Viduržemio jūros kuskuso salotos | Proto „pilna“ mama
Kaip pasigaminti kuskuso salotas
Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Virkite kuskusą daržovių sultinyje
Kuskusui virti rekomenduoju naudoti daržovių sultinį arba vištienos sultinį, nes tai padės suteikti skonio šiaip blankiems makaronams. O kadangi kuskusas yra toks mažas makaronas, jis iškepa itin greitai. Geriausia vadovautis ant kuskuso dėžutės pateiktomis instrukcijomis, tačiau dauguma prekių ženklų tiesiog reikalauja, kad kuskusą įmaišytumėte į verdantį skystį ir palikite 5–10 minučių.
Paruoškite citrinų padažą
Norėdami paruošti padažą, sumaišykite citrinos žievelę, citrinos sultis, česnaką, druską ir pipirus. Lėtai supilkite alyvuogių aliejų ir išplakite, kad padažas emulguotų ir sutirštėtų.