Vegetariški saldžiųjų bulvių makaronai

Vegetariški saldžiųjų bulvių makaronai


Kadangi savo svetainėje turiu nemažai receptų, kartais pagalvoju, kad kai kuriuos jau parašiau tinklaraštyje, pavyzdžiui, apie šį vegetariškų saldžiųjų bulvių makaronų receptą, bet taip nėra. Iš pradžių tai yra korėjietiškas patiekalas, bet aš gaminu jį įvairiais būdais.

Saldžiųjų bulvių makaronai yra tikrai skanūs ir kitokios, tvirtesnės struktūros nei įprasti makaronai. Taip pat gerai valgyti šaltą. Šio recepto pakanka 3–4 žmonės ir trunka 20 minučių padaryti.


Vegetariški saldžiųjų bulvių makaronai

Ingredientai

  • Saldžiųjų bulvių makaronai (didelis maišelis – aš naudoju 2/3)
  • Špinatai (apie 400 gramų)
  • 1 cukinija
  • 2 kiaušiniai

Vaistažolės

  • 3 šaukštai sūraus (Kikkoman) ketjapo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai Gochujang čili pastos (korėjiečių)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sezamo aliejaus
  • 1 svogūnas
  • 2 skiltelės česnako
  • Sezamo sėklos
  1. Vandenį užvirinkite ir 5 minutes sudėkite makštis. Nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  2. Pakepinkite svogūnus, česnaką su cukinijomis (cukinijomis) ir suberkite čili pastą.
  3. Sudėkite makaronus ir maišydami pakepinkite minutę.
  4. Iš 2 kiaušinių išplakite kiaušinienę ir sudėkite į makaronų mišinį.
  5. Patiekite su sezamo sėklomis, pabarstytas ant viršaus ir Hoisin padažu ant šono.

Žinoma, su šiais makaronais galite gaminti visų rūšių daržoves, pavyzdžiui, smailius kopūstus ar morkas. Šiandien renkuosi špinatus ir cukinijas. Pradedu nuo saldžiųjų bulvių makaronų virimo. Vadovaujuosi instrukcijomis ant pakuotės. Užvirinu vandenį, o po to leidžiu makaronams virti 5 minutes ir nuvarviu bei viską perplaunu šaltu vandeniu. Tada svogūnus ir česnakus galima pakepinti su cukinijomis šiek tiek aliejuje kartu su čili pasta.

Tada galite iš karto suberti makaronus ir gerai sumaišyti su sojų padažu bei sezamų aliejumi. Tada iš karto suberkite špinatus (žalias) ir maišykite ant silpnos ugnies, kol šiek tiek susitrauks.

Tuo tarpu aš gaminu plaktą kiaušinienę su dviem kiaušiniais su druska ir pipirais. Patiekalą patiekiu su hoisin padažu ir viską apibarsčiusi sezamo sėklomis.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -