Viduržemio jūros kuskuso salotos | Proto „pilna“ mama

Mediterranean-Couscous-Salad.jpg


Kaip pasigaminti kuskuso salotas

Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.

Virkite kuskusą daržovių sultinyje

Kuskusui virti rekomenduoju naudoti daržovių sultinį arba vištienos sultinį, nes tai padės suteikti skonio šiaip blankiems makaronams. O kadangi kuskusas yra toks mažas makaronas, jis iškepa itin greitai. Geriausia vadovautis ant kuskuso dėžutės pateiktomis instrukcijomis, tačiau dauguma prekių ženklų tiesiog reikalauja, kad kuskusą įmaišytumėte į verdantį skystį ir palikite 5–10 minučių.

Paruoškite citrinų padažą

Norėdami paruošti padažą, sumaišykite citrinos žievelę, citrinos sultis, česnaką, druską ir pipirus. Lėtai supilkite alyvuogių aliejų ir išplakite, kad padažas emulguotų ir sutirštėtų.

Alyvuogių aliejus emulsuojamas į graikiškų salotų padažą.Alyvuogių aliejus emulsuojamas į graikiškų salotų padažą.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -