Kiniška imbiero laiškinė vištiena – mano kiniška namų virtuvė
Kaip skaniai pagaminti vištienos kulšelę? Yra daug būdų, kaip mes galime naudoti, maišant, kepti, kepti garuose. Mano kinų namų virtuvėje yra garuose virtų vištienos kulšelių receptas, kuris yra sveikas receptas. Šiandien mes naudojame šalto padažo metodą, gamindami kininio imbiero laiškinio laiško vištienos kulšeles.
Kinišką imbiero svogūnų vištieną pagaminti labai paprasta ir lengva. Tiesiog troškinkite vištienos blauzdeles, kol jos iškeps, ir suplėšykite mėsą į mažus gabalėlius. Tada paruoškite padažą ir sumaišykite. su vištienos gabalėliais Tada laiškinio laiško skonio vištienos kulšelė paruošta patiekti. Žinoma, galite naudoti vištienos blauzdeles ar kitas vištienos dalis, pavyzdžiui, vištienos krūtinėlę. Šis receptas turi stiprų svogūnų skonį.
Vištiena yra palyginti sveikesnė mėsa ir geras liesų baltymų šaltinis. Taip pat labai mažai angliavandenių turi kininio imbiero laiškinio laiško vištieną. Jei norite daugiau sveikų vištienos receptų, atkreipkite dėmesį į mūsų svetainę. Atnešiu daugiau sveikų, greitai pagaminamų naminių patiekalų ar ypatingų patiekalų.
Kiniška imbiero laiškinio svogūno vištiena
Šiandien mes naudojame šalto padažo metodą, kad pagamintume laiškinių svogūnų skonio vištienos kulšeles. Šis receptas labai paprastas, tereikia vištienos kulšeles troškinti, kol iškeps, ir suplėšyti į mažus gabalėlius. Tada pagaminkite padažą. Sumaišykite juos kartu. Tada gaminamos laiškinių svogūnų skonio vištienos kulšelės. Žinoma, galite naudoti ir kitas vištienos dalis, pavyzdžiui, vištienos krūtinėlę.
-
Paruoškite ingredientus. Jei vištienos kojos sušalusios, jas atšildykite.
-
Užpildykite wok arba didelį puodą vandens tiek, kad apsemtų vištienos blauzdeles. Sudėkite vištieną, 1 laiškinį svogūną, imbiero griežinėlius ir Shaoxing kulinarinį vyną.
3 vištienos kojos, 1 svogūnas, 10 g šviežio imbiero, 20 ml Shaoxing kulinarinio vyno
-
Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Tada išjunkite ugnį ir leiskite vištienai mirkyti karštame vandenyje, kad vėliau būtų galima naudoti.
-
Likusį imbierą ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustykite ir karščiui atspariame maišymo dubenyje sumaišykite su Sičuano pipirais.
1 g Sičuano pipirų, 2 laiškiniai svogūnai, 5 g šviežio imbiero
-
Įkaitinkite 15 ml (1 šaukštą) aliejaus iki 120°C (248 ℉) ir užpilkite ant aromatinių ingredientų. Greitai išmaišykite, kad išsiskirtų imbiero, laiškinių svogūnų ir pipirų žirnelių aromatas. Tada padažą pagardinkite druska, cukrumi, baltaisiais pipirais, sojų padažu ir austrių padažu. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.
15 ml caiziyou (skrudintų rapsų aliejaus), 2 ml druskos, 3 ml cukraus, balto (granuliuoto), 2 ml maltų baltųjų pipirų, 5 ml šviesaus sojų padažo, 6 ml austrių padažo
-
Vištienos kojas išimkite iš karšto vandens ir išmeskite vandenį bei likučius į puodą.
-
Kai vištiena šiek tiek atvės, rankomis suplėšykite ją mažais gabalėliais ir išmeskite kaulus. Vištienos šlauneles išmaišykite su paruoštu padažu.
-
Papuoškite keletą šviežių čili pipirų ir patiekite.
2 švieži xiaomila čili pipirai
Kalorijos: 353kcalAngliavandeniai: 6gBaltymai: 22gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 6gMononesotieji riebalai: 12gTrans riebalai: 0.1gCholesterolis: 120mgNatris: 577mgKalis: 419mgPluoštas: 1gCukrus: 3gVitaminas A: 524TVVitaminas C: 46mgKalcis: 28mgGeležis: 2mg
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.