Troškinta kiaulienos malta ir žalieji pipirai

Troškinta kiaulienos malta ir žalieji pipirai


Šiame troškintos kiaulienos maltos ir žaliosios paprikos recepte kartu naudojami žalieji pipirai ir kiauliena. Bet tai nėra maišymas. Tai troškintas patiekalas pikantiškame padaže. Tai puikus patiekalas valgyti su makaronais, nes žaliosios paprikos ir kiaulienos faršo padažas susimaišo su virtais makaronais. Tiesą sakant, kai valgome makaronus, visada mėgstame įpilti kai kurių patiekalų su tokiu tirštu sultiniu, nes taip makaronai būna skanesni.

Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.

Taigi, šis troškintos kiaulienos maltos ir žaliosios paprikos receptas labiau primena garnyrą. Greitai paruošiama, nes kiaulienos faršas nereikalauja ilgo troškinimo laiko.

Patarimai, kaip gaminti troškintą kiaulienos faršą ir žaliąsias paprikas

Skonis pikantiškas. Jei pageidaujate aštresnio skonio, galite naudoti aštresnius čili pipirus. Žaliosios paprikos, kurias naudojau recepte, yra saldžios (gerai tinka Anaheim arba bulgarinės paprikos) ir nėra labai aštrios. Renkantis kiaulieną naudojau kiaulės užpakalinių kojų mėsą, kuri dažniausiai yra liesa mėsa ir nedidelė dalis riebalų. Lėtai kepant kiaulienos faršą, kad pasišalintų riebalai, kiauliena tampa kvapnesnė. Jei norite liesesnės, sausesnės mėsos, vietoj jos galite naudoti kiaulienos nugarinę.

Troškinta kiaulienos malta ir žalieji pipirai

Troškinta malta kiauliena ir žalieji pipirai

tylus

Šiame troškintos kiaulienos maltos ir žaliosios paprikos recepte kartu naudojami žalieji pipirai ir kiauliena. Bet tai nėra maišymas. Tai troškintas patiekalas pikantiškame padaže. Tai puikus patiekalas valgyti su makaronais, nes žaliosios paprikos ir kiaulienos faršo padažas susimaišo su virtais makaronais. Taigi, šis troškintos kiaulienos maltos ir žaliosios paprikos receptas labiau primena garnyrą. Greitai paruošiama, nes kiaulienos faršas nereikalauja ilgo troškinimo laiko. Skonis pikantiškas. Jei pageidaujate aštresnio skonio, galite naudoti aštresnius čili pipirus. Žaliosios paprikos, kurias naudojau recepte, yra saldžios (gerai tinka Anaheim arba bulgarinės paprikos) ir nėra labai aštrios. Renkantis kiaulieną naudojau kiaulės užpakalinių kojų mėsą, kuri dažniausiai yra liesa mėsa ir nedidelė dalis riebalų. Lėtai kepant kiaulienos faršą, kad pasišalintų riebalai, kiauliena tampa kvapnesnė. Jei norite liesesnės, sausesnės mėsos, vietoj jos galite naudoti kiaulienos nugarinę.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 20 minučių

Kursas Garnyras

Virtuvė Kinų virtuvė namuose

Porcijos 4

Kalorijos 198 kcal

Apdaila:

  • 20 ml krakmolo vanduo sumaišykite 5 ml (1 šaukštelis) kukurūzų krakmolo + 15 ml (1 valgomasis šaukštas) vandens
  • Paruoškite ingredientus ir kruopščiai nuplaukite.

  • Supjaustykite kiaulieną iki faršo arba naudokite mėsmalę. Smulkiai supjaustykite žaliąsias paprikas ir česnako skilteles.

Paruoškite padažą:

  • Sumaišykite 10 ml (2 šaukštelius) šviesaus sojų padažo, 3 ml (apvalaus 1/2 šaukštelio) tamsaus sojų padažo, 5 ml (1 šaukštelio) austrių padažo, 30 ml (2 šaukštus) vandens, 3 ml (suapvalintas 1/2 šaukštelio) cukraus ir 2 ml (šiek tiek mažiau nei ½ šaukštelio) maltų baltųjų pipirų. Gerai išmaišykite ir atidėkite.

    10 ml šviesaus sojų padažo, 3 ml tamsaus sojų padažo, 5 ml austrių padažo, 3 ml cukraus, 30 ml vandens, 2 ml maltų baltųjų pipirų

Kepkite kiaulieną:

  • Įkaitinkite wok keptuvę ant vidutinės ugnies. Į wok keptuvę ir kiaulienos faršą įpilkite 15 ml (1 valgomasis šaukštas) aliejaus. Išmaišykite ir sukite kiaulieną, kol pasikeis kiaulienos spalva, tada įpilkite 7 ml (1 ½ Shaoxing vyno ir susmulkinto česnako. Toliau kepkite kiaulieną, kol mėsa išdžius ir pajusite kvapą).

    4 skiltelės česnako, 15 ml kepimo aliejaus, 7 ml Shaoxing kulinarinio vyno, 200 g kiaulienos, maltos

  • Supilkite padažą aplink kraštus, išmaišykite, kad susimaišytų, ir užvirinkite sultinį. Sudėkite pjaustytas žaliąsias paprikas. Po 20 sekundžių po truputį pilkite krakmolo vandenį, kad sutirštėtų, ir greitai maišykite, kol pasieksite norimą konsistenciją.

    3 žalios paprikos, 20 ml krakmolo vandens

  • Perkelkite į dubenį ir patiekite.

Kalorijos: 198kcalAngliavandeniai: 8gBaltymai: 9gRiebalai: 14gSotieji riebalai: 4gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 7gTrans riebalai: 0,01gCholesterolis: 36mgNatris: 325mgKalis: 162mgPluoštas: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 4TVVitaminas C: 5mgKalcis: 15mgGeležis: 1mg

raktinis žodis Anaheimo pipirai, česnakai, kiaulienos faršas, austrių padažas, pipirai, baltasis, shaoxing vynas, sojos padažas, tamsusis, sojų padažas, šviesus, krakmolo vanduo, cukrus, baltas

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -