Mažai angliavandenių turinčios kiniškos sriubos receptai – mano kiniška namų virtuvė

Mažai angliavandenių turinčios kiniškos sriubos receptai – mano kiniška namų


Sparčiai artėjant žiemos sezonui siūlome paskutinę dalį mūsų mažai angliavandenių turinčių receptų kolekcijoje. Kiekvienoje iš šių mažai angliavandenių turinčių kiniškų sriubų vienoje porcijoje yra mažiau nei 20 gramų angliavandenių ir visos jos yra labai maistingos.

Tradiciškai Kinijoje sriuba buvo kiekvieno valgio dalis. Irene Kuo rašė:

Kinijoje joks valgis nepatiekiamas be sriubos. Sriubos ne tik kupinos gerų dalykų, bet sriuba veikia kaip gėrimas valgio metu. Priešingai nei įprasta šios šalies (JAV) kinų restoranuose, Kinijoje prie valgio niekada nepatiekiamas vanduo ar arbata. Prie aplinkinių patiekalų puikuojasi didelis dubuo arba tyrė, o valgytojai kartkartėmis valgio metu į sriubą arba ryžių dubenėlius įdeda truputį sriubos.

Kuo, Irene. Raktas į kinų kulinarijąp. 172. 1977, Alfred A. Knopf, Niujorkas.

Mažai angliavandenių turinčios kiniškos sriubos receptai
Vaizdo kreditas: Glennas Emersonas už „My Chinese Home Kitchen“, 2024 m.

Jei bandote sumažinti krakmolo kiekį savo racione, galbūt norėsite atsisakyti žieminių melionų ir kukurūzų sriubos, tačiau likusiuose taip pat yra mažai krakmolo. Lengviausia pagaminti vištienos sriubą ir grybų sriubą. Taip pat galite pasigaminti vištienos sriubos sultinį arba kaulų sultinį. Tai puikus būdas sutaupyti pinigų be didelių pastangų. Jei perkate visą viščiuką ir patys jas supjaustote krūtinėlėmis, šlaunimis ir sparneliais, tai yra daug pigiau už svarą nei pirkti supjaustytą vištieną. Tiesiog sumeskite kaulus ir odelę į puodą, įberkite imbiero ir žalio svogūno, užpilkite vandeniu ir palikite kelias valandas troškintis, kol dirbsite ar atliksite namų ruošos darbus.

Mažai angliavandenių turinčios kiniškos sriubos receptai

Troškinta liūto galva

Troškinta liūto galva – tradicinis kinų vaišių patiekalas Jiangsu provincijoje, Kinijoje, priklausantis Huaiyang Sudžou virtuvės tradicijai. Tai kodėl šis patiekalas vadinamas „Liūto galva“? Kadangi šiam patiekalui pjaustyti ir gaminti didelius kotletus naudojama kiauliena, patiekalas įkūnija didingumo ir valdingumo jausmą, todėl jis pavadintas „Liūto galva“. Kalbant apie ingredientų pasirinkimą, riebalų ir liesos kiaulienos santykis yra geriausias 3:7. Troškinta liūto galva minkšta, riebi, bet neriebi. Šiandien mes sukursime supaprastintą troškintos liūto galvos versiją.

Peržiūrėkite šį receptą

Troškinta liūto galva ant vaišių stalo
Žiemos melionų ir kukurūzų sriuba

Žieminių melionų sriuba yra naminė sriuba iš žieminio meliono. Žieminė melionų sriuba populiari Dziangnane ir Šiaurės Kinijoje. Jį labai paprasta paruošti ir dažnai jis gaminamas šeimos virtuvėje. Nesvarbu, ar jis patiekiamas su ryžiais, makaronais ar vienas, jis yra skanus. Žmonės sako, kad vaško moliūgas mažina svorį ir mažina riebalus. Šiandien sriubai virti naudosiu kukurūzus ir žieminį melioną. Tai sveika, skani vegetariška sriuba.

Peržiūrėkite šį receptą

Kiniška žiemos melionų ir kukurūzų sriuba, papuošta žaliu svogūnu
Baltųjų grybų sriuba

Kinijoje sriubai įvertinti mėgstame naudoti šviežumą. Šis paprastas grybų sriubos receptas yra paprastas būdas išbandyti šią koncepciją. Turime omenyje ingredientų skonį, sukuriantį sriubos skonį. Kinijoje vietoj pagardintų sriubų sultinio naudojame vandenį ir leidžiame ingredientams sukurti sultinio skonį. Kai verdate sriubą, jei galite leisti ingredientų skoniui įsilieti į sriubą, tada sriuba jau 70% sėkminga, o valgydami žmonės gali paragauti sriubos ingredientų. Ar norite sužinoti, koks yra šios lengvos grybų sriubos skonis? Jei susidomėjote, galite tai padaryti pas mus.

Peržiūrėkite šį receptą

Grybų sriuba
Naminė kiniška vištienos sriuba

Kinų virtuvėje, be mums visiems žinomų pagrindinių prieskonių – druskos, cukraus ir lengvo sojų padažo, yra dar vienas ypatingas, sveiką kvapą suteikiantis ingredientas – vištienos sriuba arba sultinys. Kinijoje vištienos sriuba populiari dėl savo mitybos. Jis padeda sergantiems žmonėms pasveikti po ligos, o krūtimi maitinančios moterys taip pat mėgsta gerti vištienos sriubą. Profesionalūs kinų virėjai gamina didelius kiekius vištienos sultinio arba sultinio, kurį galima naudoti daugeliui patiekalų. Šias atsargas jie sunaudos per 1–2 dienas, tačiau tokie dideli kiekiai namuose nereikalingi.Šia paprasta namine vištienos sriuba galima gardinti kitus patiekalus, kaip sultinį virti makaronus arba patiekti kaip sriubą dviems žmonėms.

Peržiūrėkite šį receptą

Kiniška vištienos sriuba
Kiaušinių ir kopūstų sriuba

Ei, šiandien gaminsime keistą patiekalą! Kodėl tai keistas patiekalas? Kadangi jame yra kai kurių ingredientų, kurių dauguma žmonių negali priimti. Kopūstų kiaušinių sriuboje mes naudojame ne tik kiaušinius. Šioje sriuboje yra šviežių vištienos kiaušinių, konservuotų kiaušinių ir sūdytų ančių kiaušinių. Galbūt šie kiaušiniai jums skamba keistai, bet sriuba tikrai skani. Jei norite sužinoti apie keistus šio patiekalo kiaušinius, peržiūrėkite mano išsamų nuluptų ir sūdytų ančių kiaušinių aprašymą. Jei vieną dieną atvyksite į Kiniją, pamatysite, kad šie keisti kiaušiniai pasirodo Kinijos prekybos centruose, drėgnose rinkose ir šeimos virtuvėse. Kadangi jie turi ypatingą skonį, kai kam patinka, kai kurie negali priimti, leisk man atspėti, patiks ar atmes?

Peržiūrėkite šį receptą

Kopūstų ir kiaušinių sriuba, Chen Jing

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -