Taip, jie netgi mėgsta tai labiau nei bulvių košės troškinys ir moliūgų pyragas!
Šis naminis spanguolių apelsinų padažas, pagamintas iš šviežių spanguolių, apelsinų sulčių ir sodraus klevų sirupo, yra aitrus, aštrus ir trykštantis gaiviu skoniu. Jis beprotiškai skanus ir vienas, tačiau gaivus, aštrus spanguolių padažo skonis padeda sutrumpinti ir subalansuoti jūsų šventinio patiekalo turtingumą.
Ir jūsų laimei, šį naminio spanguolių padažo receptą paruošti beveik taip pat lengva, kaip atidaryti spanguolių padažo skardinę!