Ispanijos kavos kokteilis



Norint gauti visiškai kitokią patirtį su kavos kokteiliu, šį ispanišką kavos kokteilį su brendžiu būtina išbandyti; absoliučiai apsvaigęs nuo apelsino ir brendžio skonio.

Nors oficialiai žiema prasideda gruodį, Kolorado valstijoje apie tikrąją žiemą galvoju kaip į sausį ir vasarį, kai žvarbus šaltis tikrai reikalauja šildančio kokteilio, tokio kaip šis ispaniškas kavos kokteilis su brendžiu.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Nepadeda ir tai, kad esu nevilta, atkaklus aplinkosaugininkas ir nors mano namuose yra gana ankšta, o komunalines paslaugas galima valdyti, aš ir toliau laikau gana žemą termostato nustatymą.

Manau, kad tai darau neva norėdamas „taupyti vaikams“, bet mano vaikai įeina pro duris ir pirmas dalykas, kuris jiems išeina, yra „padidinti šilumą“. taigi man kažkur nepavyko. Išgerti šilto gėrimo, tokio kaip šis ispaniškos kavos kokteilis su brendžiu, tikrai padės!

Taigi šios pasakos esmė ta, kad tikrai būna dienų, kai mintis pasigaminti šaltą kokteilį nepasiteisina ir vakar buvo viena iš tų dienų. Mano kruopos buvo sušalusios, o mano medžioklė kažko šilto nusileido ant šiltų kavos gėrimų.

Mes visi esame susipažinę su airiška kava, bet aš lažinuosi, kad apsilankę Ispanijoje būsite dar labiau sušildyti iki kojų pirštų galų. Turiu pasakyti, kad ši ispaniška kava su brendžiu, plakta grietinėle ir apelsinų žievele tikrai padėjo. Jei bus suteikta galimybė rinktis tarp šio ir airių… aš važiuosiu į Ispaniją!

Ispaniška kava su brendžiu, užpilta plakta grietinėle ir papuošta apelsino žievele.

Neseniai pirmą kartą išgėriau ispaniškos kavos kokteilį, kai susitikau su keletu draugų laimingosios valandos metu. Jis buvo paprastas, kavos ir brendžio derinys, vadinamas a Karadžilas. Aš taip pat tada buvau nusiteikęs šiltai, bet pamiršau paprašyti barmeno jo recepto, todėl likau vienas.

Oi, mano, yra milijonas receptų, todėl aš pasirinkau bendrą idėją ir padariau savo reikalus.

Vienas svarbus dalykas? Nėra Kahlua, kaip daugelis siūlomų receptų. Norėjau, kad tai skirtųsi nuo Kahlua, o kava ir brendis atrodė idealus komponentas. Aš iš tikrųjų sunaudojau butelį konjako (kaip, po velnių, aš galėjau be brendžio?) ir nors nėra svarbu naudoti brendžio derliaus kremą, kaip aš, tai nebuvo blogai.

Manau, kad visas šio kokteilio raktas yra apelsinas. Sulčių ar likerio pavidalo gėrime nėra nė lašo apelsino, tačiau jo yra labai daug. Kraštelis įtrintas apelsino skiltele, kad padėtų jį padengti žaliu ruduoju cukrumi, o viršuje esanti žievelė yra tokia kvapni, kad tai yra kiekvieno gurkšnio patirtis.

Iš arti ispaniškos kavos su espresso ir brendžiu

Jei neturite žaliavinio cukraus, galite jį pakeisti paprastu ruduoju cukrumi, bet pabandykite surasti žaliavinį produktą. Aš naudoju jį kiekvieną dieną savo rytinėje kavoje, o ta melasos dalis suteikia man patinkančio sodrumo. Egzotiškas ingredientas taip pat nebėra sunkiai randamas, jį galite rasti daugumos bakalėjos parduotuvių cukraus koridoriuose.

Viena iš priežasčių, kodėl man patinka jį naudoti apipjaustymui, yra burnos pojūtis; prideda gražaus traškaus saldaus elemento, dėl kurio smagiau gerti ispaniškos kavos kokteilį.

Išbandžiau šį ispaniškos kavos kokteilį su brendžiu, bet turėjau pasigaminti dar kartą, kad gaučiau nuotraukų. Vargšas aš. Rašydamas gurkšnojau; iš anksto atsiprašau už rašybos klaidas, gerai? Bet išbandykite tai… akis rieda gerai. Sveikinu!

PIN IT! „Ispanijos kavos kokteilis“

Ispaniška kava su brendžiu su plakta grietinėle ir apelsino žievele.
Ispaniška kava su espreso kava

Ispaniškos kavos kokteilis su brendžiu

Barbara Baker

Norint gauti visiškai kitokią patirtį su kavos kokteiliu, šį ispanišką kavos kokteilį su brendžiu būtina išbandyti; visiškai alpsta nuo apelsinų ir brendžio skonių.

4.75 nuo 50 ar daugiau balsų

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 15 minučių

Kursas Brendis, kokteiliai

Virtuvė Amerikos

Porcijos 1 Kokteilis

Kalorijos 282 kcal

Dėl Ratlankio

  • Žalias rudasis cukrus Naudojau Sugar in the Raw
  • 1 oranžinė supjaustyti dalimis

Dėl kokteilio

  • 2 uncijų espreso kavos
  • 1 uncija įprastos kavos
  • 1 šaukštelis žalias rudasis cukrus
  • 1 ½ uncija Brendis

Garnyrui

  • 2 šaukštai Stipri grietinėlė
  • Nutarkuota apelsino žievelė
  • Įtrinkite apelsino skiltelę aplink martinio taurės kraštą ir pamerkite drėgną kraštelį į žalio rudojo cukraus kristalus.

  • Pašildykite espreso kavą, įprastą kavą, žalią rudąjį cukrų ir brendį, kol jis tik išgaruos, bet neužvirs. Supilkite į martinio taurę ir ant viršaus užpilkite didelį šlakelį plaktos grietinėlės.

  • Papuoškite tarkuota apelsino žievele.

Jei įprastai negaminate espreso; Siūlau naudoti greitąją espreso kavą. Man labiau patinka Medaglia D'Oro Espresso.
Jį galite rasti daugelyje bakalėjos parduotuvių; Kai patikrinau, „Target“ turėjo geriausią kainą, bet NE „Amazon“! Visos internetinės bakalėjos parduotuvės buvo daug brangesnės.
Turiu espreso kavos virimo aparatą ant viryklės, bet maniau, kad pabandysiu greitai paruošiamą espreso kavą, ir ji buvo tokia gera, kad nereikia gaminti espreso, nebent to norite!

Mitybos faktai

Ispaniškos kavos kokteilis su brendžiu

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis kokteiliai, kava, apelsinai, ispaniški



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -