Harbino raudonoji dešra ir žalieji pipirai

„Harbin Red Sausage and Green Pepper“ yra paprastas patiekalas, kepamas maišant vidutinėje temperatūroje. Kaip ir pavadinimas, pagrindiniai ingredientai yra žalieji pipirai ir dešra, su česnaku ir sojos padažu, kad pagerintų skonį. Dešra, kurią naudojau recepte, yra raudona dešra iš Harbino, Kinijos. Yra daugybė dešrų rūšių. Harbino raudona dešra garsi ir Kinijoje. Šioje Harbino raudonojoje dešroje ir žaliųjų pipirų keptuvėje yra mažai angliavandenių ir ją galima valgyti per kelias minutes.
Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.
Harbino miestas yra Heilongdziango provincijos sostinė šiaurės rytų Kinijoje. Jis visame pasaulyje garsėja vienu didžiausių ledo ir sniego skulptūrų pramogų parkų pasaulyje, o nuo gruodžio pabaigos iki vasario čia vyksta Harbino tarptautinis ledo ir sniego skulptūrų festivalis. Heilongdziangas turi bendrą sieną su Rusija, o 1900-ųjų pradžioje lenkai, lietuviai ir rusai pabėgo į provinciją, kad išvengtų karo. Jie atsinešė dešrelių gaminimo įgūdžius.
Harbino raudonoji dešra (哈尔滨红肠) tapo vienu iš vietinių patiekalų, dabar valgoma visoje Pietryčių Azijoje. Raudonoje dešroje kaip žalios mėsos įdaras naudojama aukštos kokybės kiauliena. Apvalkalas pagamintas iš kiaulių žarnų, karvių žarnų arba avies žarnų. Dedama krakmolo, įvairių prieskonių, o po marinavimo, kepimo, virimo, įvairių procesų raudona dešra yra paruošta. Gatavą raudoną dešrą galime nusipirkti daržovių turguje ar prekybos centre, o paskui parsinešti namo. Jį galime valgyti iškart supjaustę griežinėliais arba pridėti mėgstamų garnyrų, kad galėtume paprastai gaminti. Pati raudona dešra yra šiek tiek sūroka, todėl būkite atsargūs, kad pagardintumėte per daug druskos.

Harbino raudonoji dešra ir žalieji pipirai
- 3 žaliosios paprikos (Anaheimas arba Bellas)
- 135 g Harbino raudona dešra (1 dešra)
- 2 gvazdikėliai česnako (supjaustytas)
- 5 ml Aš esu gluosnis
- 1 ml druskos
- 15 ml aliejus
Paruoškite ingredientus.
Supjaustykite česnaką ir dešrą, o žaliąją papriką.
Į keptuvę įpilkite 15 ml (1 valgomasis šaukštas) aliejaus, sudėkite česnako skilteles, maišydami pakepinkite, kol pasidarys kvapnus, tada sudėkite dešrą.
135 g Harbin raudonos dešros, 15 ml aliejaus, 2 skiltelės česnako
Maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 20 sekundžių, pagal skonį įberkite žaliųjų pipirų, sojų padažo ir druskos. Toliau maišydami kepkite 30 sekundžių.
3 žalios paprikos, 5 ml Aš esu gluosnis, 1 ml druskos
Perkelkite į lėkštę ir patiekite.
Kalorijos: 290kcalAngliavandeniai: 7gBaltymai: 9gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 13gTrans riebalai: 0,03gCholesterolis: 48mgNatris: 1174 mmgKalis: 145mgPluoštas: 2gCukrus: 2gVitaminas A: 0.3TVVitaminas C: 9mgKalcis: 11mgGeležis: 1mg
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.
