Taro – mano kinų namų virtuvė

Taro yra šakninė daržovė, auginama ir vartojama atogrąžų regionuose nuo Afrikos iki Azijos iki Polinezijos. Havajietiškas patiekalas Poi gaminamas iš taro. Techniškai tai ne šaknis, o gumbasvogūniai: vertikalus, požeminis augalo stiebas.
Šis gumbas yra krakmolingas, daug skaidulų, angliavandenių ir daug maistinių medžiagų, įskaitant:
- Manganas
- Vitaminas B6
- Vitaminas E
- Kalis
- Varis
- Vitaminas C
- Fosforas
- Magnis

Taro taip pat turi polifenolių, ypač kvercetino, kurie turi kovojant su vėžiu savybių. Taro skaidulų kiekis yra naudingas žarnyno sveikatai, aprūpinamas žarnyno mikrobais, gaminančiais trumpos grandinės riebalų rūgštis, ir, anot Healthline, gali padėti žmonėms, kenčiantiems nuo uždegiminių žarnyno ligų ir opinio kolito.
Taro tvarkymas ir virimas
Taro turi kalcio oksalato, kuris kai kuriems yra alergenas. Lupant ir pjaustant tarą reikia mūvėti pirštines ir, kad būtų saugiai valgomas, jis turi būti virtas.
Pirkdami taro ieškokite egzempliorių, kuriuose nėra minkštų dėmių ar sliekinių skylių. Bet kokie pumpurai turi būti maži ir ryškiai rausvi.
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.
